Kategorier
Prisjakt

Samsung C34J791

Samsung C34J791

  • Max upplösning: 3440x1440
  • Bildstorlek: 34 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 100 Hz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung C34J791

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(14 omdömen)
5
(5)4
(8)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
S
Strandgren

5 omdömen

2 år sedan*
Fantastisk skärm vars enda problem är att den fortfarande använder USB 2.0. Med tanke på att den kör TB3 anslutning så känns det väldigt skumt att de sätter i en sådan typ av anslutning, kanske är det för kompabilitet mot gammal hårdvara? Ingen aning men jag är annars väldigt nöjd med skärmen. Perfekt om du arbetar som musikproducent för att kunna arbeta effektivt i din DAW. Ett stort plus skulle vara om den hade någon extra USB-C anslutning för att kunna koppla in externa hårddiskar mm eftersom den annars bara har USB 2.0 som jag nämnde tidigare.
*Redigerades 2 år sedan
ecce
ecce

102 omdömen

2 år sedan
Jättenöjd. Poängen med skärmen är till stora delar thunderbolt 3. Använder man inte det finns det gott om alternativ. Jag ville ha stilrent skrivbord med en enda kabel som gör allt, och det finns inte många skärmar att välja på. Många skärmar med "power delivery" har fjuttig effekt och laddar bara macbook air och motsvarande PC, eller fungerar inte alls med strömslukande enheter. Jag körde 27" IPS-skärm tidigare och var lite tveksam till att "degradera" till VA-panel, men jag blev inte besviken. Skillnaden i bildkvalitet från olika håll är enligt mig knappt märkbar men det räcker kanske inte för dom som redigerar bild/video. Jag spelar inte spel så ur den aspekten kan jag inte ge några rekommendationer. Summerat: + Bildkvalitet som för mina behov är fullt tillräcklig. Inte exemplarisk, men definitivt inte dålig. Man kan se lite skiftningar i färg mot kanterna och hörnen. + 2x Thunderbolt varav ena levererar 85W, dvs laddar kraftigare laptops + Enkel och stilren + Inga högfrekventa tjut, lysdioder som lyser upp hela huset i viloläge eller annat störande beteende. + Både foten och väggmontering känns stabilt, skärmen svajjar inte runt när man jobbar. + Matt yta, hanterar reflektioner utmärkt. +- Inställningarna i skärmen är väldigt få. +- Ingen ljussensor +- Färre ingångar än man kanske är van vid. Räcker gott för mig dock. - Växlar inte alltid automatiskt mellan Thunderbolt och Displayport utan man får använda joysticken. Om en signalingång dör och en annan lever borde den kunna byta själv. - 1500R krökning är lite väl mycket, jag hade hellre sett 1800R eller 2300R. Fönster blir ganska konkava, men man vänjer sig. - Väggmonteringen är lite klumpig. Pga krökningen finns inga VESA-fästen direkt på skärmen utan man monterar en medföljande plåt, och den bygger en del i djup, ca 7 cm. - Ljusstyrkan verkar inte gå att ställa med tangentbordet.
A
Ant0909

16 omdömen

2 år sedan
Verkligen fantastisk skärm. Använder Thunderbolt 3-porten och det är hur smidigt som helst. Mycket bra bild, färgåtergivning och 21:9 är verkligen användbart. Köpte denna dessutom för endast 7990 på Black Friday så mycket mycket nöjd! Drar bort några stjärnor för stativet som har mycket begränsade justeringsmöjligheter men jag kommer att sätta skärmen på en gasdriven arm längre fram.
ett år sedan*
Köpt december 2019 före 7300 SEK från pro shop och mycket nöjd. Lysande med en macbook-luftkabel med thunderbolt 3.0-kabel medföljer skärmen. Rekommenderas.
*Redigerades ett år sedan

