Kategorier
Prisjakt

Siemens TE651209RW

Siemens TE651209RW

  • Typ: Helautomatisk
  • Kaffekvarn
  • Funktioner: Mjölkskummare, Automatisk avstängning, Rengöringsprogram, Avkalkningsprogram, Display, Dubbelbryggare, Vattenfilter, Användarprofiler, Justerbar höjd på kopphållaren
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Siemens

Siemens TE651209RW

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(10 omdömen)
5
(6)4
(3)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
Arson-
Arson-

4 omdömen

12 dagar sedan
Fyller "drip trayen" efter bara tre-fyra koppar. Ringde och frågade Siemens om det var normalt, de kunde inte svara på frågan utan ber mig skicka in maskinen på service. Skulle köpt en DeLonghi om jag fått välja igen.
V
Vava

1 omdöme

ett år sedan
I samarbete med Siemens har jag fått prova maskinen i en månad. Denna maskin är klart den bästa jag har provat. Enkel att använda med touchknappar för val av kaffe. Extra plus för att man kan ställa in sin egen styrka efter tycke och smak, samt att jag kan göra två koppar samtidigt. Bra att den rengör efter varje användning. Kaffet blir väldigt gott, vilket jag än väljer. Bra storlek på vattentanken. Tydlig display som informerar. Lite mycket pengar.... men det är den värd!
S
Sarahnornholm

1 omdöme

ett år sedan
I samarbete med Siemens & buzzador har jag testat denna . Måste säga att den är helt underbar ! Gott kaffe ,man kan själv välja temperaturen på kaffet ! Rengöringen är ju ett plus,heltrendiga automatiskt! Låter inte högt . Älskar med stort Ä. Frågan är ,vad gjorde ja utan den här innan ?Många olika att välja på,dom jag bjuder på kaffe blir så glad ! Vardagslyx med andra ord ! Högsta betyg !
ett år sedan
I samarbete med Siemens har jag fått testa denna kaffemaskin! Supergott kaffe, smidig och snabb maskin. Kändes lyxigt att kunna bjuda hem vänner och familj på gott kaffe och att de kunde välja precis vilken sort de ville ha. Rekommenderas!
P
Pelle N

1 omdöme

ett år sedan
I samarbete med Siemens fick jag testa denna kaffemaskin. Jag är jättenöjd framförallt med designen så den passar in med mina andra vitvaror men också att det blir bra kaffe och jättelätt och göra ren. Enkel att lära sig, det gick några kaffebönor innan man hittat helt rätt men nu är jag jättenöjd.
j
jakobsoder

2 omdömen

ett år sedan
I samarbete med Siemens fick jag testa den här kaffemaskinen, och måste säga att jag är så nöjd med den! Har haft den i ungefär en månad, och har funkat felfritt hittills. Gör supergott kaffe med två knapptryck, rengör sig själv och genom att koppla på mjölröret får jag cappuccino eller macchiato på ett enkelt sett. Det enda negativa är storleken på maskinen, annars hade det varit en tia :)
E
Essee

3 omdömen

ett år sedan
I samarbete med Siemens har jag fått testa denna kaffemaskin i ca en månads tid. Den är enkel att förstå, inte allt för stor och verkligen enkel att rengöra. Jag tycker det känns lyxigt med äkta kaffebönor och den har inte särskilt hög ljudnivå när den är igång. Det som jag upplever lite mindre bra är storleken på kopparna, kaffet blir inte så varmt som jag önskar och att prisnivån är dyr. För övrigt är den kanon!
B
Bergstr0m87

1 omdöme

ett år sedan*
En fantastisk kaffemaskin som både känns lyxig och som levererar gott kaffe. Det känns roligt att bjuda hem familj och vänner och ge alla möjligheten att välja kaffe utefter sin egna smak. Att dessutom kunna göra två koppar samtligt känns extra lyxigt. /bergstr0m
*Redigerades ett år sedan
M
Momo

4 omdömen

ett år sedan
Kaffemaskinen maler bönorna vid varje knapptryck som gör att kaffe får en färsk och god smak varje gång. De olika programmen gör det kul att dricka kaffe och man tröttnar inte variationen. Kostar en slant men helt klart värt det. Det höjer livskvalitén.
P
Paulina

1 omdöme

ett år sedan
Supersmidig och snabb maskin som levererar det bästa kaffet. Stort plus för en enkel display, många goda val och att man kan ställa in värmen på drycken. En snabb favorit även för barnen då maskinen levererar varm skummad mjölk på ett kick!
Sida 1