Samsung Galaxy Watch 46mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Otroligt vacker klocka. Multifunktiontionell och smart. Jag saknar höja och sänka volym på Sportify. Synd att eSim inte lanserats i Sverige. Pulsmätaren räknar inte rätt.

  Omöjligt att få Duoladdaren av Veddesta Gruppen, då de påstår att jag köpt klockan den 2 oktober, som det står på kvittot, men de verkar inte fatta det där med att man FÖRBOKAT klockan och köpt den när den fanns för leverans.

  En otroligt fin klockan annars, stilfull, knte alls utstickande som någon slags ungdomsklocka.
 • Utmärkt
  14 dagar sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  Uppgraderade från Gear S3 efter nästan 2 år med den.
  Galaxy Watch är mycket välbyggd och ger ett modernt intryck. Skärmen är riktigt bra och klockan är tillräckligt snabb för att jag gör med den.
  Däremot ska man veta att det är en Minimal uppgradering från S3 vad det gäller funktioner med mera.
  De anmärkningsvärda skillnaderna är:
  Vi nu har ett simkort inbyggt i klockan från fabrik. Men våra mobiloperatörer har inte hängt med riktigt i utvecklingen och kan inte ge oss e-sim abonnemang än. De stora operatörerna kommer erbjuda detta nästa år...kanske.
  Batteriet, betydligt större än S3:an men tveksamt om du klarar mer än 4 dygn ändå. Precis som S3:an klarade när den var ny.
  Vattentätheten har ökat rejält, så nu kan man äntligen ha med smartwatchen på semestern och simma i pooler utan problem.
  Samsung Pay försämrat, för att få plats med LTE och större batteri, så offrades MST-chipet. Så numera kan man inte betala med klockan på gamla kortterminaler. Bara moderna terminaler fungerar med klockan. (NFC).
  24-timmars-loggen borta men istället har de finputsat på andra mjukvarufunktioner i Samsung Health. En stress-mätare och är också införd nu.
  Armbandet är mjukare än S3an, mycket mer följsam.
  Sist kan jag nämna att bezelhjulet har lite finare kuggar nu än S3ans grova kuggar.
 • Bra
  17 dagar sedan
  Generellt sett är jag nöjd. Batteritiden är helt ok men kanske inte så otrolig som utlovat. Efter 3 dagars användande var jag nere från 100% till 24%. Klockan känns välbyggd och andas kvalitet. Snyggare i verkligheten än på bild tycker jag nog också.

  Vad jag märkt dock är att den inte trackar puls så bra alltid. Verkar lite buggigt där. Den har t ex inte lyckats tracka min puls en enda gång under natten trots att klockan har sömnregistrering. Tydligen relativt vanligt när man läser felrapporteringar. Får hoppas detta fixas. På tal om sömnregistreringen så finns det vissa svagheter där med. Om jag t ex vaknar tidigare än väckerklockan och somnar om så kommer klockan visa statistik för de timmar då jag somnade om och inte för hela natten.

  Installation och setup gick hur smidigt som helst. Synkades automatiskt med mobilen som hittade klockan utan att jag behövde göra något.

  Allt som allt får den godkänt betyg, men jag tycker nog inte det är någon direkt revolutionerande pryl även om den är ganska rolig. Är dessutom min första smart watch och hade inga direkta förväntningar ska sägas.