Google

2 år sedan
Den Skinny - Imponerende fysisk byggnad, utmärkt bild, bra anslutning, gör användarna väldigt smug, dyr Från unboxing detta vet du att det är speciellt. Det är förvånansvärt lätt med tanke på skärmens storlek och armen är lugnande. Anslutningsmöjligheter är imponerande och bra att se att de har försökt att gömma kablarna bakom en flip-out-panel, vilket ger till den trevliga, enkla designen och linjerna. Kraftstenen är enorm men - bokstavligen storleken på en tegelsten. Bildkvaliteten är ljus, vibrerande och skarp - detta beror på dina ingångar. Skärmen verkar inte så stor - hjälp av kurvan och är mycket tilltalande att använda. Jag har haft olika spreadsheets och webbläsare alternativ och kunde inte låta bli att känna smug med skärmen fastigheter. De inbyggda högtalarna är punchiga men saknar solid bas. De är bra och mycket användbara, når mycket stora volymer. Uppstart av PBP-alternativ är där gränserna för detta ultrabredformat börjar visa. Du kommer att sluta med några svarta staplar på varje sida eftersom ultrabrett format betyder att standardupplösningar inte utnyttjar hela horisontella bredden. Jag hittade det här ganska mycket med att spela filmer eftersom du behöver innehåll i rätt upplösning för att utnyttja bredden, annars slutar du sträcka för att passa. Skärmen lyfter och stiger enkelt och vippan justeras bra - det svänger inte, men jag är bara nickplockning nu. Placering av strömknappen på baksidan är enkel, men irriterande att använda efter ett tag. De kunde ha valt att placera detta på sidan eller botten för att göra det mer tillgängligt. Jag har älskat varje sekund av att använda detta, och det gör att du smugar för att visa upp för dina vänner. Det som lingers är om prissättningen är värt det. Det är ett väldigt dyrt köp om du bara letar efter en större bildskärm för att göra lite multi-tasking. För spel är det en väldigt trevlig inställning men du kan inte låta bli att fråga om priset berättigar till detta - kan du helt enkelt köpa en LED-TV istället och spara lite pengar. Detta måste vara till en pris på £ 400 för att göra det till ett konkurrenskraftigt köp - annars är det ett mycket överflödigt köp.

Google

2 år sedan
Jag har använt det här i 4 veckor nu som min huvudmonitor hemma och använder den av tre primära skäl: spel, arbete och fotoredigering. Det ersätter 2 1080p bildskärmar. Jag har nu en av dem som min andra bildskärm med denna Samsung som min huvudmonitor. Gaming: wow, vilken skillnad! Med skärmen sitter ett kort avstånd från mig, känns spel som om de sätter ihop runt mig. På grund av min lite åldrande dator kan jag bara köra de senaste spelen vid 2K i stället för nära 4K monitorn är avsedd för men det är fortfarande en stor uppgradering från mina gamla 1080P-bildskärmar. Så mycket mer detaljer och färgerna är levande. Ingen synlig suddning eller sakta ner och svarstid verkar vara utmärkt. Arbete: Så att använda appar som PowerPoint kan jag placera två appar sida vid sida, vilket ger mig tre skärmar med min befintliga andra bildskärm. Några praktiska medföljande programvaror gör att du kan dela upp skärmen i två (eller mer om det behövs) och "snap" -appar i olika konfigurationer. Att arbeta på flera dokument är en vind på denna bildskärm! Bildskärmsbildens PBP-bild (bild-för-bild) ger dig möjligheten att ansluta två källor till bildskärmen som visas sida vid sida vilket är bra för att koppla in min arbets laptop tillsammans med min hemdator. Jag antar att detta också skulle fungera för spelkonsoler, men jag har inte provat det här. Vissa appar spelar inte bra med bildskärmens massiva breda natur och verkar lite förlorad när de inte delar upp skärmen, men jag antar att appar kommer att uppdateras med tiden för att använda den ökade upplösningen och skärmen fastigheter. Fotoredigering: Ökad detalj och exakta färger hjälper verkligen när du redigerar bilderna! Skillnaden i färgreproduktion är natt och dag jämfört med mina gamla bildskärmar. Andra anmärkningar är att de inbyggda högtalarna fungerar OK, men de är inte lika bra som mina £ 90 skrivbordshögtalare så förvänta dig inte fantastisk kvalitet / högtalighet för spel eller musikspel. Skärmen ser fantastisk ut. Trevlig enkel snygg design med en vacker böjd skärm. Kabelhantering är bra med tillräckligt med portar för att ansluta allt du kan tänka dig. Inställningen var väldigt lätt och jag hade inga problem att få det att installera. Skulle jag rekommendera det? Ja, om priset inte är något problem. Men det är ett dyrt djur och jag tror att om jag skulle köpa igen, skulle jag ha gått för den större versionen, speciellt om du försöker byta 2-3 monitorer för arbetsapp. 34-tumsdelningen i två är bara OK men två stora enstaka bildskärmar kan vara bättre. Men för mig som en enda app / spelmonitor, älskar jag det!

