Kategorier
Prisjakt

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony WH-1000XM3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(145 omdömen)
5
(62)4
(31)3
(27)2
(18)1
(7)
Sorterat efter datum
a
ann

5 omdömen

17 timmar sedan*
Bor i kollektiv och är student. Vet ärligt talat inte hur jag klarat mig utan dessa fram tills nu! Stänger ute nästan allt oljud. + 30h per laddning! (10 mer än alla andra) + Diskreta och super smidiga + Bra ljud, hyffsad kraftig bas. + Sköna att ha på sig - Ej för träning - Kan läcka lite ljud till omgivningen verkar det som - Lite dyra (har några år på nacken nu ändå) - Halv ful design - Kan ej connecta med flera olika samtidigt Allt som allt fortfarande bästa dealen på marknaden imo. Uppgraderingen till x4 är ej värd 2k
*Redigerades 17 timmar sedan
dny
dny

10 omdömen

10 månader sedan*
De sitter skönt och brusreduceringen känns nästan som magi. Riktigt bra! Ljudkvalitén är bra med stöd för LDAC. Jag föredrar öppna hörlurar men börjar vänja mig riktigt bra vid dessa. Tyvärr går det bara att ha dem parade med en enhet åt gången, men då den har NFC tar det inte många sekunder att para en ny telefon bara genom att hålla upp den mot vänstra hörluren. Jag har sett en del klaga på att det inte fungerar bra vid telefonsamtal. Att den andra inte ska höra mig bra. Med senaste firmwaren har jag inte upplevt några sådana problem alls, förutom om man råkar vända lurarna fel, så att höger sitter på vänster sida och tvärtom. Då hörde de jag pratade med knappt vad jag sa. Så se till att hörlurarna är uppdaterade och vända rätt.
*Redigerades 4 dagar sedan
N
Nisse999

3 omdömen

6 dagar sedan
Har nu ägt ett par av dessa i drygt ett år. De köptes i första hand för noise cancelleringen (jobb, flyg, etc). Jag är inte så kräsen när det kommer till ljudet, även om det verkar bra om än lite "basigt" i mina öron. Så nu efter att ha använt dem flitigt både korta och väldigt långa stunder är betyget "helt ok". Vet dock inte om noise cancelleringen blivit sämre med tiden, eller om jag inbillar mig att de var bättre i början. T.ex. kan jag med noise cancel igång (utan musik i lurarna) lätt höra min mobiltelefons ljud när den piper lite lågt vid volymändring, ända ner till minsta steget på telefonen. Den är dock bättre på att ta bort surrande konstanta ljud som t.ex. ventilation. Det jag tänkt på under åren är att: 1. De blir lite varma och klämmer efter en stund. 2. I Windows så får jag mixtra lite för att få stereo-ljud, för får headsetet själv bestämma vill det spela i mono. 3. Ena sidan har stundvis börjat "brusa" (låter som det går en insekt i öronkåpan). Men det går tack och lov över efter en stund. Skulle jag köpa dem igen? Troligen...
m
marcusbjork

6 omdömen

ett år sedan*
Riktigt bra ljud, extremt bra brusreducering och de sitter bra. Men med en riktig deal-breaker: Mikrofonen suger, går knappt att föra ett telefonsamtal med någon. Det gör i praktiken lurarna värdelösa för mig, eftersom jag alltid måste vara redo att ta ett samtal. Ljudet som mottagaren hör är så fruktansvärt dåligt att man knappt kan föra ett samtal även om det är knäpptyst där man befinner sig. Är det lite trafik eller annat bakgrundsljud så är det helt omöjligt. Så synd, för brusreduceringen, batteritiden och ljudkvaliteten är i övrigt riktigt bra.
*Redigerades 13 dagar sedan
f
fresam72

1 omdöme

20 dagar sedan*
Har inget att klaga på när det gäller brusreduceringen. Men dessa lurar har ju andra funktioner såsom att kunna utnyttja handsfree funktionen. Vilket faller sig naturligt att kunna använda när man lyssnar på musik. Handsfree funktionen är nog bland det sämsta jag har använt.. Den tar in och förstärker alla ljud omkring dig och då men ar jag det minsta lilla ljud... Helt värdelösa.. Ska man prata telefon när det är ljud omkring så måste du ta av dig lurarna och fortsätta samtalet med luren i handen. Du hör f-n dina egna fotsteg förstärkta i lurarna och det är inte acceptabelt. Ljudet i sig är väl helt ok.. inget under av välljud men helt ok. En sak till som är irriterande är att den varnar inte innan batteriet tar slut summering: - Handsfree, De tar in alla ljud i din omgivning och förstärker det. Kräver ett total tystnad för att kunna föra ett bekvämt samtal. - Ingen batterivarning, de bara dör utan förvarning - Jag får ont i öronen efter några timmars användning - ljudet är mediokert + Brusreducering
*Redigerades 20 dagar sedan
P
Peter

