Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

(65)
3.5(65 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Over-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
  • Huvudbygel
  • Svart, Vit, Silver …
  • Play/Pause, Nästa låt, Föregående låt …
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 65 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-20
Redigerades 2019-05-21
castortroy33(215 omdömen)
Grymma lurar. Äger även ett par äldre Bose QuietComfort 25 med sladd. Men trots samma prisklass är de chanslösa mot Sonys. I denna prisklass finns inga bättre lurar i segmentet Bluetooth med brusreducering. Även kört med sladd från min Yamaha reciever och grymt ljud där med. Jämfört med mina tidigare Bose som var svaga i ”volymen ut” är dessa dubbelt så stark volym ut. Utan att ljudbilden tappar kontroll eller låter fel. Kristallklart ljud med skön bas. Batteritiden är även den fantastik. Appen till lurarna även den mycket bra då jag kan skräddarsy ljudbild, brusreducering efter min smak och lyssningsmiljö. Minus är kanske utseendet på hörlurarna, då de i min smak inte är speciellt snygga. Detta är inga lurar för telefonsamtal. Låter ”burkigt” och ingen höjdare för långa samtal. Men spelar ingen som helst roll för mig personligen. Använder inte dessa för samtal, bara musik. Ska tilläggas att jag lyssnat på dem med Apple iOS (spotify) och trådbundet med min Yamaha RX-A2060 (vinyl) då jag inte fick bluetooth på yamahan att lira ihop med lurarna. Men med iOS fungerar bluetooth klockrent.
2019-05-17
e_kjellgren(99 omdömen)
Suveräna!
2019-05-10
d
dkn1212(14 omdömen)
Mycket nöjd! Jag har ingen erfarenhet av motsvarande hörlurar sedan tidigare men de här är sköna, otroligt tysta och spelar upp musik på ett utmärkt sätt. De egenskaperna är viktigast för mig. Google, knappar m.m. är ointressant för mig och mitt användande.
2019-04-23
M
Mwoagh(5 omdömen)
Jag jämför med bl.a. Sony MDR-XB950N1 (även denna har ANC) och Sony MDR-1A (inte ANC och inte trådlös). Jag har inte uppgraderat firmware till 4.1.1, då vissa verkar fått sämre ANC efter uppgradering. Plus: + Mycket bra ANC! (jämfört med XB950N1 som knappt hjälpte mot röster i kontorslandskap) + Google Assistant + Få knappar, därmed enkelt att hitta. (Dock tyvärr en knapp för lite, se minus) + Touch-hantering fungerar bra (jag använder dessa mest inomhus) + Bra att snabbt kunna lyssna på omgivningen genom att lägga handen på högra örat + Ljudkvalitén med LDAC (Android) + USB-C + Batteritid Neutral: o Passform, dessa lurar är ganska lätta men ändå inte lika bekväma som MDR-1A Minus: - Bara en knapp för att antingen styra ANC eller Google Assistant. Detta gör att man måste använda appen ganska ofta för den andra funktionen.
2018-12-14
Redigerades 2019-04-12
J
Jammerle(14 omdömen)
Har nu jämfört dessa i stor detalj med QC35II. Dessa har betydligt bättre ljud med Android. Här hör man detaljerna! Det gör man inte i Bose som fokuserar på mainstream musik ("populärmusik"). Det är dock endast knappt godkända då mickarna är totalt värdelösa (här är Bose extremt bra, så det går tekniskt att fixa detta). Jag bad en kompis ringa upp och han hörde knappt vad jag säga. Om ni kollar Youtube så finns det folk som har spelat in ljudkvalitet i olika miljöerna. Skillnaden mellan olika lurar var extremt tydlig.
Sida 1