Prisjakt

OBH Nordica Spa Sensation

OBH Nordica Spa Sensation

  • Typ: Epilator, Trimmer, Shaver
  • Batteridrift
  • Funktioner: För våt och torr användning, Lampa, Massagefunktion, Löstagbart rakhuvud, Medföljande bikini-tillbehör, Lämplig för ansiktet
Bevaka
Jämför

OBH Nordica Spa Sensation

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Vid första anblick så ser det ut att vara en gedigen maskin med en touch av snygghet i sig. När du dock slår på den så är det en högljudd liten apparat som går igång kan jag säga. Ljudnivån är en nackdel enligt mig. Den tar inte heller alla hårstrån på en gång. Jag har hår som lätt viker sig (änglahår) och fick köra ett antal gånger innan den tog hela stråt. Tillbehöret för ansiktet valde jag att lägga åt sidan efter 3 drag - det var för smärtsamt tyvärr. Nu till dom små plusen med denna maskin: Batteritiden räcker gott och väl för mig att köra båda benen i ett svep. Även att den har belysning så att man ser dom ljusa små stråna är ett plus. Smidig förvaring med den lilla satinpåsen som gör att den kan antingen ligga framme utan att du behöver skylta med den, du packar även smidigt ner den i väskan tillsammans med alla tillbehör. Överlag en "ok" maskin, lite dyr dock. Står man ut med ljudet och har gott om tid och en rejäl smärttröskel så är denna maskin något för dig!
O
Olahaym

13 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Har fått testa denna genom Reviewclub och tycker att den har en snygg design och det är trevligt med den lilla förvaringspåsen. Batteriet fungerar bra och jag kan lätt köra båda benen utan att behöva ladda. Det är smidigt att kunna köra i duschen för att minska smärtan och jag gillar att den har en lampa så man ser bra. Dock så förväntade jag mig att den skulle epilera alla hårstrån och inte skära av en del. Därmed tappade den sin funktion för mig. Den låter också ganska mycket så tyvärr kan jag inte rekommendera den.
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Det är en snygg produkt! Den fungerar som den ska och det blir bra slut resultat!
A
Andrea I

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Jag har fått testa den via Reviewclub under en månad. Har nu under tio dagar hunnit använda den två gånger. Den tar bort håret, dock bryter den av vissa strån istället för att dra ut dem med roten (vilket är poängen med en epilator, annars kan man ju raka sig). Den tar dock även tjocka strån. Jag har haft bättre epilatorer, och anser inte riktigt att den är prisvärd. Den är ok, tyvärr inte mer. Jag använder endast epilator på benen och har gjort så i många år. Eftersom det är en smärtsam och tidskrävande hårborttagningsmetod, förväntar jag mig att den är överlägset effektivt jämfört med andra metoder. Som pluspoäng kan man nämna att det inte gör så ont när man använder den (jämfört med en annan som jag har). Har även testat rakfunktionen och den fungerar bra. Epilatorn kan endast användas trådlöst, och det anser jag är en nackdel. 40 miniter räcker tyvärr inte till båda benen.
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
35 år och aldrig testat en epilator. Nu förstår jag varför. Om man är villig att lida utav helvete så kan man säga att det funkar ganska så bra men man måste köra fram och tillbaka i en hel evighet innan alla strån är borta. Men visst då fungerar den. Sen står det olika om det går att använda i duschen eller inte. Instruktionerna är dessutom bristfälliga.