Kategorier
Prisjakt

Sony WH-1000XM3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
3 dagar sedan
Tips: Fysiska butiken (åtminstone Nordstan) säljer just nu dessa för 1790, vet ej varför dom smyger med det priset. De försöker bli av med dom helt och hållet nu.
G
Gnopps

39 omdömen

en månad sedan*
Positivt + Mycket bra ljudisolering + Blir hyfsat små Negativt - De flesta kontroller görs med beröring, inte med riktiga knappar - vilket leder till felaktiga kommandon och att du inte kan lägga huvudet på armarna till exempel - Sitter rätt hårt på fontanellen, som kan göra ont efter ett tag - Omständigt att byta enhet man vill spela ifrån
*Redigerades 5 dagar sedan
i
inder

7 omdömen

en månad sedan*
Fantastisk produkt. Håller oljud ute, mycket hög byggkvalitet och till och med black metal låter riktigt bra. Lång batteritid. Enda nackdelen är mänskligt tal hörs ganska tydligt.
*Redigerades 10 dagar sedan
Z
Zarquon

28 omdömen

19 dagar sedan*
+ Bra ljud. + Bra och riktigt tyst brusreducering. + Bra genomsläpps-läge. + Verkar vara bra mick, ingen har klagat under årets alla distansmöten. + Snabbanslutande och fungerande Bluetooth. + Lång batteritid. + Sköna, kan ha dem hela dagen.
*Redigerades 19 dagar sedan
A
ArreBarre11

10 omdömen

en månad sedan
Mycket trevliga hörlurar. Väldigt sköna, isolerad fint. Tycker ANC fungerar mycket bra. Jag har också Apple AirPods PRO men tycker Sony lurarna håller en annan nivå. Ljudet är också väldigt bra och balanserar. Kan egentligen inte komma på något negativt.
k
kerre91

53 omdömen

en månad sedan
Mina älsklings hörlurar! Vad skulle jag göra utan dessa? Komforten är fantastisk, användarvänligheten på topp och jag älskar det faktum att huvudbygeln är formad efter huvudet så man inte ser ut att bära hjälm (*host* Bose 700). Ljudet är mycket underhållande för att vara ANC-lurar. Jag kör ”default/stock” ljudet utan EQ. Sony bjuder på en Mustig och varm ljudbild med fokus på bas och dynamik. Mellanregistret är fullt närvarande. Diskanten är luftig samt lite dämpad (vilket är bra, då det minskar hearing-fatigue). Men lurarnas triumfkort är brusreduceringen vilket är och förblir den bästa ANC jag någonsin upplevt. Det är skrämmande tyst och mina gamla Peltor Optime kåpor hamnar i skamvrån jämfört med dessa! Vilken bedrift av Sony och en lyckad sådan. Att resa med dessa, dammsuga, Promenera etc. Ja det minsan en fröjd för hörseln.
MaxH
MaxH

2 omdömen

en månad sedan
++ Mycket bra noise cancellation Bra ljud -- Dålig mic, ger låg volym. (Använd de inte att ringa med, än mindre till gaming. )
k
kill82

4 omdömen

2 år sedan*
Väldigt bra hörlurar!
*Redigerades 2 månader sedan
m
mailingmaster

12 omdömen

2 månader sedan
Antagligen den bästa brusreducerande hörluren för musik. Bredare ljudbild och marginellt renare ljud än förra versionen. Fortfarande överdriven mellanbas. Hörlurarna är känsliga för vindbrus. Ett udda problem uppstår under vildare bussturer utomlands, vibrationerna lurar brusreduceringen och ett pulserande lågfrekvent ljud uppstår. I likhet med föregående Sony modeller som jag också ägde är byggkvalité under kritik. Plasten är dålig och spricker förr eller senare. Här ligger Sony ljusår efter Sennheiser och Bose och därför kan jag inte motivera mer än en 2:a.
k
krille_ro

45 omdömen

2 månader sedan*
Brusreduceringen är i en klass för sig själv. Och för 1995:- är det värt varenda krona. Går säkert att få lite,lite bättre för dubbla priset. Knappas värt enligt mig. Jag skulle dock vilja ha appen även på datorn för hur man anpassar lurarna som det är nu måste mna koppla dem till mobilen för att ställa in dem. Man blir helt avskärmad när man sitter på jobbet. Fast det är ju därför man har köpt lurarna så det är iofs ingen nackdel. Ljudet är också mycket bra. Är lite av en basjunky och provade dessa mot ett par Beats by Dr. Dre Studio 3 Wireless, och basen ligger på ungefär samma nivå. Men resten av registret är ett par snäpp bättre över hela registret jämfört med Dr. Dre.
*Redigerades 2 månader sedan
Sida 1