Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

  • Trådlös anslutningsteknik: Radio(RF)
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.4 / 5
(22 omdömen)
5
(18)4
(1)3
(1)2
(1)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
21 dagar sedan
Helt magisk! +60 timmars batteritid! Vilket är otroligt mycket. +Väldigt bra ergonomi. +Lätt. +Supersmidig att stänga av/sätta på. (Bra med off-knapp för bärbara datorer då denimet råkar väcka datorn när skärmen är stängd). +Stilren. -Dyr. Men helt klart värd sitt pris. Så snart min mus till den stationära är tillräckligt utsliten köper jag en sån här till den också.
en månad sedan
Har kört med G403 men den är lite för hög så jag får ont i handleden på ovansidan. Denna är lite lägre vilket minskar smärtan. I övrigt är allt precis som det ska vara. En liten grej är att logitechs mjukvara är jävligt jobbig, den ska uppdatera för ofta och är konstigt designad.
en månad sedan
Jag gick ifrån att ha haft en Microsoft intellimouse 3.0 I 15 år så skillnaden är som natt och dag, givetvis. + Galet grym mus - Som vanligt så slår Logitech nya rekord med att ha den sämsta mjukvaran
en månad sedan
Totalt värdelös gamingmus. Kanske funkar om man har händer som en p12. Razer är det som gäller.
2 månader sedan
+ Trådlös. Kommer aldrig mer köra mus med sladd! + Batteritiden är exceptionell och det har hittills aldrig hänt mig att jag behövt ha sladden i när jag gamear eftersom den varnar i god tid när batteriet börjar bli lågt. + Man märker ingen latens när man spelar. + Musen har perfekt sensor precis som de flesta bra möss numer + Otroligt lätt ~ Scrollhjulet är svinbra för gaming men inge vidare att surfa med då man verkligen känner varje scroll. Tror det är svårt att göra en mus som passar för båda ~ Bra knappar men har tagit ett tag för mig att vänja mig och jag råkar fortfarande trycka ner dem av misstag ibland då de är väldigt känsliga jämfört med mina tidigare möss - Logitechs mjukvara är skit som alltid. Ibland försvinner menyval som te.x. DPI-inställningar utan någon information om varför. Första gången installerade jag om hela mjukvaran sen insåg jag att det bara är att starta om musen några gånger så kommer menyvalen tillbaka (!?). Om man vill kan man föra över sina inställningar till musen och avinstallera skiten men då får man inte batteritidsvarning. När det kommer till formen så är den bra för mig men jag rekommenderar att man hittar en mus som passar en själv då det är det mest avgörande för hur bra den går att spela med.
3 månader sedan
Recension: Wow säger jag bara. Min mus tidigare var Logitech G403 Wireless vilket var musen som övertygade mig som hardcore FPS-gamer att trådlöst inte längre var någon nackdel, iaf för Logitechs spel-möss. Och jädrans, det bevisar Logitech med G Pro Wireless igen, och stärker sin position som den främsta tillverkaren av trådlösa gaming-möss i världen just nu. Du kommer inte att ha någon nackdel jämfört med vilken trådad mus som helst på marknaden. Punkt. Det finns inte mycket man kan klaga på. Batteritiden är utmärkt (Steelseries Rival 650 har dock ännu bättre, men det är för att den stänger av sensorn efter X antal minuter som du själv ställer in), medan G Pro mer hamnar i ett sleep-läge och vaknar till liv direkt vid rörelse. Men att med RGB avstängt få ut runt 60h+ på en sådan här otroligt lätt trådlös mus är sjukt bra. Och om du glömmer att ladda den så gör det inte mycket då den laddar riktigt snabbt. Sensorn är så bra som den kan bli, och jag har inte testat någon sensor som utmärker sig som ens det minsta bättre. Det tog ett tag för mig att vänja mig vid den något mindre designen, men när jag väl var inkörd så tycker jag den passar perfekt. Knapparna känns bra, materialen känns bra. Mjukvaran är bra. Det är två saker som jag finner negativa med musen. Dels känns det som att skrollen inte riktigt håller samma kvalitet som resten av musen. Om jag vill klicka ner mouse3 så är det ofta som det blir ett dubbelklick istället för ett ett klick som jag vill. Det andra negativa med musen är att den har ett riktigt högt pris, bland de dyraste mössen där ute på marknaden. Men som man säger: "smakar det så kostar det". För priset hade jag dock velat se lite längre garanti eller dylikt. Bakgrund: jag har recenserat 20-30 möss genom åren, både i hobby- och frilanskapacitet, datortillbehör är ett stort intresse för mig. Betyg: 10/10 - utan tvekan. Passar till spel som CS:GO, PUBG, CoD MW/Warzone, GTA V, Overwatch och listen fortsätter.. Ska du ha en trådlös mus, värdesätter lätt vikt så är det här musen för dig! Det finns nackdelar, men de är så pass små så jag kan kan inte förmå mig att ge lägre än toppbetyg! + Sjukt bra batteritid! + Samma/lägre latency än andra premium-möss! + Top-of-the-line sensor som läser exakt på många olika ytor! - Priset (smakar det så kostar det) - Mouse3/skrollen dubbelklickar ganska ofta trots att man vill enkelklicka..
