Kategorier
Prisjakt

Amplecta AMT 100

Amplecta AMT 100

  • Täckningsyta: 1500 m²
  • Typ: Myggfångare
  • Tillgängliga färger: Svart, Grå, Grön
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Amplecta AMT 100

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
B
BeyondEvil

1 omdöme

2 månader sedan
Initialt är jag inte imponerad. Min upplevelse efter en veckas bruk (den har varit igång 24/7): - Fångst: 0 myggor men en drös nattfjärilar osv. - Oväsen: Låter så mycket att det är omöjligt att umgås i närheten. Sen har den enligt mig, instruktioner som gör den oanvändbar. Den ska stå i vinden för att locka till sig myggen, gott så. Men sen ska den stå regnskyddat(!). Dessa två instruktioner är ömsesidigt uteslutande, såvida man inte bygger något slags skydd åt den. Har svårt att se att jag kommer ändra min uppfattning, men den får fortsätta gå tills oktanolet är slut.
V
Värdelöst

1 omdöme

ett år sedan
Jag har använt produkten i 4 veckor. Under denna period har den enbart fångat max 50 insekter. Fångsten bestod ut av nattfjärilar och andra flygfän, men inte en enda mygga! Lämnar tillbaka produkten.
n
nikwid

46 omdömen

2 år sedan
Denna är till för långvarigt bruk, dygnet runt, inte för att sätta ut när man ska sitta ute. Kanske är det problemet för föregående recensent. Hur som helst, den har nu snurrat på hemma hos oss i en månad, och den fungerar. Dock är det ingen enorm fångst, men å andra sidan har vi inte mycket mygg här, knappt några alls faktiskt, utan detta är mest ett test för att se om den kan vara nåt för stugan. Så trots detta har den fångat en drös myggor, ett par hundra skulle jag uppskatta. Så en handfull per dag med andra ord, i detta nästan myggfria område. (Vi har knott istället, dessa verkar den inte fånga, eller så är nätet för grovmaskigt.) Det jag vill belysa här är dock att den fångar annat än mygg. Vi har fått en himla massa nattfjärlilar, vilket kanske inte är vad man vill. Det är oklart för mig om dessa som fångats är skadedjur eller inte, det finns ju vissa fjärilar som lägger ägg i äppelträd mm, men troligen är dessa som strukit med ganska harmlösa. Känns mindre bra. Ang konstruktionen: Påsen för uppsamling av flygfäna är väl ok, men en plastburk med hårt galler man kan diska hade känts bättre. Påsen känns lite svår att tömma. Sen att sätta tillbaka den sen är klar meckigt, man måste ta loss en plastring som påsen träs över med resår, och sen fäster man tillbaka ringen. I övrigt är det väl en ok konstruktion, men ärligt talat känns det som man kunnat bygga en själv. Fläkten är en vanlig datorfläkt, 120mm. Sätt en sådan i en plastcylinder med en nätad burk under, lägg till en led lampa, och voila, så har man typ denna produkt, för troligen en lägre peng. Klart man måste kunna hålla i en lödpenna och känna till grundläggande ellära (12V likström) men min poäng är att det är en ganska överprisad produkt, sett till byggkvalitet. Till sist: Octenolen köps i separata burkar och fästs i toppen. Tycker man känner någon doft som kommer med utblåset, som kanske påminner lite om svett. Ingen aning om det fungerar bättre med än utan, men får väl lita på att det ska ha effekt.
o
osimb04

15 omdömen

3 år sedan
Har använt denna produkt 2 veckor. Den har lyckats fånga 5 myggor och vi har lyckats få en himla massa myggbett... Min portabla ThermaCell fungerar mycket bättre, lägg pengarna på några sådana istället är min rekommendation.