Kategorier
Prisjakt

Huawei Watch GT Classic

Huawei Watch GT Classic

  • Operativsystem: Huawei LiteOS
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Kompass, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer
  • Bluetooth
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei Watch GT Classic

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(8 omdömen)
5
(2)4
(4)3
(1)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
t
tr3ge

2 omdömen

2 månader sedan
betyget blir fem stjärnor, mest för det fantastiska pris som jag kunde köpa klockan för, 699:- med frakt. Detta var under black friday 2020. Detta är min första "smart"klocka. Smart inom citationstecken då klockan inte är så smart. klockan är låst till de appar som den kommer med. De som dock finns funkar tillfredsställande. Man länkar ihop klockan med sin telefon via Huaweis egna hälsoapp. Jag hade lite strul i början med att få klocka och telefon att synka, men det löste sig efter 10 minuter. DÄrefter så fick man uppdatera klockan 4 gånger så att den hade det senaste. Klockan har ju rätt så skrämmande specifikationer. Dock så märks inte det av på något sätt. Allt flyter på fint, och jag har inte haft några buggar eller dyligt. Några har kommenterat att det bara finns ett X antal bakgrunder att välja mellan. Drt stämmer till viss del. Klockan kommer med 12 olika bakgrunder, ingen är speciellt snygg enligt min mening. Dock går det att via telefonappen att ladda ner ett 20-tal andra bakgrunder. De flesta är inte heller så snygga, men jag har hittat några som passar mig. GÄllande träningsfunktionerna så funkar de bra. Man får steg/puls/tid/längd/höjdmeter mm direkt i klockan. I appen kan man även få en karta över området där man har motionerat. Funkar faktiskt över förväntan. Det är dock batteritiden som är riktigt bra. Jag har alla funktioner igång med meddelandenotiser till alla appar, kontinuerlig pulsövervakning, gps, bluetooth igång. Jag laddade klockan för 48h sedan och nu när jag skriver detta har jag..... 76% kvar. Då är två tärningsrundor också inne i det. Mycket bra! Stänger man av ovan funktioner så tvekar jag inte en sekund på att klockan håller sina utlovade 2 veckor. För att nämna laddningen så går den fort. från 43% till fulladdat på mindre än en timme. Summa sumarum: Hittar du klockan för under 1000:- samt att du inte aspirerar till att bli uttagen till elitgruppen i stockholm maraton så är detta en fullgod klocka! Du får meddelanden i klockan, men kan inte svara på dom, lika så med telefonsamtal. Jag har inget behov av detta då jag ändå har telefonen på mig konstant, men det är bekvämt att bara kika till på klockan när man får ett sms istället för att hala upp telefonen från någon jackficka. Det enda jag skulle önska är att man kunde styra spotify från den, samt att urtavlorna gänra hade fått vara lite mer delikata. Men som sagt; full pott för denna klocka!
P
Pepsi

39 omdömen

7 månader sedan
Trevlig klocka, fantastisk batteritid. Snygg! Stor (kan ju vara både positivt och negativt)! Lätt och ganska tunn. Men det finns ett "men". Inte så smart, låst och begränsad till Huaweis obskyra app-butik varav mycket står på kinesiska. Många uppdateringar innan klockan var Up-to-date och även någon knepig drivrutin behövde installeras separat innan allt fungerade på min OnePlus. Som aktivitetsklocka är den riktigt bra, men som smartklocka håller det inte hela vägen...
t
toslut95

10 omdömen

9 månader sedan
Jag har tidigare haft en Huawei Classic som kör Wear OS och jag måste säga att den här klockan klarar mindre saker men är bättre som helhet. Den är jättebra för att motionera med och för att mäta sömn. Visst, den har begränsad mängd urtavlor och ingen wifi men den gör det jag vill att den ska klara och den har upp till 2 veckors batteritid istället för ett dygn som wear OS. Trappar ner och är mycket nöjd. Betalade 1500kr också en stor fördel. Snygg är den också
2 år sedan
Måste ge denna klocka full pott.Har haft en billigare klocka innan som var rätt kass så köpte jag denna för 2 månader sedan,är som dag å natt. Jag är ute efter träningsdata och det har denna i överflöd .Även sömndata är intressant ,allt ifrån djupsömn till vakentid i grafisk sammanfattning.Bra batteritid ,minst en vecka med ca 4 rundor i veckan och kontinuerlig pulsmätning .Snygg är den också och många urtavlor att välja på . Har en Huawei p30 pro så synkningen är 100 % . Negativt då...... Kommer faktiskt inte på något ,den har det ja vill ha .
s
skippo

