Kategorier
Prisjakt

Ultimate Ears UE Megaboom 3

Ultimate Ears UE Megaboom 3

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Funktioner: Vattentålig, Stöd för NFC, Mobilapp för styrning av funktioner, Dockningsstation för mobil/iPod
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ultimate Ears UE Megaboom 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(7 omdömen)
5
(5)4
(1)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
M
Megaboom 3

1 omdöme

en månad sedan
Superbra och prisvärdig högtalare! Bra ljud och bass och kopplas till mobilen jättesnabbt. + att den är vattentät och stött tålig. Bästa för outddors användning. Rekommenderar 👍
i
iz3ql

32 omdömen

10 månader sedan
Har även den lilla Ultimate Ears UE Wonderboom som jag tycker presterar grymt för sin lilla storlek den här borde kanske kunna prestera än mer ljud men det räcker ganska bra provade även para upp den med en annan vilket gav riktigt bra tryck på stranden eller andra utomhus aktiviteter. lite i största laget men helt klart en grym pryl att ha med sig som fyller upp rätt bra ytor med ljud. rekommenderar den stark. Grym batteritid! - att man inte kan ladda en mobil från den då batteriet är så pass bra ändå.
A
Awotl

3 omdömen

10 månader sedan
Riktigt bra och prisvärd högtalare! Används både i köket och i duschen och kan enkelt både sättas på och stängas av via appen. Batteriet håller länge!
s
starcooler

99 omdömen

ett år sedan*
Denne JesuKristi-talare med stor kors :D har noll bas i klassen! Megaboom, nej! Boom, kanske. Total miss...Och då jämför jag med övriga 7 talare på mitt lager på mellan 15 till 40watt.
*Redigerades ett år sedan
ZaInT
ZaInT

90 omdömen

2 år sedan*
Bra jävla drag alltså! Inte vågat mig på full volym än. Batteriet håller riktigt bra och det är fortfarande enkelt att para med mina äldre kannor (en UE Boom och en UE Boom 2). Ljudet är exakt som vanligt (fast så klart lite bättre än sist) = bra, men JBE låter lite lite bättre men håller lite kortare, kostar lite mer och är lite ömtåligare. Det enda riktigt negativa är att de av nån jävla anledning samarbetar med Deezer för sin "smarta" knapp, använder ens de som arbetar på Deezer Deezer?! Hoppas verkligen på integrering med flera tjänster snarast. Visst funkar knappen till play & paus men den ska ju vara en aning mer än så. Alarmfunktionen är borta, jag har aldrig testat den men om den som läser detta gillar funktionen så får ni tyvärr vänta eller köpa en äldre modell. Den skulle vara tillbaka november 2018 men lyser fortfarande med sin frånvaro. 3.5mm-ingången är borta, tråkigt men jag har nog använt den två-tre gånger per år som mest så meh. Kontakten för laddning är flyttad till sidan och laddaren stödjer QuickCharge 2 vilket är riktigt najs. Jag undrar dock fortfarande om skillnaden mellan denna och Megablast. Kunde inte bry mig mindre om Alexa men 3 dB högre ljud är ändå något att hänga i granen. Å andra sidan är 150+ enheter tillsammans, bättre batteritid och mindre format inte fel det heller... Missnöjd? Nej, så långt ifrån som det bara går. Priset är ju lägre än någonsin, inte ofta en tillverkare sänker priset på en ny modell av en redan populär produkt så in your faces Apple, Samsung etc. Det känns rätt troligt att när modell 4 kommer köps det en sån också :D För 1999 på Telia är det bara köp köp köp!
*Redigerades 2 år sedan
W
Wowtower

1 omdöme

2 år sedan
Plus: -bra app med EQ och pair funktioner -vattentät -stötttålig -batteritiden är mycket bättre än förväntat. -byggkvaliten känns rejäl -för 2000kr får du inte tåligare med så bra ljudkvalite Minus: -dom höga frekvenserna försvinner en anning -basen är inte lika bra jämfört med JBL Xtreme 2
G
GurraGG

9 omdömen

2 år sedan*
Köpte denna för cirka tre veckor sedan. Har endast testat ljudet och lite enkla funktioner. Funkar hittills utmärkt på detta. Basen är slående och ljudet är riktigt klart! Bra design och känns robust och tålig, bra kvalité. Kopplar upp direkt med mobilen och har bra räckvidd. + För 20h batteritid! + För bra app som ger möjlighet till Customizable EQ, Remote On/Off och Tap Controls. + För alla tillbehör och bra hårdvara.
*Redigerades 2 år sedan