Sekiro: Shadows Die Twice (PS4)

Sekiro: Shadows Die Twice (PS4)

  • Genre: Äventyr, RPG, Fantasy, Stealth
  • Lanseringsår: 2019
  • Rek. åldersgräns: 18 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sekiro: Shadows Die Twice (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Genre: Äventyr, RPG, Fantasy, Stealth
  • Lanseringsår: 2019
  • Rek. åldersgräns: 18 år
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-04-11
b
bjornla86user.total-reviews
Grymt bra spel. Väldigt utmanande så köp det inte om du är ute efter ett avslappnande casualspel, utan var beredd på att få kämpa dig igenom i princip varenda boss & miniboss
2019-04-08
Z
Zahltag87user.total-reviews
Helt underbart, väldigt svårt men också belönande när man äntligen tagit sig förbi en boss. From Software levererar återigen ett mästerverk. Tråkigt att se dåliga omdömen från folk som knappt ens spelat spelet. Finns enklare spel för er.
2019-03-29
J
JesperBexuser.total-reviews
En sammanfattning efter att ha dödat ~95% av alla bossar: Detta är From Softwares senaste utmanande spel efter Dark Souls och Bloodborne. Somliga tycker att det är svårare och vice versa men det är bara att vara ihärdig så kan man döda alla bossar i spelet, kanske inte de valfria. Av spelets bossar är ca 70% "minibossar", dessa kan du nästan alltid ta bort 50% av livet på genom att göra en "Stealth Deathblow" innan du anfaller dem. I sällsynta fall kan dessa utföras i strid. Många bossar har en specifik svaghet, var uppmärksam. Till skillnad från deras tidigare spel kan du inte förlita dig lika mycket på att ducka fiendernas attacker utan stort fokus ligger på att parera och ta initiativet, ibland hoppa för att undvika svepande attacker. Stamina har byts ut mot Posture och till skillnad från tidigare spel så fylls denna resurs upp snabbare medan du blockerar. För att parera måste du däremot klicka på blockeringsknappen precis innan du blir träffad. Slutligen en förklaring av vad som händer när man dör. När du dör förlorar du 50% av dina pengar (spendera!) och experience till nästa level. Det finns en 30% chans att detta inte händer, "unseen aid". Dör du för ofta kan det få negativa konsekvenser som gör att du temporärt inte kan göra uppdrag för individer i spelet samt att din unseen aid försvagas. Detta går att bota och jag rekommenderar att man gör det efter varje "main boss". Om du återupplivar dig själv i strid och inte dör därefter så får det inga konsekvenser.
2019-03-27
a
acmuelleruser.total-reviews
Vilket skitspel. Och vad jag längtade tills den släpptes. Kul tills jag kom till första bossen som jag kunde inte ta mig förbi. Kan inte få hjälp av andra online spelare som i de andra souls spel eller Bloodborne. Det är bara att sälja nu.