Google

2 år sedan
Jag ville verkligen älska den här bildskärmen. Jag var så exalterad för det faktum att det var thunderbolt och skulle fungera med min Mac; Jag var så upphetsad av den 34-tums bredbildsskärmen som möjliggör två källor sida vid sida. Det är en av de få skärmar som faktiskt också fungerar med den nya iPad Pro som en extern bildskärm. Mitt problem med det är att de svarta nivåerna och kontrast och ljusstyrka är i bästa fall genomsnittliga - för en kvadratmätare - det här är inte vad jag förväntade mig. Jag kan inte se någon detalj när det är en mörk video eller scen på någon källa. Det är bara en oskärpa av grönhet och för att göra det värre ser ljusstyrkan ut att vara väldigt ljus och ljus - men det blir inte tillräckligt ljus för att lösa någon kontrast i de svarta videon och jag kan inte sänka ljusstyrkan nog för att göra det användbart om natten. Jag kan ärligt inte använda den här skärmen på natten eftersom den är helt för ljus. Inställningarna för manuell ljusstyrka är värdelösa. Kalibrering av färger är hemskt. Och hur det uppskalar eller ändrar aspekterna av olika källor sträcker allt ut så att det inte kan läsas. Med tanke på hur bra Samsung TV-apparater är, verkar det som om de inte har tagit några av funktionerna på TV: n och använt dem på den här bildskärmen. Så jag ger detta 3 stjärnor - genomsnittet - det är bättre än billiga basmonitorer och dess anslutningsmöjligheter är fantastiska. Det ser bra ut med designen. Och om du inte brukade visa bättre så kommer du troligen att tro att det ser bra ut, men det gör det inte. Det är bra valuta för pengarna; men en stor besvikelse för mig. Om du ställer dina förväntningar låg så kommer du att älska det. Om du förväntar dig att Samsung ska leverera en monitor som är lika bra på TV: n så kommer du att hata det.

Google

2 år sedan
han Samsung CJ791 är en fantastisk skärm med en fantastisk skärm. Jag har använt den i över en vecka nu och jag är super imponerad av det hittills. Det är en ultra wide display som känns lite besvärlig i början men du vänjer dig ganska snabbt. Den böjda skärmen med livfulla färger ger en mycket uppslukande upplevelse med att titta på videor eller utföra grafik eller designaktiviteter. Jag har använt dubbla skärmar tillsammans med min bärbara skärm i många år, men ända sedan jag har börjat använda Samsung CJ971, är detta den enda skärmen jag använder nu för mitt arbete. Några ytterligare tankar -Estetik Skärmen har en tunn borstad aluminiumsram och bas med blank vit kropp på baksidan. Skärmen ser ganska elegant ut i rummet. -Inrätta Monitorns inställning var ganska rakt framåt. Det finns flera anslutningsmöjligheter, inklusive HDMI-portar, Mini Display Port eller Thunderbolt 3.0 / USB C. Thunderbolt 3.0 ger den extra fördelen att du laddar MacBook Pro genom enstaka kabel så att skrivbordet blir mindre. Skärmens höjd är justerbar och den levereras med en väggmonterbar konsol också. -Colors & Funktioner Det är här monitorn sticker ut. Skärmen ger mycket skarpa och ljusa bilder. Jag kunde knappt se någon skillnad i färgtoner, bildskärpa och kvalitet mellan Samsung CJ971 och min 2018 MacBook Pro. Bildskärmens PBP (bild-för-bild) -läge ger dig möjligheten att ansluta två källor till bildskärmen som visas sida vid sida. Detta gör att du kan ha samma traditionella "dual screen experience" genom en enda bildskärm. Jag har försökt använda Applikationer / Videor i helskärmsläge, men den stora storleken på skärmen ger inte en bra upplevelse. Också i fullskärms videoläge ser du "svarta staplar" på sidorna och botten på grund av 21: 9 ovanligt bildförhållande. Det är en bra bildskärm för spel och multi-tasking men inte en ersättning för en TV (enligt min mening). De 7W inbyggda högtalarna på skärmen är av anständig kvalitet, men förvänta dig inte ett Sonos / Bose-kvalitetsljud. Med alla dessa fantastiska funktioner är den enda nackdelen jag känner behovet av att uppgradera mitt skrivbord, vilket var förmodligen OK för en 21-tums skärm men kan inte hysa detta djur. Totalt sett är det en fantastisk bildskärm med bra bildkvalitet och valuta för pengarna. Jag rekommenderar det starkt till alla spelare och multi-taskers där ute.

