Prisjakt

Nordic Home Culture FT-550

Nordic Home Culture FT-550

  • Placering: Golvfläkt
  • Typ: Pelarfläkt
  • Funktioner: Oscillerande, Timer, Fjärrkontroll
Bevaka
Jämför

Nordic Home Culture FT-550

Användaromdömen

Sorterat efter datum
t
tireces

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
En fläkt som inte tar upp mycket plats men är dock väldigt plastig och låter för mycket på den lägsta hastigheten. Går inte att ha på om man vill sova, om man inte är döv då dvs. * Plus * + Tar lite plats. + Dc fläkten är tyst i sig men rotationen är för snabb på lägsta läget vilket gör att den låter för mycket, + Följer med en lite fjärrkontroll. * Minus * - Otroligt plastig och vinglig. Kan ju inte kosta många kronor att tillverka. - Bara lägsta hastigheten är användbar. På högsta hastigheten låter den som en hårfön. - Egentligen kostar den för mycket. Jag betalade 699:- (399:- vore en mer acceptabelt pris.)
M
Mickelsson

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Köptes för 689kr på maxfps. Helt okej fläkt För dom pengarna, den fläktar. Men inte det minsta tyst om man inte har på det lägsta läget, men då blåser den knappt luft heller. Den har även låst sig på något vis så den rör sig fram och tillbaka även om jag har stängt av den. Måste dra ut sladden för att den ska sluta röra sig. Spelar ingen roll om jag knäpper av det läget på dosan eller på knapparna som finns på fläkten, den går fram och tillbaka ändå.
c
cddude

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Det bästa med just denna fläkt är väl designen, även om plasten känns billig. Resten är inget speciellt. Sleep och Nature funktionen är ett skämt, bokstavligen. Fläkten slår bara om från låg->hög effekt var 10 sekund, och ibland slår den även av helt innan den slår om till max - bara jobbigt. Dessutom är led-lamporna rätt starka och lyser upp rummet under natten. Rekommenderas om du ska ha på den i t.ex vardagsrum där det gärna ska se snyggt ut. Rekommenderas EJ om du vill ha extra funktioner som t.ex Sleep eller andra finesser som andra fläktar inte har. Kort sagt: En budgetfläkt med snygg design - that's it.
noler
noler

55 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Snygg och stilren. Tar lite plats. Bekvämt med fjärrkontroll. Köptes för 600kr.
*Redigerades 3 år sedan