Master Fitness R610

Master Fitness R610

  • Typ av motstånd: Magnet
  • Tillgänglig information: Tempo
  • Funktioner: Hopfällbar, Hastighetsmätare, Stoppur, Kalorimätare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Master Fitness R610

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
1.4 / 5
(3 omdömen)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
ett år sedan
Maskinen höll i två år. Då slutade "motståndshjulet" att fungera. Dessutom gick kabeln som reglerar motståndet av. Återförsäljaren upplyste om att det bara var den ettåriga garantin som gällde. Ingen hjälp där, alltså. Jag kunde få köpa ett nytt hjul för ca tusenlappen, som skulle finnas tillgänglig att köpa ett halvår senare och försöka sätta in själv!
2 år sedan
Har i skrivande stund ägt maskinen i ca 3 månader. Det är en lågbudgetmaskin och det märks. - Normalt så har den en okej ljudnivå. Redan efter någon vecka började den dock med ett fruktansvärt irriterande gnisslande missljud som kommer och går lite beroende på last och tempo. - Dåligt motstånd. För mig som är helt otränad duger dock maxinställningen. - Räknaren har en tendens att slumpmässigt nollställa sig själv när man kör. Vissa dagar händer det inte alls, andra hinner man inte göra 100 rep innan den nollar. Batteribyte hjälpte inte. - Smidigt att fälla ihop enheten när den inte används. Jag flyttar aldrig på maskinen, men om man har för avsikt att göra det regelbundet bör man nog överväga en enhet med hjul.
6 år sedan
Helt olidligt oljud, knakande o knarrande, försvinner ibland dock. Om den kostat 500 så kanske den varit värd det priset. Klent motstånd, men ok som motion, tyvärr står det ingenstans i manualen att man måste lägga den i 0 efter användning för att avlasta fjädern, så nu är den obrukbar ........