Noblechairs Hero

Noblechairs Hero

  • Funktioner: Nackstöd, Gungfunktion, Svankstöd, Justerbar armstöds, Tiltbar ryggstöd
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Brun, Blå, Röd, Gul, Guld, Beige
  • Max personvikt: 150 kg
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Noblechairs Hero

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(9 omdömen)
5
(7)4
(0)3
(0)2
(2)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
J
JakobssonGBG

12 omdömen

en månad sedan*
Det är en fin stol men knappt godkänd pga det höga priset, tycker att den är rejält överprisad och att man "betalar" för namnet. Väldigt hård sits i långa loppet. Fick dessvärre byta ut denna efter ett tag till en Nordic Gaming Gold Premium, mycket mer prisvärd och faktiskt skönare än Hero. Ligger även den på 150 kg.
*Redigerades en månad sedan
V
VV00d13

64 omdömen

2 månader sedan
Det är svårt att beskriva hur bra denna stolen är. Är själv överviktig med ledproblem som orsakar smärtor. Skall jag sitta och spela måste jag ha ett bra stöd för kroppen. Denna uppnår just allt detta. Stolen är inte mjuk, utan det är fast ryggstöd och fast sittdyna, man sjunker inte ner i stolen även om man väger mycket. Den är absolut inte obekväm utan man sitter helt fantastiskt i den. Tillsynes ser den ut som en vanlig datorstol, men när du sätter dig i den är det lite en känsla av en lyxig fåtölj eller lyxig bilstol. Den ger fantastiskt stöd som gör att jag har förre smärtor när jag är färdigspelad än min tidigare stil. Ibland är jag till och med så pass avslappnad i stolen att jag kan ha mindre ont än när jag satte mig. Denna stolen är ett KAP! 4300 är ingenting för en sådan här bra stol! Helt fantastisk!
2 månader sedan
Riktigt nöjd med med stolen. Den är tung och bestant och kan hålla mig som är 150kg väldigt lätt. Rekommenderar till andra
L
Lola

1 omdöme

4 månader sedan
Väldigt bekväm stol! Definitivt bra för att sitta långa timmar.
J
Jonathan C.M

1 omdöme

4 månader sedan
En väldigt unik Gamingstol, sittdynan är lite hårdare än vanliga stolar men det hjälper verkligen för inte ”sjunka” in vid långa timmar sittandes! Stort plus på ryggstödet! Riktigt skönt! Stark 5/5
O
Oakboak

2 omdömen

4 månader sedan
Precis fått hem den och är grymt nöjd än så länge, den känns lite hård som många påtalat men är knappast så att det stör så mycket eller skulle vara obehagligt. Känns att det är otroligt hög kvalité rätt igenom, och stödet i ryggen (utan extra kudden) är helt fenomenal! Tror aldrig jag suttit i en skönare stol, känns riktigt bra även det inbyggda ryggstödet. Riktig "AAA+++" stol detta! Kostar en hel del, men väl värt pengarna med tanke på tiden man spenderar vid datorn oavsett man vill eller inte. :P Tummen upp från här! Uppdaterar om något skulle ändras.
A
Agamemnon

47 omdömen

2 år sedan
Datorstolarnas Rolls Royce. En stol byggd för riktiga vikingar och inte bara små taniga e-sportare med handledsbiceps. Sittdynan kräver lite tillvänjning men känns snart riktigt skön och mjuk. Alla inställningar man kan tänka sig plus variabelt svankstöd. Det enda jag kan klaga på är att kuddarna för svanken och huvudet är lite små. Annars är det den bästa dator-/kontors-stolen jag nånsin suttit i.
2 år sedan*
Fördelar: * Fantastisk för dig som är 185+cm och 100+ kg. * packningen i sitsdynan är väldigt tät och känns verkligen som den tål vikten utan att tappa sin form och spänst. * skitbra inbyggt ryggstöd * enkel att instalelra * hög kvalite * enormt hög klass på deras emailsupport. nackdelar: * för dig som är under 180cm och 100kg tror jag du kommer tycka stolen är för hård.
*Redigerades 2 år sedan
8 månader sedan
+ En vacker fåtölj av kvalitet, vackra ytor. - obehaglig fåtölj, jag har intrycket av att sitta på ett bräde. Jag beklagar mitt köp.
Inköpt 2020-01-11

Google