Prisjakt

QPAD 5K

QPAD 5K

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design, Lämplig för gaming, LED-belysning (enkelfärgad), Flätad kabel
  • Typ av rörelseläsare: Laser
Bevaka
Jämför

QPAD 5K

Användaromdömen

Sorterat efter datum
v
vassmuss

46 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Bäst. Kört med både Razer Deathadder och Steelseries 300 innan, som är väldigt kapabla möss. Men Qpad 5k/8k ligger helt enkelt bättre i handen. Stör du dig på att du "släppar" lillfingret i musmattan? Då är detta musen för dig. Det kändes märkligt de första timmarna, men efter det kan jag inte gå tillbaka till någon annan mus. Rekommenderas!
*Redigerades 3 år sedan
corundum
corundum

75 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Grym mus enligt min åsikt - önskar bara att det fanns fler än två lägen på upplösningen. Gör dock det den ska och passar perfekt för den som gillar stora möss.
*Redigerades 4 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
11 år sedan*
Klockren mus, sitter skönt i handen och har sjuk precision! 5K och QPAD Heaton-musmattan är en dödlig kombination som levererar headshots som aldrig förr! Uppdatering: Haft samma mus i 7 år nu, dock varit tvungen att en gång spänna om klick-knappens kopparbit och böja till/rengöra scrollen men det är förlåtligt :)
*Redigerades 4 år sedan
E
Exider12

26 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Har alltid älskat QPAD och kommer alltid göra, ägde min qpad k5 och den höll i ca 5år innan den började strula med scrollen Sitter riktigt gött i handen !
*Redigerades 4 år sedan
M
Miindz

25 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
La av efter 5 månader, helt ovilliga till att hjälpa till med garantireparation. Sitter nu med ett helt annat märke och det är så mycket bättre.
*Redigerades 4 år sedan
E
Etona33

14 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Skön att hålla i. Upplever ibland att det alltför lätt blir dubbeltryck istället för enkeltryck. Mycket bra hållbarhet
*Redigerades 5 år sedan
d
dezerte

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Passar bra i handen, är nog den skönaste musen jag någonsin haft. Ergonomin är i toppklass för oss med större händer och vi som gillar palm-greppet. Men, byggkvalitén är mindre bra. Jag har gått igenom fyra stycken exemplar av denna musen och det har i regel alltid börjat med klick-problem efter cirka 2 års användning. Om byggkvalitén vore bättre så skulle jag ge den här musen full poäng. + Ergonomin - Byggkvalitén
*Redigerades 5 år sedan
kattbjorn
kattbjorn

37 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bekväm mus som ligger bra i min hand och har alla funktionerna jag varit ute efter. Den är väldigt lätt men tidvis känns den ganska plastig, tom och ihålig. Jag är dock nöjd med konstruktionen, den gör sitt jobb utan problem och har en behaglig soft-touch behandling på ovansidan. Den blir inte solkig som en del andra möss som använder mjukare sorters plast för att ge bättre grepp. Denna ligger (åtminstone för mig) som gjuten i handen, så något utökat grepp behövs ej för min del. Jag uppskattar mjukvaran där jag kunde stänga av det blåa lyset.
*Redigerades 6 år sedan
s
stuk

56 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Ganska skön att hålla i men känns väldigt plastig.
*Redigerades 6 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bra mus, haft den ett tag. Bra: + Ergonomisk, även för mig som har små händer. + Lyser. Inte en direkt fördel, men fint. + Lång sladd + Användbara extraknappar. Dåligt: - Känns lite väl plastig. - Ibland (väldigt sällan) Så hackar lasersensorn sig och ger ingen bra respons. - Dyr - För lätt, man kan inte anpassa vikterna! Bra, men lasersensorn drar ner betyget rejält.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1