1 omdöme

en månad sedan
Som en dröm att ha på sig.
e
erkalinen

22 omdömen

en månad sedan*
Haft dessa i snart 1.5 år. Det är mitt första par brusreducerande hörlurar och jag är supernöjd. Använder dem på jobbet i ett större kontor med 10 andra och när jag har dessa på mig så hör jag absolut noll och ingenting av vad mina kollegor pysslar med. Extra skönt är det när man har längre sessioner i serverrummet där det brummar på ganska ordentligt. Att flyga ska vi inte ens tala om, vilken fröjd. Batteritiden är mycket bra, laddar dessa mycket sällan. I början tyckte jag att elementet slog emot örat och var nära på att lämna tillbaka dem för att det var så störande, men det tog inte långt tid innan jag slutade tänka på det helt. Men det kan vara värt att tänka på, har man lite större öron så kan detta ske. Två små minus: * Gesterna man måste göra för att byta låt eller höja känns lite "off". Den kan vara lite seg med responsen och vissa gester registreras ej. Känns inte heller som en jättenaturlig rörelse att dra fingret vertikalt/horisontellt vid örat. Man pausar genom en dubbelknack på hörlurens yttersida. Knacket translaterar då givetvis in i ditt öra vilket då låter orimligt högt allt som oftast. * Feedbacken vid höjning av volym via gester är ganska irriterande. Det kommer liksom ett verifierande pip helt onödan. Jag märker väl att jag byter låt pga nästa låt börjar spela? Jag behöver inte ytterliggare ett pip in i örat.
*Redigerades en månad sedan
C
Cascokingen

1 omdöme

2 månader sedan
Efter ha ägt B&W lurar innan, senast B&W PX slogs jag av att dessa hade så mycket bättre ljud! Jag läser här att någon upplever att de har problem med BT uppkopplingen, vilket inte jag har alls. Precis samma räckvidd som mina tidigare BT lurar, det vill säga ca 10 meter OM det inte finns en betongvägg imellan. Rekomenderar dessa lurar varmt! På efterföljaren finns inte aPtx så dessa är att föredra. De andra funktionerna är inte värt priset på 2k mer. Alla lull lull funktioner går att stänga av i appen man laddar ner från apple eller google, såg att någon klagade på att anpassat ljud efter situation inte gick att stänga av. Detta är fel. Det går att stänga av i appen. Likaså 380 graders ljud osv. Jag har bara gott att säga om dessa lurar, sen är jag kanske ingen fan av touchpaneler..men dessa funkar bra.
E
Edvin

1 omdöme

2 månader sedan
Fick köpa nya då jag tappade bort en av mina lurar av modellen WF-1000XM3, dvs. Sonys true-wireless hörlurar, och bestämde mig att fortsätta med Sony av flera anledningar. Kvalitetskänslan är total, supporten, de få gånger jag behövt kontakta dem, har varit till stor hjälp och vänliga samt att Sony kontinuerligt rullar ut uppdateringar till sin app. Deras app är utan tvekan den bästa appen till ljud hårdvara som jag använt. Hörlurarna i sig är mestadels gjord av plast vilket betyder att de blir lättare men samtidigt mindre hållbara, detta är något som man får väga själv. Bygeln och öronkuddarna är däremot i detalj vilket är personligen ett stort bonus. Ljudet är bra, som förväntat då aptX och LDAC samt DSEE HX är inbyggt vilket ger fint HI-RES ljud. Något som jag saknar i dessa, men finns i XM4 är funktionen att koppla till flera enheter. +Appen +Ljudet +Prisvärda +Bra support +Otrolig ANC -Går inte att koppla till flera enheter -Personligen gör det lite ont i skallen där bygeln sitter efter långa sittningar. Detta är förstås varierande från person till person.
R
Raz

1 omdöme

2 månader sedan
Sony sparade några kronor och använde en skör plastbit i bygelns konstruktion. Efter normal användning går den i bitar, så nu måste jag tejpa dem för att de ska hålla samman. Det hade jag inte förväntat mig i den prisklassen och täcks dessutom inte av garantin. Tråkigt!
Sida 1