Google Chromecast (3rd Generation)

Google Chromecast (3rd Generation)

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Chromecast (3rd Generation)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(24 omdömen)
5
(14)4
(2)3
(0)2
(4)1
(4)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
3 månader sedan
Den fungerar ok med äldre videoteknik men nyare streaming klarar den inte. (gamla mp4/h.264 funkar fint men inte nya HEVC/h.265 som är mer eller mindre standard numera). Köp en CC Ultra eller vänta på nästa generation.
3 månader sedan
Enkel att koppla in och använda. Bra pris
6 månader sedan
Klarar inte av 5.1 ljud. Förstår inte poängen
6 månader sedan
Väldigt bra, 1080p, flyter jämnt. Väldigt lätt att installera. Jag borde ha köpt den för länge sedan.
7 månader sedan
Fixar inte 1080p med twitch. Uselt.
9 månader sedan
Funkar klockrent. Installerades på 5 minuter. Inga som helst problem med stabilitet eller Wifi-anslutning. Perfekt att sätta på en äldre TV och göra den lite smartare.
10 månader sedan
Har haft denna produkt i ett tag nu och är väldigt besviken på den. Väldigt ofta så går det inte ens att koppla till den och när det väk går så fär vi väldigt låg upplösning fast än vi har run 250mbps-500mbps nätverk.
ett år sedan
Har fungerat felfritt hemma hos mig hittils. Bra integration också med Google Assistant och Google Home. Mina föräldrar å andra sidan har haft mycket anslutningsproblem mellan telefon och Chromecast (2:a generationen), men de har också extremt instabilt internet hemma hos sig så jag skulle nog skylla problemen på det snarare än på produkten. Värt att notera dock. Om du vet att du har instabilt internet kan en dedikerad mediabox med egen fjärkontroll (Android TV eller Apple TV exempelvis) vara mer passande. Om du är osäker kan du köpa en Chromecast ändå och prova, och funkar det inte väl med ditt internet kan du ge bort den till någon du tycker om. Vem som helt skulle uppskatta att få en Chromecast!
ett år sedan
riktigt bra
2 år sedan
*Redigerades ett år sedan
Känns aningen stabilare än tidigare version, ffa lite snabbare. Fick efter en tid problem med slumpmässiga omstarter. Efter ca 6 och flera uppdateringar insåg jag att det troligen var HW-fel på min. Reklamerade och fick den utbytt. Nya versionen fingerar mycket bra hittills. Kan det varit HW på dessa i början, ser fler som nämner om omstart här. Verkar i alla fall vara löst i ny version av denna modell.
Sida 1