Samsung MS23K3515AW (Vit)

Samsung MS23K3515AW (Vit)

  • Placering: Fristående
  • Ugnsvolym: 23 liter
  • Max effekt mikrovågsugn: 800 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung MS23K3515AW (Vit)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.4 / 5
(3 omdömen)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
ett år sedan
Svar på recensioner lämnade av andra på denna och andra varianter/färger av serien: Påminnelsepipen går visst att stänga av, det står klart beskrivet i manualen. Effekten kan man superenkelt ändra själv utan att behöva gå in i 'bakad potatis'-läget , det står klart beskrivet i manualen. Luckan är supermörk, det stämmer att man inte kan se maten när den lagas. Det kunde jag inte på min förra mikro av annat fabrikat heller, så jag är van och stör mig inte på det - den värmer maten lika bra även om man inte stirrar på den. Ljudnivån är normal för mikros med roterande glastallrikar. Har inte haft den så länge men än verkar den bra.
ett år sedan
Bra på alla sätt utom ett: Efter att den värmt maten så kommer ett påminnelse-pip varje minut tills du öppnar luckan. Otroligt irriterande och det går inte att stänga av.
2 år sedan
Jag kan inte ge någon utförlig recension av denna produkt, för den åkte ut efter bokstavligt talat två minuters användning. Man ser praktiskt taget ingenting av det man värmer. Det är helt svart med luckan stängd; den lilla lampa som finns är knappt nog för att man ska skönja konturerna av innehållet. Luckan kunde lika gärna varit metall istället för glas. Ugnen låter dessutom väldigt mycket; och inte något vinande motorljud utan ett skramligt, sorgligt plåtljud. Det enda positiva jag kan säga är att den _ser_ snygg ut. När man tar på reglage och öppnat luckan så känner man dock att detta endast är yttre attribut, och inget som återspeglas i byggkvalitet och material. Min 15 år gamla LG som denna skulle ha ersatt är ofattbart nog överlägsen Samsung-ugnen.