Sony WH-1000XM3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (128)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 4 dagar sedan
  Mina första brusreducerande hörlurar. Flög häromveckan och kom då på tanken att införskaffa mig ett par.
  Kopplade då upp mig på WiFI:et på flyget och började scouta upp de bästa vilket då var dessa enligt tester.

  Var först inne på att köpa Bose Quietcomfort då de är något enklare men marginalen till dessa viktmässigt är inte särskilt stor. Bose lurarna kändes i övrigt lite omoderna i jämförelse med dessa när man granskade närmre. Sämre brusreduktion, sämre ljud (enligt recensioner) och kör den numera antika mikro-usb anslutningen. Så Sony har helt enkelt sprungit ifrån Bose så mitt val föll på dessa.

  Nu när jag kört mina Sony lurar någon vecka är jag supernöjd med mitt val. Fick verkligen en WOW känsla!

  Varför då välja dessa?

  +Har svårt att tänka mig att det finns hörlurar som stänger ute så mycket brus som dessa, jag blev väldigt förvånad. Har blivit att jag har dessa hörlurar på mig på kontoret på jobbet och jag blir så mycket mer effektiv. Tystnad har fått en ny innebörd!
  +Låter dessutom riktigt bra.
  + Batteritiden är väldigt bra. 30 timmar, trådlöst med NC påslaget.
  +USB- typ C vilket innebär extremt snabb laddning och en anslutning som är symmetrisk! Ligger väl i tiden att gå över till detta.
  +Lätta och bekväma. Jag tycker de sitter perfekt. Klämmer inget, känns luftigt och hela örat får plats i kåpan (har normalstora öron).
  +Bra och lättförståelig app med flera vettiga inställningar.

  Trots att jag är extremt nöjd med mitt inköp och ser fram emot att använda dessa dagligen framöver i många situationer så finns det liten nackdel. Kvalitetskänslan är förvisso bra. Men kunde varit ännu något högre. 4000 kronor är ju trots allt ganska mycket pengar.

  Summa summarum är detta de bästa brusreducerande hörlurarna just nu enligt proffs-recensioner. Jag blev otroligt positivt överraskad så jag har hög tillförlitlighet till att dessa recensioner är välgrundade. Givetvis kommer folk alltid ha olika åsikter. Men rent objektivt så kan det helt enkelt inte förhålla sig på annat sätt att dessa är de bästa NC hörlurarna.

  Detta är en blivande storsäljare!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  4 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  + Behagligt ljud vilket gör att man kan lyssna länge (och högt :-)
  + Röster låter naturtroget
  + Enkel att förstå sig på och sköta med En knapp för NC, Ambient eller allt avstängt
  + Touch-kontrollen på ena kåpan funkar bra när man väl lärt sig
  + Sköna och lätta
  + Går att vika ihop och placeras i den medföljande väskan som tar hyfsat liten plats
  + Trevlig app som är lättförstådd
  + Laddar snabbt
  + Löjligt lång batteritid

  - Basen kunde varit mer detaljerad
  - Lite väl dyra
  - På mina två senaste Sonylurar har kuddarna gått sönder, räknar med att dessa också faller sönder... upplöses! Varför inte göra dem enkelt utbytbara och skicka med ett par extra Sony???
 • Ganska bra
  9 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Kommer från ett par Bose QC35, så denna recension blir huvudsakligen en jämförelse mellan dessa två.

  Dessvärre måste jag efter ett antal dagars bruk säga att jag är aningen besviken. Bytte upp mig enbart då dessa enligt Sony själva samt flertalet recensioner skulle vara bättre på att filtrera bort mer högfrekventa ljud såsom röster. Första gången jag testade dessa så var jag övertygad om att något måste vara galet med inställningarna. Men icke. Även på maximal brusreduceringsnivå upplevs röster både skarpare och högre än med mina Bose QC35. Samma sak gäller knappande på tangentbordet.

  Även om Sony har bättrat sig från wh-1000xm2 vad gäller komfort är Bose QC35 fortfarande rymligare och sitter bekvämare på huvudet. På WH-1000XM3 ligger själva innanmätet och trycker mot delar av öronen- något som inte alls är fallet på Bose QC35. Ljudkvalitén är definitivt ett antal steg upp från Bose QC35. Så är det ljudkvalitet som är prio ett för dig så är dessa helt klart att föredra. Jag misstänker dock att de flesta som lägger ut 4000 kr för ett par brusreducerande lurar lägger väldigt stor vikt vid att stänga ute vardagens brus. Och där måste jag säga att de är levererar en bra bit under förväntan- åtminstone vad gäller röster och icke-konstanta ljud. Så funderar du, precis som jag, på att göra ett uppbyte från Bose QC35 enbart för att få tillgång till bättre brusreducering? Då skulle jag rekommendera dig att låta pengarna få stanna kvar i plånboken.

  + Mycket bra ljudkvalitet
  + Lång batteritid
  + Smarta funktioner (om än något överflödiga...)
  - Brusreduceringen har fortfarande stora problem med att filtrera bort röster samt högfrekventa ljud
  - Bekvämare än föregående modell men fortfarande klart underlägsna Bose QC35
  - Kan fortfarande inte kopplas upp mot flera enheter samtidigt
  - Känns aningen plastiga/billiga
  - Hörselkåporna på den svarta modellen är riktiga fingeravtrycksmagneter
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Har använt MDR 1000x, Sennheiser 4.5 samt Bose 35 II för pendling och öppet kontorslandskap. Dessa slår dem alla när det kommer till brusreducering, ljudkvalite och komfort. Batteritiden är toppen och en panikladdning på ca 15 minuter ger 5 extra timmar.

  De som klagar på ljudkvaliten och jämför dessa med tex Bose har helt enkelt vant sig med den senares platta och odynamiska ljudbild.

  Nöjd med köpet för 3990.
 • Utmärkt
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Bytt upp mig från MDR-1000X och allt är bättre, ljud, NC, kuddarna är betydligt bekvämare. Gillar också nya ytfinishen på kåporna.
  Ger inte full pott för att ingen produkt är perfekt.
 • Acceptabel
  7 dagar sedan
  Har själv haft lurar i dyrare prisklasser där kuddarna inte gick att byta ut. Kollade därför upp vad det skulle kosta att byta dem på dessa.

  Enligt Sonys svenska partner som utför bytena skulle det kosta knappt 2000kr. 800-1000 för kuddarna och 700-800 för arbete plus frakt.

  Sony rekommenderar inte att man byter själv och enligt de jag sett på nätet som försökt byta på tidigare versioner så är det inte enkelt.

  Jag förstår inte varför man inte ser till så att lurar i denna prisklass har reservkuddar som enkelt går att byta ut!
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Klart steg upp från mina WH-1000XM2. Mycket tystare och ganska mycket lättare än M2orna. USB-C laddning gör att jag nu kan lämna micro-USB-kabeln hemma när jag reser.
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Magiska!
  Kommer från MDR-1000x som jag varit jättenöjd med men det här var stor skillnad, både i NC och ljud.