16 omdömen

2 år sedan
Denna klocka är snygg, stilren, och lätt för att vara 46mm. Det som dock är riktigt irriterande är vibrationsmotorn, som skrammlar som en marakkas när det kommer ett samtal eller ett meddelande. Detta går ej att dämpa eller stänga av, vilket gör att man inte kan ha på dessa funtkioner under möten och så vidare, när man egentligen skulle vilja få diskreta meddelanden och inte behöva ta fram mobilen hela tiden. Som aktivitetsklocka är den riktigt bra, men den är mest inriktad för löpning och cykling, då det saknas olika träningsformer som nästan alla andra klockor av detta slag har. Tex innebandy, styrketräning, fotboll, snowboarding osv. + GPS - Riktigt bra + Snygg + Sömnanalys + Riktigt bra batteritid för att ha inbyggd GPS + Bra skärm - OLED + VO2Max mätning - Totalt värdelös vibreringsmotor - Kan inte stänga av vibrering eller justera styrkan på denna - Saknar automatisk start av träning, typ promenad eller löpning. Du måste själv aktivt gå in och starta vilken typ av träning du kommer att utöva. - Båda fysiska knapparna går att snurra på. Men de har ingen funktion. Det skulle varit perfekt att kunna navigera i menyerna med hjälp av dessa. - Saknar olika träningsformer - Saknar möjlighet att använda som fjärrkontroll för musik samt kamera. (Billgare Band 3, fungerar till att fjärrstyra mobilens kamera, vilket är guld värt vid tex norrskens fotografering och långa slutartider) Denna klocka skulle ha fått nästan full pott om det inte vore för vibrationsmotorn. Jag är otroligt glad över att jag inte betalade fullpris för denna klocka. Frun har en Huawei Band 3 och den är bättre på nästan alla punkter, förutom utseendet och batteritiden. Uppdatering: försökte få klockan reklamerad på garanti, men fick som svar att jag får nollställa klockan eller ha på stör ej läge för att inte vibrationerna skall höras.
l
lallolu

15 omdömen

2 år sedan
Precis det jag vill i en smartwartch. Jag vill har en fin klocka som jag kan ändra utseendet när jag börjar bli utråkade att använda samma klocka. Och det ska ha bra batteritiden. Ibland vill man använda de sportfunktioner men inte ofta. Jag bara vänta på Huawei att skapa mer watch faces att ladda ner. Inte bara watch face med sport funktion utan även klassik watch faces.
johanneshenrysson
johanneshenrysson

267 omdömen

2 år sedan
Till skillnad från många andra smarta klockor så är denna lika bekväm som en ”riktig”, och har samma eleganta utseende. Det gav den ett direkt plus i min bok, och den har även ett ganska rimligt pris (dvs väldigt billig jämte sina släktingar). Nedsidan med denna är att smartheten är begränsad, den kan helt enkelt inte göra allt som en Apple Watch kan. Men i det här konceptet tycker jag det fungerar. Den kan helt enkelt göra tillräckligt för att absolut motivera priset, och för att kännas som ett väldigt prisvärt, snyggt och bekvämt alternativ.
w
wahlberg_tobias

16 omdömen

2 år sedan
Utseende: Den här klockan ser ut som en riktig klocka, inte som många andra smarta klockor som är rentav fula. Den känns gedigen och välbyggd men är trots detta relativt lätt. Armbandet är av silikon som har tunnt äkta läder fastsytt på ovansidan. Detta medför att du kan träna med klockan, men att den trots detta inte ser ut som en typisk sportklocka. Funktion: Det jag vill ha av min klocka är att den kan vidarebefordra meddelanden, att den kan kolla puls samt att den har GPS, samt att den är vattentät (5 Atm). Dessa funktioner finns i denna klocka. Dessutom har den en riktigt bra skärm (Oled) samt bra batteritid. Analyserna man kan läsa i den tillhörande mobilappen är riktigt djupa och detaljerade. Som exempel kan man se hur mycket REM-sömn, lätt sömn samt djup sömn man haft under natten. Dessutom finns referenser till vad som är normalt och om man sticker ut på någon mätpunkt. Det jag kanske hade önskat mer från klockan är att den kunde skicka enkla meddelanden som svar, att den hade kunnat styra exempelvis spotify i mobilen. Men i det stora ser jag det som en fördel med mindre funktioner och mer batteritid.