Kategorier
Prisjakt

TP-Link TL-WN722N

TP-Link TL-WN722N

  • Anslutning: USB
  • Max dataöverföringshastighet: 150 Mbit/s
  • Datalänkprotokoll: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (Wi-Fi 4)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

TP-Link TL-WN722N

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
d
devastator

18 omdömen

4 år sedan*
Varning för denna produkt om du kör Linux. Det finns två varianter av TL-WN722N. En med Atheros AR9271 chipset som är kompatibel med Linux och monitor mode och en till med Realtek RTL8188EUS som inte stödjer det och har inga officiella drivrutiner. Däremot kortet fungerar out-of-the box i Windows 10 1703 utan att man behöver installera drivrutiner från CD:n.
*Redigerades 4 år sedan
Threedots_dead
Threedots_dead

33 omdömen

5 år sedan*
Lite varningsflagg på denna. Som någon tidigare skrivit tappar datorn anslutningen till stickan lite då och då och det är inte när den inte används utan så kan ske mitt i en överföring. Annars är den okej. När det funkar så funkar det och den har helt ok mottagning. Installationen var jobbig då datorn (win 10) knappt ville känna igen kortet som en enhet och man fick plugga i och ur en hel del innan drivrutinerna var på plats. Man får vad man betalar för antar jag. +Snyggt designad +Bra mottagning +Billig -Tappar ständigt kontakten med datorn
*Redigerades 5 år sedan
F
Fredrixon

43 omdömen

5 år sedan*
Prisvärd, men några 150Mbit/s är det bara att glömma, runt 30Mbit/s ligger min i regel.
*Redigerades 5 år sedan
e
emilnilsson

2 omdömen

7 år sedan*
Fungerar perfekt som trådlös adapter till IKEAs TV apparater (UPPLEVA)
*Redigerades 7 år sedan
mole
mole

81 omdömen

7 år sedan*
Funkar i 64-bitars Ubuntu 14.04 med kernel 3.13.0. Har tidigare haft problem med TP-Link som varit ren dynga så blev glatt överraskad.
*Redigerades 7 år sedan
knutars
knutars

38 omdömen

7 år sedan*
BRA Hastighet Mottagning (helt fantastisk för storleken) Formfaktor Pris RIKTIGT DÅLIGT Datorn (det spelar ingen roll vilken Windowsdator jag provar på) tappar helt bort kortet mellan varven, helt utan anledning. Detta händer efter en tids inaktivitet och det enda som hjälper är att plugga ur kortet och sedan in igen, varvid Windows upptäcker kortet ånyo. Har provat lite på en Linux (Raspberry Pi) helt utan detta problem.
*Redigerades 7 år sedan
J
Joelgo

20 omdömen

7 år sedan*
Inköptes igår (140306) på Webhallen för det facila priset 99kr Usb sladd ingår i förpackningen. Pluggade in den i min Mac, inget hände! Och inget kommer att hända, denna pinnen har inget officielltstöd för Mac, Linux eller Android. Endast Windows stöd finns, dock alla Windows varianter från Xp Till Win8. Installationen på min Xp burk gick på en minut med medföljande cdn och på min Win8 burk gick det först inte (missade att Win8 drivisar inte låg på den medföljande cdn) efter att hämtat hem Win8 drivisar över min lur så var det inga problem längre. Jag rekomenderar denna pinne till detta pris (99kr) men ger minus för saknade drivrutiner till Win8 och Mac även om de förstnämda finns på deras hemsida.
*Redigerades 7 år sedan
S
Slugg087

2 omdömen

7 år sedan*
Jag har haft den här i ett halvår nu och den fungerar alldeles utmärkt. Har alltid full signalstyrka och aldrig haft några problem. Ett plus är att det medföljer en usb-förlängningsladd.
*Redigerades 7 år sedan
8 år sedan*
Riktigt imponerande, fungerar bättre än den ca 4 ggr dyrare Cisco-adapter jag äger. Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
K
Kaikallon

4 omdömen

8 år sedan*
Stabilt och bra nätverkskort till löjligt lågt pris. Jag kan få ut ungefär 100mbit, men det beror nog på att min accesspunkt är begränsad till 100mbit snarare än att nätverkskortet är långsamt. Bra mottagning oxå
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1