Prisjakt

Fitbit Versa

Fitbit Versa

  • Operativsystem: Fitbit OS
  • Funktioner: Barometer, USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Vibrationslarm, Gyroskop/Accelerometer, Sömnmätning
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Bevaka
Jämför

Fitbit Versa

Användaromdömen

Sorterat efter datum
l
lisalilla

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Aviseringar funkade bra i början, men nu efter lite mer än ett halvår funkar det endast sporadiskt. Synkningen funkar också dåligt. Var nöjd med denna klocka, men dessa problem verkar bestående då de hållt på i några månader. Har en bekant med samma klocka och samma bekymmer. Jag börjar nu leta annan klocka vilket egentligen är katastrof i vårt redan hysteriska konsumtionssamhälle.
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Versa is a nice and stylish watch that clearly displays stats and provides fairly accurate HR, but it is basically not a connected GPS watch because it stays "connecting..." most of the time rendering it useless for GPS tracking. I had the watch for one week and returned it. fitbit charge 3, however, works fine with connect GPS and I have therefore decided to keep it.
*Redigerades 2 år sedan
l
lindrooserik

64 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Köpte till frun och hon är nöjd med den. Någon enstaka gång har den tappat synkningen med mobilen. Annars har den fungerat bra. Mer än 6mån sedan köp.
e
emma

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Bra storlek på klocka om man har lite mindre handleder. Fungerar bra om man vill hålla koll på steg och lättare träning. Vid högintensiv träning fungerar inte alls pulsmätaren, detta är ett fel fitbit vet om. Jag har även haft problem med att synka min klocka till appen och ibland försvinner all data på grund av att jag behöver radera den från telefonen för att sedan hitta den via Bluetooth igen. Gpsen som ska fungera med telefonen fungerar inte alls bra, sprang en runda på 1,4 mil, fitbit visar 1,1 mil - vilket betyder att uppkopplingen mellan fitbit och telefonen inte är vad man önskar av en klocka i denna prisklass. Sammanfattningsvis + snygg design + smidig och lätt + fungerar bra vid lättare träning - pulsmätaren är inte pålitlig vid högintensiv träning - svår att synka till telefonen - gpsen går inte att lita på
Q
Qbone

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Funkar strålande för mig med en oneplus 6. Bra batteritid. Sömnspårningen funkar tillfredsställande, kan vara några minuter +- men helt okej. Håller alltid kontakt med telefonen och skickar notiser mycket konsistent. Fick starta om den en gång på 5 månader pga den inte skickade notiser. Har haft ljudet avstängt på telefonen sen jag fick Versan i julklapp, räcker med vibrationerna från klockan, sjukt skönt! Att det inte funkar med att vrida upp handleden för att väcka skärmen funkar bra för mig, inget jag stör mig på men det är nog ända förbättringenförslaget jag har, oled skärm så aod skulle va möjligt. När jag får notiser så väcker sig skärmen automatiskt så det är inget problem.
f
ftiefent

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Jag har ersatt min Charge 2 med Versa och är väldigt nöjd med bytet än så länge. Att kunna välja vilka appar (IOS) som man ska notifieringar från fungerar utmärkt och är ett lyft från Charge 2. Pulsmätningen fungerar mycket bättre på Versa än på Charge 2 och stämmer rätt bra överens med mitt Wahoo Tickr pulsband. Batteritiden verkar hålla vad Fitbit lovar dvs 4+ dagar, laddade den efter 5 dagars användning och hade då 28% kvar. Något som är negativt är armbandet, som Fitbit skickar med Versa, som är av plast, ganska stelt och tämligen obekvämt. Jag har beställt ett nytt i silikon vilket nog blir bra mycket bekvämare.
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Sanslöst störande att inte klockan "vaknar" och tänder upp skärmen när man skakar handleden. Inte ens när det ringer så tänds skärmen automatiskt, man måste alltså lyfta armen samt vrida handleden mot sig för att klockan ska tändas och man ser vem som ringer/skickar sms/övriga notifieringar. Dessutom funkar det riktigt dåligt, framför allt när man ligger ned. Detta gör tyvärr att den här klockan är helt värdelös för mig och jag kommer att byta ut den mot en annan smartklocka som fungerar mer som en vanlig klocka. Alltså, man ska kunna se tiden samt notifieringar enkelt. Det kan man INTE på Fitbit Versa tyvärr. För er som läser detta och tidigare har vant er vid den enkla smartklockan Pebble, ta en titt på "Amazfit Bip". 1 månads batteritid samt always on skärm. Finns på Inet exempelvis.
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Allt fungerar som det ska efter 3.0 uppdateringen var lite problem innan men nu fungerar både synkning, gps och så vidare som det ska!👍🏼. Enligt mig den bästa smart klockan du kan få inom denna prisklass!
*Redigerades 3 år sedan
H
HaxEnDer

26 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Funkar perfekt. Inga sync problem alls med samsung galaxy s8! Det enda jag saknar är en aod. Det skulle heller inte skada om apputbudent var större!
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Väldigt bra batteritid i jämförelse med konkurrenterna, men, det är nog också den enda fördelen. Synkning med mobiltelefon (Apple) har jag inte haft några problem med, vilket många andra inte verkar få att fungera. Nackdelar: Nästan alla ”klockor” kostar pengar och de flesta fungerar väldigt dåligt (hänger sig/måste startas om/notifieringar hänger sig och försvinner aldrig). Stegräknaren måste vara en av de sämsta på marknaden, ingen som helst algoritm kopplat till alla de avancerade gyroskopen, ligga still i soffan i 30 min kan resultera i 1000+ steg. Ingen GPS, den använder istället GPS-funktioner från mobilen, så mobilen måste alltid vara med i närheten. ”Sömnmätaren” ger allt annat än riktiga resultat och verkar inte använda t.ex. pulsmätare för att avgöra om man sover eller ej, mätningen tycker alltid att jag vaknar vid 5-tiden och slutar mäta, trots att jag alltid sover till 8+. Samma funktionalitet finns och fungerar bättre i en iPhone, så detta tillbehör är endast slöseri med pengar.