Kategorier
Prisjakt

Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2

Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2

  • Fläktstorlek: 92 mm
  • Fläktstyrning: PWM
  • Socket: 754, 775, 939, 940, AM2/AM3, 1366, 1156, 1155, AM2+, AM3+, FM1, FM2, 1150, 1151, AM4
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
b
bengtove

106 omdömen

ett år sedan
Funkar väl. Kyler dugligt men inget för den krävande cpu eller överklockning. Väldigt tyst dock
PackSwede
PackSwede

73 omdömen

10 år sedan*
Superenkel montering, väldigt tyst och det lilla jag har hunnit se så kyler den min 2500K alldeles utmärkt. Stor som ett as är den förstås, jag hade dock inga problem med ett Asus P8Z68V-Gen3 i en Silverstone Precision PS06B, inga komponenter i vägen och inga problem att rymma minnen. Smidigt att kylpasta redan är förapplicerad så man slipper kladda med det (läste en test någonstans att den förapplicerade pastan dessutom var väldigt bra, dom fick bättre resultat med den än den annars så vanliga Arctic Silver) Med tanke på att den kostar strax över 200 pengar så kan det inte bli annat än en 10:a Uppdatering 2018-10-23: Efter att den suttit i min dator sedan December 2011 fick den till slut nog och gav upp, plastramen som man skruvar fast själva kylaren i sprack (gammal plast tenderar väl att bli skörare?) så att kylaren inte hade bra kontakt med processorn. Jag ändrar dock inte mitt betyg då den gjort sitt jobb väl under närmare 7 år av 24/7 användande, vila i frid AF7 du kämpade väl!
*Redigerades 3 år sedan
ukusic
ukusic

53 omdömen

4 år sedan*
Klockren om man har en budget att hålla. Lätt att montera, förapplicerad kylpasta. Hästlängder bättre än originalkylarna! Kyler bra och är tyst.
*Redigerades 4 år sedan
insu
insu

41 omdömen

6 år sedan*
Blåser på bra, från 82 grader (original fläkt) under spelandet till 50 med Arctic Freezer 7. Dessutom är den tystare än originalfläkten. Enkel installation för AM3+ Har nu kopplat på den till i5 6600K och den fungerar bättre för den än för min gamla FX 6300.
*Redigerades 4 år sedan
a
aymaan164

15 omdömen

5 år sedan*
Idle temps are 30-35 on intel i5-6600k running at 3.9 GHz inside a Bitfenix Comrade under a table. - The fan is wayy to big. Had to take out a case fan.
*Redigerades 5 år sedan
I
ILikeIke

28 omdömen

6 år sedan*
Plus - billig - håller tempen stabilt under 50C i de flesta fall (AMD) Minus - låter för mycket (bytte genast ut fläkten mot en 120mm ADDA och sen var det lugnt) - Montering förutsätter att du har din originalsockel kvar från originalkylaren (AMD) den sockel som medföljer är till Intel. Köp en annan kylare är min rekommendation.
*Redigerades 6 år sedan
W
Werewolf_80

11 omdömen

6 år sedan*
Kyler bra jämför med orginal kylare på en Asus Intel core duo 3.33 ghz Innan när man tittar på en film var temp uppe på 80-98C . idle tem låg på 55-65C. Nu när man kollar på film eller när går på full ligger temp mellan 40-50C och idle temp ligger på 30-40 Dessutom leverans från Webbhall var riktig snabb tog en dag bara tills varan kommer hem ;)) -liten minus var pushpin så lös när man lägger den i hålet på plast fästet. man tappar den hela tiden. Jag råkade skruvade åt plast fästet för hård mot kylare. Man hade bara ritning att går på, ingen anvisning eller förklaring för att underlättar monteringen. När man trycker ner pushpin så hoppade kylare ut. Pushpin ligger lite tight eller skrapat mot elementet på ena sidan vid monteringen. Det är som vanligt, ingen företag som tänker på oss kunder. Var nära att förstöra pushpin eller så. Ett Tips! Vid installation skruva ej åt plast fästet, ska sitta löst tills du har lyckats tryckt ner alla pushpin och att plast fästet ligger stadigt! Rekommenderat starkt!...
*Redigerades 6 år sedan
K
Kaninstek

1 omdöme

6 år sedan*
Suverän! Hade suttit på referenskylare alldeles för länge för min oklockade i7 3770k. Den gamla kylaren hade börjat ge upp och jag låg på 50-60c idle och kom lätt upp i 85-90 vid full load vid 3.5ghz. Denna billiga lilla sak gick precis in i mitt trånga moderkort och jag idlar nu 25-40c och efter ett halvtimmes intensivtest på 4.2ghz (med OC Genie, kan förmodligen sänka volten för lägre temp) kom jag aldrig över 80c utan den la sig runt 73-75. Den är något tystare än referens och den har ett "mjukare" ljud som är mer dovt och inte lika påtagligt. Rekommenderar starkt!
*Redigerades 6 år sedan
7echnoid

7 omdömen

7 år sedan*
+ Ganska så tyst + Billig - Alldeles för dålig kylning (och det är ju därför man har den)! - Lite krånglig installation (AMD) Lite krånglig/pillig installation för AMD (AM3+ socket), men plockar man bort fläkten först, så går det ganska så ok ändå... Nu till problemet: Den täcker inte hela CPU:n och även om den är rätt så tyst och idle-tempen är riktigt bra så blir det väldigt väldigt varmt så fort man belastar systemet! Har till och med bytt till bättre kylpasta (och gjort rent noga efter konstens alla regler), men det hjälpte bara någon grad... Väldigt besviken. Kan dock tänka mig att den är bättre för Pentium. Hade ALDRIG rekommenderat den för AMD dock.
*Redigerades 7 år sedan
L
Lasse-HIFI

116 omdömen

8 år sedan*
Mycket prisvärd. Sänkte min idle-temp från ca. 42 grader till 31 grader (CPU Intel G530 ). + Mycket prisvärd. + Lättmonterad. + Bra bruksanvisning. + Kyler bra + Tyst så länge man inte drar upp den i 2000 rpm eller liknande... - För billig? Dvs. hur länge kommer den att hålla?
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1