Kategorier
Prisjakt

Isotek Evo3 Aquarius

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Jonas C

43 omdömen

5 år sedan*
Mycket nöjd!
*Redigerades 5 år sedan
J
Jonas_Jonas

6 omdömen

6 år sedan*
Utvärdering pågår.
*Redigerades 6 år sedan
RickyDeg
RickyDeg

55 omdömen

6 år sedan*
Skillnaden/förbättringen jag upplevt med flera apparater har varit lite lugnare och renare ljud men tycker också bilden på min tv har blivit lite klarare. Marginella skillnader men ack så tacksamt ändå. Upplever ingen dynamikbegränsning. Dessutom är det suveränt smidigt att kunna koppla sina apparater till en sådan här enhet istället för en grendosa som ligger i vägen på golvet. Dyr dock.
*Redigerades 6 år sedan
o
octaviars

88 omdömen

6 år sedan*
Gör vad den ska
*Redigerades 6 år sedan
B
Baxter29

54 omdömen

7 år sedan*
Kan inte vara utan den.
*Redigerades 7 år sedan
8 år sedan*
Ett lyft i alla register. Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
A
AngLI

17 omdömen

8 år sedan*
Visste inte vilka problem med elen jag hade i mitt hem förrän jag fick låna hem en sådan här! Jag brukar vilja undvika uttryck som "natt och dag" och jag tänker inte ändra mig på den punkten, men som många andra poängterat så upplevde även jag ett större lugn i ljudet, där både röster och instrument (men även hårda effekter i film) låter mer njutbart. Jag kan spela högre med bibehållen renhet och det är najs! Har inte märkt av någon försämring av dynamiken med min Arcam AVR-600 heller. Kör denna med Isotek Extreme Cable, men använder hittils bara standardkablar från elektroniken in i Aquarius (ska uppgradera dessa snart!). MEN - mitt tips är att man måste prova först! Varje hem och dess kvalité på el varierar, vilket också elektroniken gör. En del drar mer nytta av dessa filter än andra.
*Redigerades 8 år sedan
Larsografen
Larsografen

46 omdömen

8 år sedan*
Håller vad den lovar och när den blivit inkörd lugnade anläggningen ner sig. framför allt en klarare diskant.
*Redigerades 8 år sedan
t
tosseman

54 omdömen

8 år sedan*
Sätter en 9a i betyg pga det höga priset, ljudmässigt så är det en 10. Precis allt blir lite bättre och ju fler apparater du sätter in desto bättre blir det.
*Redigerades 8 år sedan
U
Unregistered39180

53 omdömen

9 år sedan*
Jag har aldrig testat detta med strömrening innan jag köpte Auqarius. Jag såg (hörde) en demo på Hifi-mässan på Arken i år och blev intresserad. Det var ägaren till Isotek som demonstrerade. Han visade först en vanlig grendosa, sedan Evo3 Sirius och sist Evo3 Aquarius. Det var stor skillnad mellan grendosan och Sirius. Skillnaden mellan Sirius och Aquarius var inte lika stor. Han visade även med kabeln Syncro. Enligt mig gjorde den stor skillnad. Så när jag slog till och handlade blev det både Aquarius och Syncro. Ljudbilden öppnade upp sig, både på bredden och djupeet. Basen blev större, först blöt och inte speciellt detaljerad. Efter två dagar hade basen förändrats till rapp och definierad. Det blev lättare att höra detaljer på skivorna, detta troligtvis på grund av tystare brusnivå. Allt utan att musiken lät vasst vilket jag starkt ogillar. Har du en påkostad anläggning kan detta vara en riktigt bra investering. Jag använder den både till min hifi-setup och min hembio-setup.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1