Samsung Galaxy Watch 46mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  17 dagar sedan
  Efter att ha använt Gear S3 Frointier tidigare så var övergången till Galaxy Watch (46mm) inte ett så stort steg. Utseendemässigt så påminner klockorna mycket om varandra (frontier vs galaxy watch). Även funktionellt. Samma ljusstarka skärm som tidigare (om än aningen lågupplöst i dagens mått mätt), samma underbara batteritid (2-3 dagar med allt påslaget) och samma dåliga app-utbud.

  Appar : Just app-utbudet är det som sänker klockan med 3 stjärnor. Det har inte hänt så hemskt mycket vad det gäller app utbudet sedan jag provade S3 Frontier för ett år sedan. Har har Wear OS/watchOS (Apple) en klar fördel.

  Funktioner : Här är vad klockan skiner. Klockan har alla funktioner du kan tänkas behöva i en enhet på armen. Det som man saknar från tidigare generation (S3) är MST. Nu finns bara möjligheten att betala via NFC vilket begränsar ställen som erbjuder just detta (även om det blir allt vanligare idag). Klockan har nu ett aningen större batteri från föregångaren. Detta pga att den skall ha stöd för LTE. Och just LTE funktionen har jag inte kunnat använda ännu (och kommer säkert inte göra det heller när min operatör väl beslutar sig för att introducera eSIM) och har den avstängd vilket ger bättre batteritid.

  Design : Klockan är som jag tidigare nämnt väldigt lik Gear S3 Frontier från förra generationen. Och det är inget dåligt i sig. Jag gillade designen på den. Den roterande bezel'n gör det enkelt att navigera och den höjer sig en bit över glaset på klockan vilket gör att den skyddar skärmen en aning. Knapparna är klickiga och aningen nedsänkta vilket förhindrar feltryck när man böjer handleden. Case i rostfritt stål. Stöd för vanliga 22 mm armband vilket gör att du kan använda armband efter tillfälle.

  Pris : 3.990 kr fick jag lägga ut för denna klockan vilket vad typ samma pris som S3 hade vid lansering. Är den värd det? Jag skulle vilja säga att det är kanske i det saftigaste laget. Runt 3.000 kr hade varit mer rimligt.

  Slutsats : Samsung kan det här med att slänga in mängder med funktioner i sina mobila enheter. Och sitter du med en Android telefon, och ännu bättre en Samsung telefon så är detta klockan för dig. Just nu så finns det ingen WearOS klocka som slår denna vad det gäller batteri tid och funktioner. Jag hade bara hoppats att den hade kört WearOS med allt vad det innebär vad det gäller app-utbudet.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Bytte från Huawei Watch och är väldigt nöjd med bytet.
 • Utmärkt
  27 dagar sedan
  Har haft klockan i ungefär en månad, och måste säga att jag generellt sett är väldigt nöjd. Men det finns faktorer som drar ner betyget.

  Klockan ser och känns premium, och är väldigt enkel att använda. Tizen är stabilt, men tycker personligen att programvaran skulle behöva utvecklas och uppdateras lite för bättre och enklare användning. Använder klockan dagligen till skola och gym och den klarar lätt 3 dagar, beroende på vad man har för inställningar. Den känner automatiskt av när du tränar och rör på dig, och man får ett hyfsat korrekt resultat. Samsung pay är fantastiskt, men tyvärr saknar Galaxy Watch MST och kan därför endast användas på nyare betalstationer. Spotify är grymt, men katastrofalt på samma gång. Det funkar när du väl får igång det, men krånglar då o då. Absolut en fantastisk Smartwatch, men förväntar man sig något revolutionerande så förstår jag att man blir lite besviken.

  +riktigt fin klocka
  + bra batteritid, får 3-4 dagar på en laddning
  +lätt att navigera med knappar och ringen
  +LTE (operatörer stödjer inte esim än dock)
  +bra för träning, men inte perfekt
  +samsung pay (NFC)
  +spotify (stödjer offline)
  +vattentät

  -klockan stödjer inte MST, som s3
  -spotify funkar, men behöver en rejäl uppdatering
  -Tizen kunde varit bättre
  -få användbara appar

  Mycket av det negativa går dock att lösa med uppdateringar från samsung, och tizen har trotsallt blivit mycket bättre genom tiderna.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket nöjd. Rappt gränssnitt och skarp display. Använt i tre veckor nu och ångrar mig inte en sekund.
  Min första smarta klocka ska tilläggas. Köp!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Bytte upp mig från S3 så mina betyg är i jämförelse med den.

  Jag var jättenöjd med S3an men saknade 4G funktionaliteten. Så jag sålde min S3 och köpte denna.
  Tycker att denna är en jätte fin klocka, nog den bästa i marknaden.
  Batteri har förbättrats lite till. Allmänt så är jag nöjd med den biten
  Klockan är snygg och är välbyggd. Var skeptisk till att den är 2 färgad men har vant mig nu.
  Appar är det gott om, och Samsung sync funkar bra.
  Allmänt är det en fin klocka men ingen riktigt uppgradering ifrån S3. Så för den som har en S3 och är nöjd med den och ej vill ha 4G funktionen som egentligen inte ens funkar i Sverige ännu så kan man behålla sin S3a.
  Bandet är mjukare och känns något skönare.