Google

2 år sedan
Ankomst Från det ögonblick som lådan kom fram visste du att du skulle få en imponerande bit kit. Skärmens uppställning var enkel och smärtfri. Första intrycken När jag först slagit på den ultraljudda skärmen blev jag omedelbart slagen av den snygga krökta designen som sänktes perfekt i formen på mitt skrivbord, vilket skapade en imponerande och uppslukande användarupplevelse. En oro som jag hade var att skärmen skulle vara "OTT" och att det skulle bli en bra bit att vänja sig, men det visade sig inte vara ett problem ... Erfarenhet En av de största försäljningsfunktionerna för mig är möjligheten att mata in via Thunderbolt. Detta ger dig mångsidigheten att växla mellan applikationer och portabilitet för att överföra maskinvara (dvs min MacBook) från plats till plats. Förflyttning på skärmkvaliteten kan jag inte säga att jag upplevde problem som andra Insiders har med avseende på fading etc. Istället fann jag QLED-kvaliteten vara upp till repor med färger som håller djup och skarp, klar klarhet. Som du kan se från mina bilder hade det inga problem med att visa detaljerna som visas i 4K-illustrativ video. När det gäller split screening tror jag att det här kommer att vara en nyfikenhet för dem som tänker köpa denna typ av skärm för första gången. Den ultra-breda skärmen och nedsänkningskurvan upplevde emellertid verkligen lättare och förenklat hur jag arbetar med olika flikar och fick mig att bli kär i att ha en enda bildskärm! Slutligen är högtalarna inte något jag använder ofta. Men dessa var av god standard, men jag håller med om att de saknar bas. Men jag tror för en användare som kräver mycket från högtalarna att de skulle köpa fristående högtalare överbyggda i vilket fall som helst. Sammantaget tycker jag att det är ett utmärkt kit som verkligen är spelet i teknikvärlden. Jag skulle dock föreslå några "ljus" förbättringar för att göra upplevelsen ännu större: - Förmågan att röra inramningen skulle vara mycket användbar, speciellt om du visar skärmen till en publik eller kunder. - För en bildskärm av denna spec och detalj, skulle jag förvänta mig en icke-plastfodral för inte bara effekt utan också rigor. - Högtalarnas kvalitet är bra, men kan bli bra! Tänk på att gå in i en restaurang med en bra huvudrätt men efterrätten låter dig lite. Det är vad som hände här. - Det finns en liten böjning på HDMI-ledningar - mer ger skulle vara till hjälp för att bevara ledningens livslängd. - Strömförsörjningen är ganska kraftig, vilket kanske inte är idealiskt om du har ett litet / begränsat arbetsområde

Google

2 år sedan
Jo jag kan verkligen säga att den här skärmen är fantastisk. Jag har använt det här huvudsakligen för arbete, eftersom jag älskar att ha en skärm som delas upp i två för att visa två stora skärmar eller dela vidare in i 4 kvartalskärmar. Jag har också använt den för spel. Skärmen är färgrik och skarp. Detta gör att titta på videor ett nöje att titta på och online spelupplevelse mycket bättre än på en stor LED-TV. Skärmens svarstid är också mycket imponerande. Den böjda skärmen är stor när du känner dig närmare skärmen. De inbyggda talarna ger ett högkvalitativt ljud. Detta minskar behovet av extra högtalare och frigör stickkontakter. Jag har verkligen haft den här Samsung CJ79-krökt skärmen. Detta har dragit stor uppmärksamhet från mina kollegor på jobbet.

Google

Sida 1