Fitbit Versa

Fitbit Versa

 • Operativsystem: Fitbit OS
 • Funktioner: USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 10 i Smarta klockor
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Fitbit

Fitbit Versa

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

2.8 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2019-08-17
  Miyuki-Yamato(4 omdömen)
  Versa is a nice and stylish watch that clearly displays stats and provides fairly accurate HR, but it is basically not a connected GPS watch because it stays "connecting..." most of the time rendering it useless for GPS tracking. I had the watch for one week and returned it. fitbit charge 3, however, works fine with connect GPS and I have therefore decided to keep it.
  2019-08-08
   l
   lindrooserik(50 omdömen)
   Köpte till frun och hon är nöjd med den. Någon enstaka gång har den tappat synkningen med mobilen. Annars har den fungerat bra. Mer än 6mån sedan köp.
   2019-05-19
    e
    emma(1 omdöme)
    Bra storlek på klocka om man har lite mindre handleder. Fungerar bra om man vill hålla koll på steg och lättare träning. Vid högintensiv träning fungerar inte alls pulsmätaren, detta är ett fel fitbit vet om. Jag har även haft problem med att synka min klocka till appen och ibland försvinner all data på grund av att jag behöver radera den från telefonen för att sedan hitta den via Bluetooth igen. Gpsen som ska fungera med telefonen fungerar inte alls bra, sprang en runda på 1,4 mil, fitbit visar 1,1 mil - vilket betyder att uppkopplingen mellan fitbit och telefonen inte är vad man önskar av en klocka i denna prisklass. Sammanfattningsvis + snygg design + smidig och lätt + fungerar bra vid lättare träning - pulsmätaren är inte pålitlig vid högintensiv träning - svår att synka till telefonen - gpsen går inte att lita på
    2019-04-28
     Q
     Qbone(1 omdöme)
     Funkar strålande för mig med en oneplus 6. Bra batteritid. Sömnspårningen funkar tillfredsställande, kan vara några minuter +- men helt okej. Håller alltid kontakt med telefonen och skickar notiser mycket konsistent. Fick starta om den en gång på 5 månader pga den inte skickade notiser. Har haft ljudet avstängt på telefonen sen jag fick Versan i julklapp, räcker med vibrationerna från klockan, sjukt skönt! Att det inte funkar med att vrida upp handleden för att väcka skärmen funkar bra för mig, inget jag stör mig på men det är nog ända förbättringenförslaget jag har, oled skärm så aod skulle va möjligt. När jag får notiser så väcker sig skärmen automatiskt så det är inget problem.
     2019-01-07
      f
      ftiefent(4 omdömen)
      Jag har ersatt min Charge 2 med Versa och är väldigt nöjd med bytet än så länge. Att kunna välja vilka appar (IOS) som man ska notifieringar från fungerar utmärkt och är ett lyft från Charge 2. Pulsmätningen fungerar mycket bättre på Versa än på Charge 2 och stämmer rätt bra överens med mitt Wahoo Tickr pulsband. Batteritiden verkar hålla vad Fitbit lovar dvs 4+ dagar, laddade den efter 5 dagars användning och hade då 28% kvar. Något som är negativt är armbandet, som Fitbit skickar med Versa, som är av plast, ganska stelt och tämligen obekvämt. Jag har beställt ett nytt i silikon vilket nog blir bra mycket bekvämare.
      Sida 1