  Negativt!
  Dem har tagit bort MST och denna har endast NFC för betalningarna. Det är inget stort minus för mig då jag kör med mobilen för betalning ändå + att nästan alla nya maskiner kör NFC och det är framtiden! Detta tog dem bort för att få plats med större batteri och 4G funktionen.
  Det som jag dock kan störa mig på är nya bandet. Den är skönare och mjukare men är en RIKTIGT damm magnet! + min fick en spricka redan efter 3 dagars användning!
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Ägde klockan i 4 dagar. Jag trodde att en relativt dyr och ny smart watch skulle slippa barnsjukdomar men icke. Klockan är returnerad.

  Plus: Snygg och välbyggd hårdvara. Det finns en massa snygga urtavlor att byta till (kul i 2 minuter tills man hittarp sin favorit)

  Minus: Apparna är väldigt buggiga, endomondo är snygg men gps - trackern lade av efter 200m (har aldrig hänt med min garminklocka). Spotify är sinnessjukt dåligt byggd, det som fungerar är att byta låt från klockan på telefonen (yeah) , men offlineläget är katastrof. För att få till offlineläget måste man sätta klockan i typ flygläge och sedan fungerar det 10% av gångerna att starta Spotify. Appstore för klockan är så rörig att man tror Samsung gett upp idén om en smartklocka, de appar som fått betyg har de flesta en stjärna (vilket man förstår pga att de fungerar så uselt). Flera gånger fick jag stänga av klockan eller telefonen pga att en app åt upp batteriet i bakgrunden.

  Så tyvärr har utvecklingen inte kommit längre. Jag väntar ett år till...
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Köpte en Galaxy Watch men lämnade omedelbart tillbaks den när jag insåg att de tagit bort den för mig viktigaste funktionen som S3an hade - MST, parallellt med NFC. Det innebär alltså att man endast kan använda Samsung Pay på de modernare terminaler som har NFC vilket i dagsläget är i minoritet till MST-terminalerna. Hur tänkte Samsung där?! Lika usel som en Apple watch!

  I övrigt en kanonsnygg klocka med grym batteritid men vilken jädra dealbreaker att ta bort MST. Om du inte använder Samsung Pay så är det en värdig uppföljare.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Otroligt vacker klocka. Multifunktiontionell och smart. Jag saknar höja och sänka volym på Sportify. Synd att eSim inte lanserats i Sverige. Pulsmätaren räknar inte rätt.

  Omöjligt att få Duoladdaren av Veddesta Gruppen, då de påstår att jag köpt klockan den 2 oktober, som det står på kvittot, men de verkar inte fatta det där med att man FÖRBOKAT klockan och köpt den när den fanns för leverans.

  En otroligt fin klocka annars, stilfull, inte alls utstickande som någon slags ungdomsklocka.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Uppgraderade från Gear S3 efter nästan 2 år med den.
  Galaxy Watch är mycket välbyggd och ger ett modernt intryck. Skärmen är riktigt bra och klockan är tillräckligt snabb för att jag gör med den.
  Däremot ska man veta att det är en Minimal uppgradering från S3 vad det gäller funktioner med mera.
  De anmärkningsvärda skillnaderna är:
  Vi nu har ett simkort inbyggt i klockan från fabrik. Men våra mobiloperatörer har inte hängt med riktigt i utvecklingen och kan inte ge oss e-sim abonnemang än. De stora operatörerna kommer erbjuda detta nästa år...kanske.
  Batteriet, betydligt större än S3:an men tveksamt om du klarar mer än 4 dygn ändå. Precis som S3:an klarade när den var ny.
  Vattentätheten har ökat rejält, så nu kan man äntligen ha med smartwatchen på semestern och simma i pooler utan problem.
  Samsung Pay försämrat, för att få plats med LTE och större batteri, så offrades MST-chipet. Så numera kan man inte betala med klockan på gamla kortterminaler. Bara moderna terminaler fungerar med klockan. (NFC).
  24-timmars-loggen borta men istället har de finputsat på andra mjukvarufunktioner i Samsung Health. En stress-mätare och är också införd nu.
  Armbandet är mjukare än S3an, mycket mer följsam.
  Sist kan jag nämna att bezelhjulet har lite finare kuggar nu än S3ans grova kuggar.
 • Bra
  2 mån sedan
  Generellt sett är jag nöjd. Batteritiden är helt ok men kanske inte så otrolig som utlovat. Efter 3 dagars användande var jag nere från 100% till 24%. Klockan känns välbyggd och andas kvalitet. Snyggare i verkligheten än på bild tycker jag nog också.

  Vad jag märkt dock är att den inte trackar puls så bra alltid. Verkar lite buggigt där. Den har t ex inte lyckats tracka min puls en enda gång under natten trots att klockan har sömnregistrering. Tydligen relativt vanligt när man läser felrapporteringar. Får hoppas detta fixas. På tal om sömnregistreringen så finns det vissa svagheter där med. Om jag t ex vaknar tidigare än väckerklockan och somnar om så kommer klockan visa statistik för de timmar då jag somnade om och inte för hela natten.

  Installation och setup gick hur smidigt som helst. Synkades automatiskt med mobilen som hittade klockan utan att jag behövde göra något.

  Allt som allt får den godkänt betyg, men jag tycker nog inte det är någon direkt revolutionerande pryl även om den är ganska rolig. Är dessutom min första smart watch och hade inga direkta förväntningar ska sägas.