5 månader sedan
Vilken kanonmus! Har ägt denna i lite över en vecka och redan tryckt ut en arbetsvecka i tid tillsammans med den. Både kontorsarbete och CSGO funkar fantastiskt bra. Ägde sedan tidigare en SteelSeries Rival 310 och medan den är en bra mus, så föredrar jag helt klart Logitechs. Batteritiden är fenomenal och att den är trådlös och går att spela med utan fördröjning är väldigt uppskattat! + Batteritiden + Trådlös + Ambidextrous (för höger och vänsterhänta) + Låg vikt + Bra switchar + Bra feedback i scrollen - Dongel krävs (stödjer ej vanlig bluetooth) - Blank yte i nederkant på musen som samlar damm - Aningen plastig känsla - Dyr Rekommenderas varmt!
7 månader sedan
Den mesta favoritmusen för mig hittills efter Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 back in the day. Det enda negativa jag har att skriva om musen är att plasten den är gjord av är väldigt halking så jag har fått sätta eltelp under sidoknapparna för att få ett bra grepp på den. Btw, batteritiden är fantastisk :o
10 månader sedan
Ligger skönt i handen och prestera utmärkt. Bra batteritid samt snabb laddning. Låg vikt.
ett år sedan
Använt musen i över 6 månader nu och kommer köpa en likadan till jobbet så jag får samma känsla där även om jag inte egentligen behöver en spelmus där. + Extremt lätt mus som är skön att flytta + Bra ergonomi (för mina händer iaf) och det känns bra även efter väldigt långa sessioner av spelande + Väldigt bra batteritid. Jag är extremt förvånad med tanke på vikten. Min gamla spelmus höll knappt batteriet en hel dag vid konstant användning. Denna musen laddar jag efter 2-3 veckor och någon enstaka gång har mjukvaran påmint mig att det bara är 20-25% batteri kvar. + Inte orimligt många knappar som jag ändå inte behöver. Förstår att detta är negativt om man önskar många knappar på musen. - Priset är lite saftigt - Få knappar (kan vara negativt om man vill ha fler än t.ex. bakåt/framåt på sidan) - Scrollhjulet fungerar bara i ett läge med 'hack' och det finns ingen knapp för att ställa om det så det rullar utan hack. Men då slipper man och andra sidan att råka komma åt det titt som tätt. Det verkar som att musen använder väldigt lite batteri när den inte används och jag har aldrig märkt av någon delay när jag väl börjar använda den heller. Den svarar direkt utan problem. Jag har mest spelat Dota under min första tid med musen och även om man använder musen där är det inte på samma sätt som i t.ex. FPS. När jag började spela Wow Classic märkte jag att batteriet åts lite snabbare men där används musen på ett helt annat sätt och det har också varit väldigt långa spelsessioner på 14h+ men även här har musen inte laddats på flera dagar innan en notis dök upp. För mig är detta mer eller mindre en perfekt mus. Skulle gärna betalt under tusenlappen för den, men det sänker inte betyget på produkten. Och jag betalar mer än gärna för premiumprodukter som är perfekta. Detta är ett lysande exempel.
Sida 1