Kategorier
Prisjakt

Q Acoustics 3050i

Q Acoustics 3050i

  • Baselement, storlek: 6.5 tum
  • Signalseparation: 2-vägs
  • Typ av lådkonstruktion: Basreflex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Q Acoustics 3050i

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
E
ERIKRU

39 omdömen

ett år sedan
Väldigt nöjd! Bytte upp mig från 3020i då jag saknade trycket och djupet,, Framförallt när det spelas musik.. Inte inspelade men direkt hördes stor skillnad =) i övrigt så är det klart en prisvärd högtalare och man förstår varför den fått många utmärkelser i olika magasin och tester..
S
Svedinaren

22 omdömen

ett år sedan
Mycket bra högtalare. Slängt på allt möjligt och dom låter bra med allt jag spelar utan att ha spelat in dom särskilt mycket än. Ersatte ett par Audio Pro Wigo 160 och var rädd att basen skulle va sämre men jag är mycket nöjd samtidigt som dom har mycket klarare mellan- och högregister och låter neutralare. Kör 5.1 paketet och behöver inte subben vid musik.
E
Empsson

2 omdömen

2 år sedan
Supernöjd med dessa. Spelar otroligt rent och varmt. För att undvika lite "boomighet" då dom står nära vägg så använder jag skumpluggen som följer med. Blir då en väldigt rapp och fin bas. Har även köpt centern och stativarna i samma serie för filmtittande, kanonupplevelse. Rekommenderas starkt!
S
Sylar

6 omdömen

2 år sedan
Låter fantastiskt bra oavsett vad man kastar på dem, föredrar dem framför flera betydligt dyrare golvare. Smälter bra in med övriga möblemanget och är trevliga att titta på. Det enda negativa är att den vita lacken är ganska tunn, vilket gör att materialen under kan lysa igenom sett i rätt vinkel, i direkt solljus. För prislappen är det dock inget annat en ett rent fynd.
Chinka Chonka
Chinka Chonka

20 omdömen

2 år sedan
Fruktansvärt nöjd med dessa högtalare. Kan inte ge något annat än en tio poängare. Återkommer med ett mer detaljerat omdöme..
s
simson11

9 omdömen

2 år sedan
👍👍👍 HELNÖJD!
dirtpop
dirtpop

324 omdömen

3 år sedan
Provlyssnade dessa innan jag köpte mina 3050. Spelar stort och öppet. Mycket högtalare för pengarna!