Prisjakt

OBH Nordica Spa Sensation Plus

OBH Nordica Spa Sensation Plus

  • Typ: Epilator, Trimmer, Shaver
  • Batteridrift
  • Funktioner: För våt och torr användning, Lampa, Massagefunktion, Löstagbart rakhuvud, Exfolierande, Medföljande bikini-tillbehör
Bevaka
Jämför

OBH Nordica Spa Sensation Plus

Användaromdömen

Sorterat efter datum
J
Jennie1983

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
En mycket bra epilator, som är lättanvänd. De extra tillbehören gör att man får känslan av att ha ett SPA hemma. Detta är perfekt för mig som inte kommer iväg på SPA.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
epilatorn va väldigt bra då man slapp röda irriterande prickar. Den va väldigt behaglig att använda i badkaret. Och dom extra tillbehören va suveräna speciellt fotfilen va kanon då den skonsamt tog bort hård hud det enda som va negativt va att man inte fick någon slags påse till tillbehören och massage tillbehören är guöd värda😍
T
Tess83

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Det är första gången jag använder denna produkt. Helt otroligt underbar är den att använda. Att man kam använda den i vatten är ett plus i kanten, då jag själv slappnar av bättre då. Det första jag testade var fjädern, och den var riktigt nice. Jag älskar att använda denna produkt. Använder den istället för rakhyvel, då jag tycker att man dåe bättre resultat med epilatorn.
M
MPP18

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Jag har tidigare testat att använda mig utav epilatorer men har aldrig riktigt fastnat för de utan istället vänt mig till min rakhyvel. Jag måste däremot säga att detta inte var fallet med denna epilator från OBH nordica. Just själva faktumet att man kunde använda den både torrt och i vatten gjorde att jag började använda mig utav den mer och mer, då den gav ett fantastiskt resultat som varade mycket längre än vad en rakhyvel gör. Jag måste däremot nämna att den fungerar bäst antingen torr eller i duschen då man ibland måste gå över samma parti flera gånger om man använder den i ett badkar. Vad gäller de andra tillbehören tyckte jag att de kompletterade epilatorn perfekt och skapade tillsammans en riktigt bra spa upplevelse. En favorit var absolut massage tillbehöret som lämnar huden supermjuk om man använde den när man smörjer in sig. En miss av tillbehören från mitt perspektiv var däremot rakhuvudet som enligt mig inte ger ett lika bra resultat som en vanlig rakhyvel.
*Redigerades 3 år sedan
S
Salsarosa

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Jag har aldrig provat en epilator förut så jag har inget att jämföra med men jag tycker att denna har varit bra än så länge. Jag har ganska grova hår på benen men denna epilator klarar de flesta hårstrån, både korta och långa. Det finns ett trimmerhuvud att sätta på och även det fungerar bra. Rakapparathuvudet var inget för mig. Med följer även en fjäder att ta bort ansiktshår med men den fungerar inte på mina fjun. Ansiktsborsten provade jag i duschen och kom ut som en nyponros. Kroppsborsten känns lite liten men fungerar. Likaså med det massagehuvud man kan sätta på. Är du en som tycker om att ta en spastund för dig själv kan jag absolut rekommendera denna.
*Redigerades 3 år sedan
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Variationen i denn produkt är briljant. Det finns mycket att välja mellan och tillsammans skapas en riktigt härlig spa upplevelse. Ansiktsborsten är så behglig, fotfilen gör sitt jobb. Epilatorn har många variationer och fungerar utmärkt. Den går att ladda, har lång batteritid och fungerar i våta miljöer. Man kan stoppa alla tillbehör i den lilla tygväskan somföljer med så allt kan följa med på resan!
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Jag tycker att det skrammlar/låter ganska mycket om denna när man kör den. Det första jag testade var den delen med rullkulor, bak i nacken och det kändes förvånandsvärt skönt. En annan nackdel är att när man ska massera i ansiktet så far enheten åt olika håll. Det skulle vara bättre om man kunde öka hastigheten självmant. Ska test de olika grejerna o duschen har endast testat torrt.