Kategorier
Prisjakt

Samsung RS68N8941SL (Rostfri)

Samsung RS68N8941SL (Rostfri)

  • Utförande: Side-by-side
  • Placering: Fristående
  • Färg: Rostfri/krom
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung RS68N8941SL (Rostfri)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(5 omdömen)
5
(4)4
(0)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
s
serch826

1 omdöme

2 dagar sedan
Haft den här Kylen i nästan ett år, gick sönder, tekniker byte ut kompressor, men felet kvarstår och man kunde inte laga den, så jag fick mina pengarna tillbaka, annars det var fint med dator egenskaper som kylen hade.
d
divmediat

23 omdömen

2 år sedan
Köpte på black Friday och bytte ut våra standard kyl/frys. Förutom att vi nu har fått mer utrymme i köket, har vi fått en rolig leksak för vårt barn och pappan (mig). Frun är också glad då optimeringen av utrymmet känns bättre. Skåpet är djupare än normalt. Dock är frysen mindre än normalt, men det är okej för oss. Spotify används flitigt så mer dans i köket. Inte bästa högtalare men dugligt ändå. Panelen har låst sig en gång, men var lätt att återställa själv. Bästa funktionen hitintills har varit bakgrundsskärmen. Den visar tid och temperatur och en lämplig bild som speglar utomhusvädret. Sjukt bra, speciellt när man vaknar innan solen är uppe 😁✌️👍
2 år sedan
Jag tror att det här kylskåpet kommer att vädja till två huvudgrupper: en är familjer som behöver en stor mängd kylförvaringsutrymme och tycker om att lämna anteckningar, ritningar etc för varandra - en riktig efterträdare att hålla barnkonst på kylskåpet. Den andra gruppen, som jag skulle säga att jag hamnar i, är någon som älskar de senaste toppmoderna prylarna och apparaterna - Den stora skärmen är utmärkt för första morgonen, kommer in i köket och kontrollerar vädret framåt, dagens dagbok , nyheter, etc. Bixby-talreformen är generellt ganska bra och ger ett användbart gränssnitt till appar och sökresultat. Det aktuella appvalet är något begränsat men utvidgas långsamt för att täcka saker som Ring Doorbells, Uber-cabar och olika matleveranssystem på nätet. Det finns några alternativ för att spela musik eller radiostationer. Dessa är okej för bakgrundsmusik eller talstationer men den inbyggda högtalaren är inte riktigt hi-fi och är gömd i toppen av dörren. Kylskåpets och frysarens prestanda är utmärkt: gott om utrymme och temperaturen är mycket konstant över hela kylskåpet, så allt innehåll håller sig friskt längre än vad som var fallet med mitt tidigare kylskåp, oavsett hur full kylskåpet är. En bra funktion är att den inre (LED- och mycket ljusa) belysningen är på framsidan så att den inte lider av det vanliga problemet med lampor i ryggen som blockeras av innehållet. Detta är särskilt användbart när du använder de interna kamerorna för att visa innehållet - vilket är en annan bra gadget-funktion. Det inbyggda vatten- och issystemet har varit fantastiskt för de få veckorna med varmt sommarvädret som vi hade. den är också inbyggd i toppen av frysdörren och använder inte en stor mängd internt utrymme. En varning som jag har för potentiella köpare av denna (eller någon annan "amerikansk" stil) kylskåp är att noggrant mäta bredden på dina dörrar och den väg som måste tas för att få den in i ditt kök. Det är verkligen mycket större och tyngre än vad du förväntar dig, så du kan behöva se till att leveranspersonerna kan ta bort och sätta på kyldörrarna för att komma in i huset. Detta är en enkel procedur men vissa leverantörer kommer inte att göra något arbete som innebär verktyg - en nyckel och skruvmejsel krävs.

