Fitbit Versa

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  11 dagar sedan
  Har nu lämnat tillbaka den och letar efter ett annat alternativ. Fitbit Versa hade allt jag sökte, möjlighet till notiser från telefonen till inbyggda träningsprogram MEN;

  Har nu i en månads tid bråkat med synkningen. Den la av gång på gång vilket endast avhjälptes genom att fabriksåterställa klockan, ominstallera appen och göra om uppstartsproceduren - vilket kan ta upp till en halvtimme varje gång. Fick sista veckan nu göra det flera gånger om dagen om jag ville synka den.

  Hade en Fitbit Charge 2 innan som aldrig krånglade så jag kanske återgår till den.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Vet inte vart jag ska börja . Först och främst är det en snygg och smidig klocka. Batteri tiden är helt utmärkt har använt den en vecka nu. Ska du ut på löpning är det en perfekt gps i som läser av vilken väg du springer. En hel del tips och råd direkt i klockan som hjälper dig med hur olika tränings övningar skall gå till. Mängder med olika klock utseende . Kan även betala med klockan smidigt och lätt. Byter även armbandet smidigt . Från mig får den 5/5
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Odugligt skräp! Funkar i princip inte alls tillsammans med Huaweis mobiler. (syncar inte) Mycket tråkigt! Kass support från fitbit och korkade moderatorer i deras forum som ger noll användbar hjälp. Utvecklarna hos fitbit måste vara gravt inkompetenta som inte lyckas koda en app som fungerar med en utav världens största mobiltelefontillverkares produkter. Enda anledningen den inte får enbart en stjärna är att den är snygg!
 • Usel
  3 mån sedan
  När man efter en hel dags pillande inte ens lyckats få den att hålla Bluetooth anslutningen igång mer än 30 sekunder, lyckats komma längre än till 3% på uppdateringen innan den misslyckas eller ens fått fram något som ens påminner om en klocka så åker den tillbaka.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Hej jag köpte en smartwatch klocka som har kände ville ha sånt här smartwatch jag är riktigt nöjd med den här man kolla allt BMI hjärta & stekräknare hur mycket kalorier du har förbränt dig att du gått ner & allt annat kolla sms vem det är som ringer dig allt finns olika färger att välja på valde svart jag är kille jag är riktigt nöjd med den här jag rekommenderar verkligen den här köp ni kommer inte ångra er.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  grymt bra och pålitlig. appen är väldigt detaljerad. notiser fungerar utmärkt. jag är väldigt nöjd! imponerande batteritid. diskret. tiptop.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Helnöjd med denna klocka, alla funktioner fungerar utmärkt.