Logitech G305

Logitech G305

 • Anslutning: Trådlös
 • Funktioner: Justerbar vikt, Kompakt design/reseversion, Lämplig för gaming
 • Antal knappar: 6
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech G305

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Anslutning: Trådlös
 • Funktioner: Justerbar vikt, Kompakt design/reseversion, Lämplig för gaming
 • Antal knappar: 6

4.6 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-18
  r
  raeka(6 omdömen)
  Haft denna en vecka nu och gick från SteelSeries Sensei och jag känner att mitt aim är klart bättre med denna och märker inga problem med input lag eller dålig anslutning och upplevs som väldigt responsiv. Jag har rätt stora händer och spelar med "claw grip" och det funkar fint. Tror(!) att den kan vara en aning liten om man spelar med palm grip. Den är en aning bak tung med medföljande AA batteri, jag köpte ett lithium AAA och stoppade lite alufolie i mellan som gav lägre vikt och bättre viktfördelning.
  2019-06-11
   stabbe(186 omdömen)
   Billig och riktigt bra trådlös mus, fungerar ypperligt att spela med. Skulle kunna vara lite mer ergonomisk, men för detta priset finns inget att klaga på.
   2019-05-26
    v
    vmozevon(6 omdömen)
    Fin och smidig mus. Köp inte denna till en macbook dock. Har haft svårt att programmera sidoknapparna samt scrollhjulet. Med USB-overdrive har jag fått ordning på sidoknapparna men jag är inte fri att ändra hur som helst. Logitechs egen mjukvara fungerade inte fullt ut för mig. Kanske jag som inte är teknisk nog men borde vara lättare.
    2019-05-23
     M
     MeSaber(13 omdömen)
     Efter att ha ägt denna en månad så vill jag högst rekommendera denna för gaming. Man kan tyckas vilja snåla på batteri eftersom de skrivs 1000hz ska hålla en månad. Det är helt fel. Den stänger av sensorn efter ca 3-5 min på performance mode så det finns ingen anledning att köra med endurance mode. Påpekas till den okunnige: Du skall använda mitten i windows(1 till 11=6) sen ändra mouse sens via DPi inställningen istället för full precision i samtliga spel. Kan antingen lägga en profil per spel för DPi eller köra en fast DPi på musen som sedan sparas i musen och kan sen användas utan Logitech programmet på valfri dator. Ända personen som inte ska handla denna mus är den som inte tål designen.
     2019-04-03
      G
      GeckoBecko(2 omdömen)
      jag kör Clawgrip när jag lirar FPS spel, har väl hyfsat stora händer 21cm/11cm och denna musen funkar perfekt för mig måste jag säga. en otroligt enkel och simpel mus som prestanda mässigt är ett monster i mina ögon HERO sensorn är inte att leka med! Självklart va jag en sådan som va skeptisk till wireless men jisses vad wireless tekniken är bra idag och jag kommer nog aldrig gå tillbaka till trådad (kanske om man går PRO XD). den är liten, lätt, alert som blixten och sitter riktigt gött i min hand iallafall. har dessutom i batteriet som följde med och sitter vid datorn i snitt 7 timmar per dag (2-3 av dom är GAMING) haft musen i 1 månad nu och batteriet visar fortfarande 5/5 bars vilket är sjukt.... så tänk då ett litium batteri! Denna mus används av proffsen av en anledning, den är dessutom otroligt prisvärd med tanke på tekniken och prestandan man får! Slå till, KÖP :) ha de.
      Sida 1