JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 40 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Xtreme 2

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(12 omdömen)
5
(5)4
(2)3
(4)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
P
Pelleplutt1

1 omdöme

en månad sedan
Bra ljud och mycket bas. Det är mycket ljud för en sån liten högtalare. Bra batteritid och smidig bär-rem. Vi är jättenöjda och använder vid grillen och studsmattan.
M
MicceAson

8 omdömen

en månad sedan
Helt ok, men inte det drag man förväntar sig
c
classy

20 omdömen

3 månader sedan
Bra när den funkar. Min gick sönder under garantin. Nu har det gått 4 veckor i väntan på reparation. Inget händer och webhallen där jag köpt den/lämnat in den, kan inte göra något. Ska man ha en service-verkstad sä tycker jag att produkten ska tillbaks till kund på max 10 dagar. Nu är jag på min femte veckan utan högtalare.
s
shwaag98

44 omdömen

3 månader sedan
Acceptabelt ljud men köp den inte om du gillar bas. Det finns nästan ingen.
B
Bakric

6 omdömen

7 månader sedan*
Väldigt portabel och smidig att ha med sig med bärremmen, som för övrigt är riktigt tjusigt och hållbart. Som ett extra fint bilbälte. Ljudet är dock under förväntan, för priset. Den har okej mellanregister och diskant då man självklart inte förväntar sig hifiljud för bärbara högtalare under 2000, men basen är helt enkelt skit. I prisklassen har jag bara jämfört med Harman Kardon Go+ Play, men det är ju ändå en högtalare som sopar mattan med allt annat under 2000. Om du har vett att spela på lagom volym så att det bara är dina kompisar i närheten som hör, eller råkar spela sådan musik som precis alla gillar, då är denna okej. Men vill du kunna spela högt bland folk utan att låta som idioten som stoppat telefonen i en läskburk för folk 10 meter bort, då köper du helt enkelt något annat med bättre bottenregister. Hade den kostat 1200 så hade det varit 4/5, men för ett pris på 1800 och ofta över 2000 så är den verkligen inte värd pengarna mer än för att den är så pass bärbar. Just bärremmen är helt fantastisk då den går göra allt mellan jättekort och jättelång, sitter riktigt ordentligt och är i extremt fint material (enligt mig), så för det får högtalaren en extrastjärna upp till 3/5. Men högtalaren i sig, för att kosta 1800-2200, då får den 2/5. Jag förstår verkligen inte hur butiker vågar ta 3000 för den. Det är helt absurt.
*Redigerades 7 månader sedan
P
Palle69

2 omdömen

8 månader sedan
Bra högtalare på många sätt, smidig att hänga över axeln. Ljudmässigt tycker jag HK Go Play eller Audio Pro Addon T3 är snäppet bättre.
A
Azadpeyma

19 omdömen

ett år sedan
Vilket ljud, grymt imponerad 😀😀😀 den får 4/5. Anledning är. Ljudet klar och tydlig men det saknar fortfarande lite det där extra basen. Kanske är det jag som är för kräsen?
g
g0ddy_

2 omdömen

2 år sedan
Grymmt ljud! Och ver 2.0 gjorde ljudet nice på batteridrift!
A
Arsenalhifi

1643 omdömen

2 år sedan
Väldigt bra högtalare men inte någon klar förbättring från första generationen. Jag sätter mitt betyg efter ett annat pris men 3000kr är lite väl saftigt för denna.
N
Ned1

7 omdömen

2 år sedan
Köpte idag och lämnar tillbaka den imorrn. Enkelt sagt, snygg design, förhållandevis liten, bra batteritid... Men inget Extremt över JBL Extreme 2. Man får varken jätteliten högtalare för att bära på, absolut inte så mycket ljud och priset 3000sek är för dyrt för något lagom Jag går och köper Harman Kardon Go play +
Sida 1