Prisjakt

Asus Lyra Trio (3-pack)

Asus Lyra Trio (3-pack)

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Bevaka
Jämför
Asus

Asus Lyra Trio (3-pack)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
Surgubben

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Nu funkar mesh. Instruktionen är fortfarande förfärligt dålig....
*Redigerades 5 månader sedan
S
Stefan

1 omdöme

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Vi har haft produkten i snart två år. När produkten väl har fungerat så har vi vart mycket nöjda. Föräldrarfunktionen är mycket uppskattad. Dock. Vi har vart tvungna att lämna in produkten två gånger under dessa två år. Detta pga produkten inte skickar ut någon internetuppkoppling via wifi. Detta måste åtgärdas genom att dra ut stömkabeln i 10 minuter. Efter detta fungerar produkten bra i ett par timmar, sedan måste det upprepas. Ibland har vi iakttagit att hastigheten över wifi successivt blir sämre och till slut upphör internetuppkoppling helt. Kontakten med supporten är mycket bristfällig. Det tar lång tid att svara på mail men ganska ofta kommer inget svar alls utan vi behöver skicka flera påminnelsemail. Eftersom produkten är relativt kostsam i inköp hade vi förväntat oss en högre kvalité. Jag skulle inte rekommendera denna produkt till någon.
gockelinus
gockelinus

82 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Fungerar hur bra som helst. Lätt att installera och det blir kanon täckning överallt! Mycket bättre fart på allt! Bra app där det mesta finns! Är riktigt nöjd!
t
tarekselmi-86

1 omdöme

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Skit dålig tvungen och start om typ 2gånger i veckan det känns som en beta eller en ofärdig product väldigt ostabilt kommer byta ute den snart
D
Dandelion

25 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Superkrångligt att få igång med separata firmwareuppgraderingar - "big update" - för var och en av lyrorna innan det överhuvudtaget gick att få med dem i mitt aimesh-nätverk där en ac68u är hjärnan. Irriterande dålig app, efter 2 min övergick jag till webguit och manuell installation. Förstår helt och hållet att många kastar in handduken och lämnar tillbaka produkten, uselt av asus gällande användarvänligheten. Efter 3-4 timmars pärs till installation kopplar lyrorna upp i varsin ände av huset och fungerar sedan dess, ett par dagar nu, klanderfritt. Har för första gången "maxstyrka" på wifi överallt i huset och fullt tillräckliga hastigheter för allt jag hittills belastat de med. Känns riktigt stabilt. Utseendet är inte lika diskret som de "vanliga" lyrorna och en smaksak, prestandan är dock enligt de flesta tester jag sett minst lika bra trots att dessa är lite billigare. Står du ut med designen är de därför helt klart att föredra.
H
HauntedS

22 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Gick från ett ca 5år gammal WIFI Router till dessa. Även om jag hittat nackdelar så överväger fördelarna och jag är nöjd med systemet. Ingen nertid, stabilt hela tiden och kan röra mig fritt. Har inte kunna testa hur stort område den täcker än. + Prestandan är bra. Mitt internet är begränsningen just nu (100 in/150 ut) + Har inte märkt av någon klippning i trafiken + Föräldrakontroll, gruppera enheter till en person + Gästnätet, samt begränsa så de enbart når internet + Uppdateringar har gått smärtfritt och kommit 2 uppdateringar senaste veckorna. Verkar pågå förbättringar än. - Inställningen var under kritik. Enheterna hittade ej varandra och det var först när jag installerade android appen, som jag kunde installera dessa så de fungerade ihop. Web-sidan man kan använda från en dator visar inte alla enheter, och det går därmed inte se om alla är uppe, ej heller om de installerats - Funktioner i Appen saknas i Webbgränssnittet och vise versa - Ethernet backhaul, kan inte se om den faktiskt fungerar. Enligt beskrivningarna skall ena enhetens Lan kopplas till nästa enhets Wan. Men inga indikationer visar på att den är aktiverad. Och borde inte en Switch kunna vara mellan? Ingen dokumentation på detta.
*Redigerades 3 år sedan