Kategorier
Prisjakt

Brother DCP-L3550CDW

Brother DCP-L3550CDW

  • Skrivartyp: Laserskrivare
  • Färgutskrift
  • Gränssnitt: USB, Nätverk (RJ45), Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Brother DCP-L3550CDW

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
o
orienterik

5 omdömen

en månad sedan*
Mycket nöjd! Fem stjärnor. Bra byggkvalitet, jättebra utskrifter, begripliga menyer och väl fungerande appar. Rimlig tonerkostnad. Tyst. Bra inställningsmöjligheter. Det finns säkert de som skriver ut snabbare, men den är inte långsam så det stör.
*Redigerades en månad sedan
M
Martin__T

3 omdömen

3 månader sedan
Var tvungen att köpa skrivare nu när jag jobbar hemma och inte kan skriva ut på jobbet längre. Har tröttnat på bläckstråleskrivare som alltid torkar ut och valde nu en ordentlig färglaserskrivare. Väldigt nöjd, fungerar bra att skriva ut från telefonen och att scanna till telefonen. Helt ok skrivkvalité! Väldigt nöjd!
j
joreimer

107 omdömen

ett år sedan
Detta är första skrivaren som jag haft där allt bara fungerar. WiFi är superlätt att koppla in. sen fungerar det att skriva ut från alla möjliga enheter: iPhone, Windows, iOS, OSX etc. Om man ska scanna så är det enklast att gå in i appen på telefonen och klicka på scanna. Bra standby-läge som innebär att den alltid är redo men ändå helt tyst. Kan inte jämföra upplösning mm men tror inte att det skiljer från andra i denna prisklass. Hittar inga nackdelar utom möjligen att det är dyrt att köpa toner. Men det gäller ju alla märken och denna är bland de "minst dyra". Sammanfattningsvis: Krångelfritt!