Kategorier
Prisjakt

Philips FC8780

Philips FC8780

  • Typ av dammsugare: Golvdammsugare
  • Dammbehållare: Påse
  • Ljudnivå: 66 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips FC8780

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(5 omdömen)
5
(2)4
(2)3
(0)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
I
Infinity-Q

10 omdömen

2 månader sedan*
Hade kunnat vara en skapligt bra dammsugare om det inte vore för den fullkomligt idiotiska lösningen där det är tänkt att vila munstycket på när den inte används! Det är fullkomligt omöjligt att använda "stödet" när dammsugaren ligger ner då det efter några minuter slutar med att allt ramlar i golvet! Stående på högkant går det bättre, men va f*n! Aldrig varit med om liknande hos en dammsugare! Hur kan man lyckas gå bakåt i utvecklingen att man inte ens kan få till en sån simpel lösning!?? Usch! Utöver detta så är jag väl "nöjd" trots sin plastiga konstruktion! Kan bara konstatera att det var "bättre förr" då man faktiskt tillverkade prylar som håller.. Idag är ledordet i produktionen att grejerna ska hålla lagom länge att de håller ungefär så långt som garantin täcker!
*Redigerades 2 månader sedan
j
joreimer

107 omdömen

3 månader sedan
Bästa golvdammsugaren på marknaden + inga tramsiga fjärrkontroller + bra sug + klickfästen på rördelarna, allt sitter ihop + känns gedigen + genialiskt inbyggt damm-munstycke, varför har inte alla dammsugare ett sånt? + bra räckvidd - lite svag sladdvinda. Borde ha starkare fjäder - saknar hörnborstar på golvmunstycket såsom det finns på några andra Phillips dammsugare
L
Listen

23 omdömen

4 månader sedan
Har haft denna i ungefär ett halvår och den har gjort sitt jobb bra som förväntat. Den har bra sugförmåga, den är tyst, den rullar enkelt och har tillräckligt lång sladd för att komma åt hela lägenheten på ca 58 kvm från ett enda eluttag! Det som gör att jag inte ger den full pott är att handtaget känns inte så robust så att den skulle kunna hålla ihop i låt säga 10-20 år... Men det får framtiden bevisa. I dagsläget så är detta ett bra val om man jämför med konkurrenterna så jag rekommenderar ett köp!
R
Rizzrack

43 omdömen

ett år sedan*
Det saknas förvaring av extra munstycken i dammsugaren och den är allt annat än tyst vid högsta effekt. Som tur är så fungerar den också bra vid medel effekt där den är mycket tystare. Inga problem med att byta filtren eller dammsugarpåsen vid behov. För priset (cirka 1900 kr) så kan jag absolut rekommendera den!
*Redigerades ett år sedan
u
ulfmoh

29 omdömen

ett år sedan*
Ersatte min 25 år gamla Miele som varit en trotjänare. Trodde inte att skillnaden skulle vara så stor åt det positiva hållet. Tyst, lättrullad, mycket bra sug, helt enkelt inga svagheter än så länge. Hoppas på lika lång hållbarhet som Mielen.
*Redigerades ett år sedan