Google

2 år sedan
Tja, jag har haft denna American Style Kylfrysare i över en månad nu. Om än med lite tandvårdsproblem i början, är vi nu fullt uppbyggda och arbetar. Att flytta in i ett nytt hem med min fru och två barn skulle innebära att många nya prylar / saker ska bli kär i, men enhälligt alla 4 av oss älskar smarta navens kylfrys. Som kylskåp finns det gott om utrymme. Hyllorna är fortfarande halvt tomma efter en butik på 100 kr, frysfacket är så bra bokstavligen har vi dedikerade hyllor till olika kött etc. Och tabletten, bra mina tvååriga klotter på den hela dagen, i webbläsaren Videor håller henne underhållen och Ring-dörrklockans anslutning är en fantastisk funktion. Det finns så mycket att tycka om denna kylfrys, men som jag nämnde inte utan problem med tandläkare. Den smarta navet löper av tizen och är det inte det snabbaste. App-valet är inte så nära andra appbutiker. Och den smarta integrationen med de inbyggda kamerorna är lite långsam. Det är snabbare att öppna ditt kylskåp och kolla vad som finns där inne. Men den roliga faktorn som det medför i köket för familjen är fantastiskt. På morgonen lyssnar vi på vår favoritmusik eller radio. Jag kommer hem varje dag för att se en ritning som min dotter har gjort för mig (och alla hennes printsymboler). Så länge som Samsung push-programmet i tid kommer det att vara perfekt för båda barnen att växa upp. Spåra sysslor, läxor, familjeanteckningar. Fungerar fortfarande på mina smarta saker integrering i mitt belysning och tvättmaskin, men jag kan se att det fungerar perfekt. Mängden uppmärksamhet som kylskåpet fryser när gästerna är i hemmet. De älskar det och det gör vi också! En egenskap som jag har ett klagomål om är "krossad" is. Det skär en bokstavligen en isbit i hälften. Jag trodde att vi skulle ha mojitos på kranen bokstavligen när jag såg att den hade en krossad isfunktion, men kuberna kommer ut i stora block. Ändå har vi is kontinuerligt och filtrerat vatten vilket sparar mig så mycket på flaskvatten. Det sparar pengar och minskar vårt plastintag! Vinn vinn. Totalt sett är det en bra bit som kylskåp. Familjen nav-tablett i byggd är en ögonfångare för alla. Och främst en underhållningskälla för barnen medan matlagningen görs eller när fotbollen är på. Håll innovativ Samsung. Det gör våra liv enklare!

Google

2 år sedan
Efter att ha använt den glänsande nya Samsung RS68N8941SL i vårt hushåll i över två veckor allt jag kan säga är ... vi älskar absolut det! Från att vara kompetent att utföra sina primära funktioner (säkert lagring av färsk och fryst mat och utmatning av is och filtrerat vatten) för att vara snygg och vacker med sitt snygga rostfria utseende och en fantastisk gadget som Smart Hub är, har denna kylfrys verkligen blivit mitt i vårt kök. Denna imponerande utrustning är mycket mer än kylskåpet: vi är beroende av det som vår dagliga arrangör - en snabb blick på kalendern sätter oss upp för dagen, Bixby hjälper till att uppdatera väderprognosen på morgonen (vem skulle ha trott den dagen du slutar prata med ditt kylskåp?), jag kan få tillgång till online recept - vi bokmärkt några favoritwebbplatser direkt i webbläsaren på Smart Hub så att de kan nås i en blixt. Jag gillar verkligen urval av appar på Smart Hub - Ring-dörrklockan, Uber, TuneIn Internet radio, Fotovisare, Shoppinglista, Whiteboard och mycket mer. Tesco livsmedelsbutiken är stor - om det bara fanns en Ocado en! Kanske en dag kommer andra appar läggas till det redan generösa urvalet. Hittills har alla våra vänner och grannar som fått se vår nya kylskåp frysa i kylskåp! Jag har märkt att frukter och grönsaker håller mycket längre i kylskåpet utan att torka ut. Vi har använt Samsungs RSH1DTMH i nästan ett decennium och skillnaden är mycket märkbar. Jag gillar också hur Samsung har optimerat användningen av utrymme i frysfacket genom att flytta isbildningselementet till dörren. Kylsektionen har två inbyggda kameror som tillåter en kik i kylen även från miles away - allt du behöver är en Samsung Smart Hub-app på din mobila enhet. Denna kylfrysare är tyst i drift, även om ismaskinen är tyst. Belysningen använder lågdiodlampor som belyser inredningen från framsidan till baksidan och blir inte blockerad av innehållet i kylskåpet. A ++ energieffektivitetsklassificering är en välkommen bonus. Energibesparing är trots allt något hushåll bör sträva efter, inte bara för att spara pengar, men också för att driva tillverkare att komma fram till mer energieffektiva produktdesigner. Jag skulle inte tveka att rekommendera Samsung RS68N8941SL Smart Hub kylfrysare till någon: vilken bra produkt är det, en glädje att använda!

Google