Kategorier
Prisjakt

Amazon Echo Dot (3rd Generation)

Amazon Echo Dot (3rd Generation)

  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Funktioner: Stöd för internetradio, Mobilapp för styrning av funktioner, Inbyggd mikrofon
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Amazon Echo Dot (3rd Generation)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
H
HaxEnDer

25 omdömen

9 månader sedan
mycket bra. Använder den till trådfri, spotify och mycket mer
C
Camper72

4 omdömen

2 år sedan
Smidig produkt. Lättanvänd. Bra ljud och tar upp tal mycket bra. Ganska krånglig App (Google) för att få till det som man vill. Ett stort minus, finns inget ethernet port. Vore att kunna välja bort wifi av hälsoskäl. Strålar ca 250 uW/m2 så den borde placeras minst 5 meter bort. Hoppas 4th Gen får ethernet port.
D
Delta99

13 omdömen

2 år sedan
Amazon Alexa är inte alls lika bra som Google Assistant. Jag har båda systemen och det stor skillnad i användbarhet. Alexa var krånglig att få igång, buggade ganska länge innan det funkade, hon talar bara engelska och man måste följa en striktare syntax när man talar med Alexa. Lite krångligt. Google Assistant är avsevärt mer lättkonverserad och förstår bättre, plus att den är på svenska. Appen till Alexa är en snurrig o kladdig röra som verkar hopkastad utan särskilt mycket ansträngning för usability. Det är en obegriplig kamp varje gång man skall göra något via appen. Som liten högtalare funkar den bra, tex för att enkelt lyssna på P1 till frukost. Inga problem, men jag skulle ändå rekommendera Google Assistant framför denna.
S
Sebbes123

5 omdömen

2 år sedan
Funkar klockrent med EWeLink, Ikea TRÅDFRI, Spotify och alla frågor/alarm/osv. Lite synd att den än så länge endast finns på engelska. Något buggig vid setup pga programuppdateringar men när det va klart så funkar pucken och appen klockrent. Har lika bra ”hörsel” som vilken person som helst även vid brus från tv, långt avstånd osv.
l
llinus

6 omdömen

2 år sedan
Lätt att installera, förstår väldigt bra vad man säger och helt OK ljud med tanke på dess minimala stolek. Lite trassel med att få Spotify att fungera, annars full pott.