Kategorier
Prisjakt

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony WH-1000XM3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(165 omdömen)
5
(75)4
(36)3
(26)2
(21)1
(7)
Sorterat efter datum
G
Gnopps

39 omdömen

2 dagar sedan
Positivt + Mycket bra ljudisolering + Blir hyfsat små Negativt - De flesta kontroller görs med beröring, inte med riktiga knappar - vilket leder till felaktiga kommandon och att du inte kan lägga huvudet på armarna till exempel - Sitter rätt hårt på fontanellen, som kan göra ont efter ett tag
k
kill82

4 omdömen

2 år sedan*
Väldigt bra hörlurar!
*Redigerades 11 dagar sedan
m
mailingmaster

12 omdömen

13 dagar sedan
Antagligen den bästa brusreducerande hörluren för musik. Bredare ljudbild och marginellt renare ljud än förra versionen. Fortfarande överdriven mellanbas. Hörlurarna är känsliga för vindbrus. Ett udda problem uppstår under vildare bussturer utomlands, vibrationerna lurar brusreduceringen och ett pulserande lågfrekvent ljud uppstår. I likhet med föregående Sony modeller som jag också ägde är byggkvalité under kritik. Plasten är dålig och spricker förr eller senare. Här ligger Sony ljusår efter Sennheiser och Bose och därför kan jag inte motivera mer än en 2:a.
k
krille_ro

42 omdömen

15 dagar sedan*
Brusreduceringen är i en klass för sig själv. Och för 1995:- är det värt varenda krona. Går säkert att få lite,lite bättre för dubbla priset. Knappas värt enligt mig. Jag skulle dock vilja ha appen även på datorn för hur man anpassar lurarna som det är nu måste mna koppla dem till mobilen för att ställa in dem. Man blir helt avskärmad när man sitter på jobbet. Fast det är ju därför man har köpt lurarna så det är iofs ingen nackdel. Ljudet är också mycket bra. Är lite av en basjunky och provade dessa mot ett par Beats by Dr. Dre Studio 3 Wireless, och basen ligger på ungefär samma nivå. Men resten av registret är ett par snäpp bättre över hela registret jämfört med Dr. Dre.
*Redigerades 15 dagar sedan
Puppet_Master
Puppet_Master

273 omdömen

19 dagar sedan
Kanon lurar, mjuka och sköna med bra ljud.
B
Bortle

4 omdömen

22 dagar sedan
Testat flera olika hörlurar Såg inte bättre än dessa hörlurar när det gäller noise canceling och ljudkvalitet Det enda problemet är mikrofon under samtal Du hör dig själv när du pratar under samtalet. Därför gav jag 4.5 stjärnor Tro mig, du kommer inte va besviken. De känns som Sony helt ärligt.
F
Fille_123

12 omdömen

25 dagar sedan
Marknadens bästa hörlurar för priset 1989 kr!
R
Rollele

2 omdömen

en månad sedan
Mkt bra köp , jättebra noicecancelling , varmt och fylligt ljud. Även Sony-appen är bra och lättnavigerad med lagom inställningsmöjligheter utan att vara rörig. Inhandlad på Black Friday till prisvärda 1989:-.
D
Dunderhonung 23

4 omdömen

en månad sedan*
+ Väldigt bra ljud. Har ett par sony MDR-1a som låter platt i jämförelse. Kanske ett minus om man föredrar ett plattare ljud. + Första hörlurarna jag äger med NC och dessa presterar väldigt bra. + lång batteritid + Tyst NC. De har funkat bra att använda utan att spela något ljud för att dämpa omgivningen + Praktisk medföljande väska. Tack vare att den är hård och inte ett mjukt fodral skyddas hörlurarna väldigt bra. + Priset. Köpte dem för 2300kr och tycker det är ett kap i jämförelse med nya XM4. +- micen har jag inte använt så mycket men kvaliteten är lite bättre än de headset som följer med mobilen vilket var min förhoppning. - Sitter som många nämnt ganska tight. Tycker inte att problemet att öronen ligger mot den mjuka vadderingen på insidan utan att själva kåporna och bandet trycker åt en del. Kåporna hade kunnat fått vara lite större. I övrigt sitter de bra. Inga problem att promenera utan att de vickar så här är det en fördel med tightare passform. Rekommenderar skarpt dessa om man inte har för höga krav på komforten utan tycker det är viktigt att de sitter på bra även när man är på språng.
*Redigerades en månad sedan
t
thomasr83

24 omdömen

en månad sedan
Fick dom här med mobilen när jag köpte min Sony Xperia 5 II. Hade ett par ruskigt billiga hörlurar sen tidigare som jag var nöjd med. Eller ja, jag var nöjd med tills jag testade Sonys hörlurar. NU vet jag hur ett par bra hörlurar ska låta. Brusreduceringen är ju dessutom sjukt bra, hade faktiskt ingen aning om att bakgrundsljud kan trollas bort på det här sättet även om jag naturligtvis har läst om det på många produkter. Jag hade varit precis lika nöjd om jag hade varit tvungen att betala för dom, men att få dom som en gratis bonus är ju bara sjukt bra.
Sida 1