Asus Lyra Trio (3-pack)

Asus Lyra Trio (3-pack)

 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
Rank 66 i Routrar
Jämför pris på alla Asus Routrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus Lyra Trio (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
Asus

2.8 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-22
  t
  tarekselmi-86(1 omdöme)
  Skit dålig tvungen och start om typ 2gånger i veckan det känns som en beta eller en ofärdig product väldigt ostabilt kommer byta ute den snart
  2019-03-26
   C
   Crodudu(20 omdömen)
   Superkrångligt att få igång med separata firmwareuppgraderingar - "big update" - för var och en av lyrorna innan det överhuvudtaget gick att få med dem i mitt aimesh-nätverk där en ac68u är hjärnan. Irriterande dålig app, efter 2 min övergick jag till webguit och manuell installation. Förstår helt och hållet att många kastar in handduken och lämnar tillbaka produkten, uselt av asus gällande användarvänligheten. Efter 3-4 timmars pärs till installation kopplar lyrorna upp i varsin ände av huset och fungerar sedan dess, ett par dagar nu, klanderfritt. Har för första gången "maxstyrka" på wifi överallt i huset och fullt tillräckliga hastigheter för allt jag hittills belastat de med. Känns riktigt stabilt. Utseendet är inte lika diskret som de "vanliga" lyrorna och en smaksak, prestandan är dock enligt de flesta tester jag sett minst lika bra trots att dessa är lite billigare. Står du ut med designen är de därför helt klart att föredra.
   2018-11-28
   Redigerades 2018-12-21
    H
    HauntedS(22 omdömen)
    Gick från ett ca 5år gammal WIFI Router till dessa. Även om jag hittat nackdelar så överväger fördelarna och jag är nöjd med systemet. Ingen nertid, stabilt hela tiden och kan röra mig fritt. Har inte kunna testa hur stort område den täcker än. + Prestandan är bra. Mitt internet är begränsningen just nu (100 in/150 ut) + Har inte märkt av någon klippning i trafiken + Föräldrakontroll, gruppera enheter till en person + Gästnätet, samt begränsa så de enbart når internet + Uppdateringar har gått smärtfritt och kommit 2 uppdateringar senaste veckorna. Verkar pågå förbättringar än. - Inställningen var under kritik. Enheterna hittade ej varandra och det var först när jag installerade android appen, som jag kunde installera dessa så de fungerade ihop. Web-sidan man kan använda från en dator visar inte alla enheter, och det går därmed inte se om alla är uppe, ej heller om de installerats - Funktioner i Appen saknas i Webbgränssnittet och vise versa - Ethernet backhaul, kan inte se om den faktiskt fungerar. Enligt beskrivningarna skall ena enhetens Lan kopplas till nästa enhets Wan. Men inga indikationer visar på att den är aktiverad. Och borde inte en Switch kunna vara mellan? Ingen dokumentation på detta.