Prisjakt

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

  • Trådlös anslutningsteknik: Radio(RF)
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Kompakt design/reseversion, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
Bevaka
Jämför

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Användaromdömen

Sorterat efter datum
F
FredrikMH

62 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Uppdaterat omdöme 2021-09-18 Använt musen hemma i ungefär 2 års tid och på jobbet i 18 månader. + Extremt lätt mus som är skön att flytta + Bra ergonomi (för mina händer iaf) och det känns bra även efter väldigt långa sessioner av spelande + Väldigt bra batteritid. Jag är extremt förvånad med tanke på vikten. Min gamla spelmus höll knappt batteriet en hel dag vid konstant användning. Denna musen laddar jag efter 2-3 veckor och någon enstaka gång har mjukvaran påmint mig att det bara är 20-25% batteri kvar. + Inte orimligt många knappar som jag ändå inte behöver. Förstår att detta är negativt om man önskar många knappar på musen. - Priset är lite saftigt - Få knappar (kan vara negativt om man vill ha fler än t.ex. bakåt/framåt på sidan) - Scrollhjulet fungerar bara i ett läge med 'hack' och det finns ingen knapp för att ställa om det så det rullar utan hack. Men då slipper man och andra sidan att råka komma åt det titt som tätt. - Bakåtknappen har börjat registrera dubbel och t.o.m. trippelklick. Musen är bra men att knappar börjar registrera dubbelklick är ett klassiskt kvalitetsproblem Logitech dras med. Bakåtknappen är dessutom inte en knapp som används så extremt mycket av mig och kan se hur den lägger av mycket tidigare hos någon som frekvent använder den. Sänker betyget från 10 till 7 på grund av detta.
*Redigerades 6 dagar sedan
W
WatchthatWatch

32 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 dagar sedan
musen är bra men programvaran G Hub är rena skiten. Musen hackar, programmet låser sig etc. Välj ett annat märke, för mjukvaran kommer förstöra upplevelsen av musen.
S
Segen

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
22 dagar sedan
För liten för min hand (strl 10). Till och G305 har bättre passform. Nu har man en mus som man inte vill använda efter bara ett par timmar. Går tillbaka till min MX518.
O
Oscar

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 månader sedan
Helt ok mus, sensorn är toppen, den är lätt och smidigt men den är inte perfekt.. Musen är tvåhänt vilket för mig gör att man inte får något behagligt grepp på musen, lillfingret har ingen riktigt plats att vara på, sen är hela musen i plast, den känns inte billig men jag upplevde att man fick ett rätt så kasst grepp om man inte hade svettiga händer.. vilket för mig blev ett problem..
d
draenor

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan*
Prestandan är toppen med mjukvaran drar ner betyger något. Positivt överraskad efter 2 dagars användande. Har alltid varit skeptiskt mot trådlös mus för gaming men den oron är helt ogrundad nu. Den något högre ryggen gör att musen ligger fint i handen på mig som kommer från en ganska stor Mionix Naos 8200. Största skillnaderna är att jag faktiskt träffar det jag klickar på och att det är enkelt att dra musen i sidled utan att också flytta den i höjdled. Pluggade in musen direkt från förpackning med ~60h batteritid. Minus: - Knapp för att byta DPI är på undersidan (gillar att enkelt kunna sänka DPI i ex. ritprogram) - MicroUSB istället för USB-C på laddkabeln - Kräver googlande för att få till belysningen är avstängd i viloläge (för att spara batteritid). I Logitech G Hub: 1. Inaktivera all belysning 2. Välj inställningar (kugghjulet) 3. Aktivera "Inbyggt minnesläge" 4. Klicka på "Slot 1" och välj "Ersätt med" och välj profil (det är "Slot 1" som används när datorn äv avstängd) 5. Avaktivera sedan "Inbyggt minnesläge" Samlat betyg: 4.5.
*Redigerades 4 månader sedan
c
chancet1982

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
It does it job HOWEVER it actually never "hybernates" meaning it is always on and the battery drain never stops unless you manually shut it down with the physical switch. Would highly recommend Asus ROG Pugio II instead. Very similar in design and dimensions but much better preformance.
A
Aiedail

17 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan*
Det är en riktigt bra mus, när den fungerar. Den har funkat fint i ungefär ett år, men nu har den börjat dubble klicka. Detta verkar vara ett vanligt problem med denna musen. Jag fattar inte hur Logitech tänker när de använder skräp kinesiska knappar i en så dyr mus. Sen är deras support helt förfärlig, de har ingen mejladress så man måste ringa till nåt indiskt callcenter, och när man väl öppnat ett ärende med dem tar det skit lång tid att få svar. Vad ni än gör köp aldrig från Logitech.com
*Redigerades 6 månader sedan
O
Okidoki

66 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan*
Kommer från en Mionix 8200 som funkar klockrent men köpte denna för att testa trådlöst. Just trådlöst funkar den perfekt. Kört csgo och den hänger med bra, MEN, knapparna uppepå har inte en perfekt respons. Tycker inte dom fjädrar tillbaka tillräckligt snabbt/högt, vilket gjort att klickar man 3-4 ggr snabbt i följd, i t.ex. en duell, finns risk att ett av klicken inte registreras. Sedan sidoknapparna sticker inte ut tillräckligt tydligt, vilket gör att man får ’söka’ lite med fingrarna (ringfinger och lillfinger) Scroller’n rullar bra. Programvaran är sådär - för omständig och oklara funktioner. Kommer nog lämna tillbaka trots allt.
*Redigerades 10 månader sedan
Euphemism
Euphemism

18 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Bästa musen jag haft! Med dagens responstid och kvalite finns det inget bra skäl att inte ha en trådlös mus. Skön även fast den är mindre än EC1 som jag brukar använda. Modulära sidoknappar gör att du kan ta bort eller lägga till sidoknappar på båda sidorna om det behövs. Kanske behövs det färre knappar i CSGO än i Wow. Den är upladdningsbar så du behöver inte köpa batterier. RGB belysning ovanpå musen som går att ställa in är onödigt men charmigt. DPI går som vanligt ändras på undersidan av musen med ett knapptryck eller i programvaran på datorn. Har tidigare främst använt Zowie EC1-B som är rätt mycket större och påminner om den klassiska intellimouse som man vuxit upp med.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Helt magisk! +60 timmars batteritid! Vilket är otroligt mycket. +Väldigt bra ergonomi. +Lätt. +Supersmidig att stänga av/sätta på. (Bra med off-knapp för bärbara datorer då denimet råkar väcka datorn när skärmen är stängd). +Stilren. -Dyr. Men helt klart värd sitt pris. Så snart min mus till den stationära är tillräckligt utsliten köper jag en sån här till den också.