Fitbit Versa

Fitbit Versa

 • Operativsystem: Fitbit OS
 • Funktioner: Inbyggd pulsmätare, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 10 i Smarta klockor
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Fitbit

Fitbit Versa

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Operativsystem: Fitbit OS
 • Funktioner: Inbyggd pulsmätare, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Fitbit

2.7 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-19
  e
  emma(1 omdöme)
  Bra storlek på klocka om man har lite mindre handleder. Fungerar bra om man vill hålla koll på steg och lättare träning. Vid högintensiv träning fungerar inte alls pulsmätaren, detta är ett fel fitbit vet om. Jag har även haft problem med att synka min klocka till appen och ibland försvinner all data på grund av att jag behöver radera den från telefonen för att sedan hitta den via Bluetooth igen. Gpsen som ska fungera med telefonen fungerar inte alls bra, sprang en runda på 1,4 mil, fitbit visar 1,1 mil - vilket betyder att uppkopplingen mellan fitbit och telefonen inte är vad man önskar av en klocka i denna prisklass. Sammanfattningsvis + snygg design + smidig och lätt + fungerar bra vid lättare träning - pulsmätaren är inte pålitlig vid högintensiv träning - svår att synka till telefonen - gpsen går inte att lita på
  2019-04-28
   Q
   Qbone(1 omdöme)
   Funkar strålande för mig med en oneplus 6. Bra batteritid. Sömnspårningen funkar tillfredsställande, kan vara några minuter +- men helt okej. Håller alltid kontakt med telefonen och skickar notiser mycket konsistent. Fick starta om den en gång på 5 månader pga den inte skickade notiser. Har haft ljudet avstängt på telefonen sen jag fick Versan i julklapp, räcker med vibrationerna från klockan, sjukt skönt! Att det inte funkar med att vrida upp handleden för att väcka skärmen funkar bra för mig, inget jag stör mig på men det är nog ända förbättringenförslaget jag har, oled skärm så aod skulle va möjligt. När jag får notiser så väcker sig skärmen automatiskt så det är inget problem.
   2019-01-07
    f
    ftiefent(4 omdömen)
    Jag har ersatt min Charge 2 med Versa och är väldigt nöjd med bytet än så länge. Att kunna välja vilka appar (IOS) som man ska notifieringar från fungerar utmärkt och är ett lyft från Charge 2. Pulsmätningen fungerar mycket bättre på Versa än på Charge 2 och stämmer rätt bra överens med mitt Wahoo Tickr pulsband. Batteritiden verkar hålla vad Fitbit lovar dvs 4+ dagar, laddade den efter 5 dagars användning och hade då 28% kvar. Något som är negativt är armbandet, som Fitbit skickar med Versa, som är av plast, ganska stelt och tämligen obekvämt. Jag har beställt ett nytt i silikon vilket nog blir bra mycket bekvämare.
    2019-01-02
     M
     MonsterFish19xx(3 omdömen)
     Sanslöst störande att inte klockan "vaknar" och tänder upp skärmen när man skakar handleden. Inte ens när det ringer så tänds skärmen automatiskt, man måste alltså lyfta armen samt vrida handleden mot sig för att klockan ska tändas och man ser vem som ringer/skickar sms/övriga notifieringar. Dessutom funkar det riktigt dåligt, framför allt när man ligger ned. Detta gör tyvärr att den här klockan är helt värdelös för mig och jag kommer att byta ut den mot en annan smartklocka som fungerar mer som en vanlig klocka. Alltså, man ska kunna se tiden samt notifieringar enkelt. Det kan man INTE på Fitbit Versa tyvärr. För er som läser detta och tidigare har vant er vid den enkla smartklockan Pebble, ta en titt på "Amazfit Bip". 1 månads batteritid samt always on skärm. Finns på Inet exempelvis.
     2018-12-25
     Redigerades 2018-12-29
      R
      Rodo20(22 omdömen)
      Allt fungerar som det ska efter 3.0 uppdateringen var lite problem innan men nu fungerar både synkning, gps och så vidare som det ska!👍🏼. Enligt mig den bästa smart klockan du kan få inom denna prisklass!
      Sida 1