Kategorier
Prisjakt

Bosch Unlimited BBS1224

Bosch Unlimited BBS1224

  • Typ av dammsugare: Skaftdammsugare
  • Dammbehållare: Påse
  • Effekt: 54 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Bosch

Bosch Unlimited BBS1224

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.6 / 5
(7 omdömen)
5
(4)4
(1)3
(1)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
k
kavanahuang

26 omdömen

4 månader sedan*
CONS: 1. Difficult to change the heads due to the stiff and imperfectly aligned joints 2. Very short battery life in max power. Maybe not a con due to the fact that the battery technology sucks. 3. Dust bin can be a nightmare. Comparing to Dyson's pull-down design, you need to detach the bin and pull the dust into trash can, like pouring a cup of tea. The dust goes everywhere. I just couldn't find a way to solve the issue. 4. Small dust bin. You probably need to clean up the dust bin frequently if one or two animals at home...including small kids i meant. 5. HEAVY! Didn't have the number, but it definitely feels heavier than Dyson V8, V10.
*Redigerades 4 månader sedan
h
henrikjj

8 omdömen

ett år sedan
Efter att ha läst en mängd positiva recensioner om denna dammsugare kändes valet enkelt. Jag förväntade mig att kunna byta ut min golvdammsugare och bara använda denna. Men efter att ha testat den i två veckor så har jag bestämt mig för att lämna tillbaka den. Den suger betydligt sämre än en vanlig dammsugare och är därför utrustad med roterande borstar i golvmunstycket, dessa drar upp mängder med fibrer från mattorna och fyller snabbt dammbehållaren trots att mattan är ren. I längden lär detta slita enormt på mattorna. Eftersom golvmunstycket är klumpigt och beroende av borstarna undertill suger det även dåligt i hörnor och längs väggar. Det lämnar även märken på känsliga golv. Om förväntningen är att ha denna som ett komplement duger den säkert, men det är långt kvar tills den kan ersätta min golvdammsugare.
c
cessylovescats

15 omdömen

ett år sedan
OBS! Detta är samma skaftdammsugare som BBS1114, men BBS1224 har 2st batterier + en snabbladdare till extra batteriet + ett extra munstycke. När jag först satte på den så tänkte oj vad tyst den är. Låter ju inte som den är så speciellt stark i sin sugkraft. Men efter tagit den en runda runt hela huset - oj vad den hade sugit upp. Så den är väldigt tyst o skrämmer inte ens katten som är livrädd för vår vanliga dammsugare o ändå har den samlat på sig så mycket i behållaren. Älskar hur smidig den är o hur lätt den är att manövrera runt. Ingen dålig doft runt den. Ingen sladd som måste kopplas in i ett eluttag o ingen enhet bakom en som man måste asa med sig runt. Batteriet räckte faktiskt runt hela huset med motormunstycket på, men på normalt läge. Nu har man ju 2 batterier till denna modellen BBS1224 så man kan växla med att köra mellan normal o turbo som man vill för det är ju bara att hämta andra batteriet o nice att extrabatteriet ingick med en snabbladdare som verkligen gjorde skäl för namnet snabbladdare. Bra med extra munstycken som medföljer - ja jag är verkligen jättenöjd med hur denna dammsugaren levererade o hur tyst den är o hur lätt den är att handha.
2 år sedan
Mycket bra dammsugare. Suger kanske lite klent på normalläge, men ändå helt ok. På turboläge är den jättebra. Den är nästan lite för bra på mattor så man får vara lite försiktig. Batterierna (3,0Ah) laddar snabbt då det är den stora laddaren AL1880CV (bra om man har andra maskiner i power 4 all). Dammsugaren väger en del, men då slipper du gå till gymmet. Lätt att rengöra, jag använder tryckluft.
2 år sedan
Mycket praktisk, lätthanterlig och mest eftertänksam dammsugare. De enda problem som jag har är att få under sängen och soffan. Rekommenderas!

Google

2 år sedan
Mycket praktisk dammsugare. Läckra att vara sladdlös och komma överallt. Bra kapacitet och ta med allt!

Google