Kategorier
Prisjakt

Jabra Elite Active 65t

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
I
Infiniti Z

24 omdömen

2 år sedan*
Kunde nog inte varit mycket mer nöjd. Haft dessa i över 1,5 år. Riktigt bra koppling till telefonen (både OnePlus och Iphone). Bra ljud, bra komfort, skönt med fysiska knappar istället för touch-elände. Isolerar bra från ljud runtomkring vilket jag gillar men det kanske inte är för alla. Ramlar ej ur vid styrketräning eller cykling.
*Redigerades 3 månader sedan
L
Lifeject

1 omdöme

3 månader sedan*
Tappar kontakten när man t.ex staller mobilen i bakfickan , annars är bra ljud .
*Redigerades 3 månader sedan
a
ann

6 omdömen

4 månader sedan
Riktigt bra, håller efter att ha testat ett hav av olika hittade jag äntligen rätt. + Super smidiga + Perfekt för gymmet + Bra batteri tid + Hållbara haft mina i 2 år snart + Vatten resistenta + Älskar att man bara kan ha i högra luren, vore bra om det kunde vara endast vänsta oxå. - Basen är inte jättestark - Osköna efter 2h användade - Krånglar med bluetooth vid parning till mac (aldrig till teleonen dock) - Deras app duger inte till mkt utöver lite basic eq, och lokalisera lurarna om man tappat bort dem.
ForsenKD
ForsenKD

12 omdömen

4 månader sedan
Köpte dessa i februari 2019 och har använt dem väldigt mycket. Ljudmässigt, passform o funktionalitet är jag jättenöjd med. Använt dem mest till löpträning både sommar o vinter, regn, sol och snö. Alltid fungerat strålande. Det som drar ner betyget är att batteritiden redan är nere på 30-35 minuter från fulladdat batteri. Tänkte först att det var förväntat med tanke på att jag haft dem så länge. Men när jag kollade upp att jag köpte dem februari 2019 så är det inte acceptabelt. Batteriet borde hålla längre kan man tycka.
Z
Zuhrkan

3 omdömen

4 månader sedan
Klart bästa träningslurarna jag ägt! Håller fortfarande efter mer än 2 års dagligt användande.
B
Bomberman

1 omdöme

6 månader sedan
Använt dessa extremt mycket i två år, både till vardags men också träning ute i regnet flera gånger i veckan. Efter två år slutade vä hörlur fungera dock, hörde av mig till Jabras egen supportsida som tog emot hörlurarna och skickade ett helt nytt paket. Exceptionell service!
e
ericno

2 omdömen

6 månader sedan
VARNING Har nu gått igenom 4 par hörlurar. Vänster hörlur går sönder varje gång. Googla på problemet. Jag är långt ifrån ensam. Dessutom har Jabra den sämsta kundtjänsten jag har varit med om.
E
Ernt

1 omdöme

8 månader sedan
Plus Lurarna är jag grymt nöjd med, sitter över förväntan i öronen vid hård träning(oceaner av svett). Bra ljud, bra app. Minus Laddfodralet är onödigt svårt att öppna, varför? Laddfodralet slutade även att fungera efte 1,5 veckor. När jag kontaktade Webbhallens kundtjänst så sa killen efter att jag hade förklarat problemet(utan att nämna märket) "Har du 65t?" Gogglade lite, och shit, detta är ett välkänt fel. Jag kan även nämna att sambons laddfodralet fungerar fortfarande fin fint.
J
Jakob22

2 omdömen

10 månader sedan
Kan ej rekommendera. +Super ljud kvalite +Bra Bygg Kvalite +Snygga och bra funktioner +Bra connection + snabb anslutning MEN -DOM SITTER INTE BRA, klumpiga och ramlar ut i träning (Måste justera konstant). Annars super bra! -Kan ENDAST koppla högra hörluren individuellt. Vill du ligga på västra öra kan du ej endast använda vänster lur.
M
MasterofY

2 omdömen

ett år sedan
Bra passform (sköna) och prisvärd för 1290 på hifi klubben. Bra laddtid. Men och det är ett stort men. Den vänstra hörluren stänger av sig själv till och från och det finns inget enkelt sätt att få den att återansluta till stereo. Detta kanske är en del av desigenen som skall möjliggöra att det går att lyssna på enbart en av hörlurarna åt gången. Om så är fallet är det en totalt misslyckad design eftersom man förlorar kontrollen över när och varför den ena hörluren plötsligt disconnectar. Helt enkelt otroligt frustrerande och förstör totalt användarvänligheten och ljudupplevelsen.
Sida 1