Kategorier
Prisjakt

Sony Bravia KD-65XF9005

Sony Bravia KD-65XF9005

  • Pris/tum: 191.09 kr/tum
  • Bildstorlek: 65 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Bravia KD-65XF9005

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(22 omdömen)
5
(15)4
(5)3
(1)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
s
sudden_se

29 omdömen

ett år sedan*
Gå ut Googla på vilka stora problem Sony har..innan ni köper Vid rätt TV sändning mycket bra TV. Blev imponera när titta på nobelfesten sa wow vilken bild. Sportsändningar underbara. Men: När de visar Godmorgon, rapport så undermålig kvalitet. Startade upp min gamla Samsung 40B658 (ca 11år gammal) tv med exakt samma signal som Sony får. Vanligt TV tittande samt film från min dator. Min gamla Samsung ger i stort sätt lika bild. marginell skillnad. Betraktningsvinkel perfekt på Samsung något man ej kan säga Sony har. Svärtan lika bra på Samsung. Det som skiljer något är det vita. Netflix är helt låst vid Dolby Vision HDR. Så önskan vi kan få välja själva vad vill använda eftersom filmerna finns i olika format. Många appar klarar ej av sända ut surrand ljud utan enbart i PCM 2 kanal. Samtliga appar jag provat utan problem i min Android 8 box. Samma som min Sony TV har. De har haft och har fortfarande problem med sin ARC koppling. Har Onkyo nr 809 . Som funkade med Samsung utan problem. Nu lyckades jag finna en (provade ca 20 st) app IPTV som funkar samt och sony egna appar funkar. Så Sony har problem med sin TV..ej de andra tillverkarna. De sa fixat med senaste fixen men ej. Svagt Sony... Senaste fixen 27/11 v. 6.6545 De sa på support de kan ej garantera funktion på andra enheter än sina egna. Svagt Sony... Säg det innan man köper varor av er att enbart era varor passar ihop. Fick plötsligt upp reklam film som ej kunde stoppas. Stängde av TV för stoppa det. Sen fann egen lösning så slipper betala för slippa reklam. Fy Sony ska vi behöva betala mer för slippa påtvingad reklam ? Tala om att kunderna måste betala för slippa reklamen från er... Ni bör veta att Sony ej garanterar ljud över HDMI arc funkar om har andra märken än de listade. Jag har Onkyo avancerad som stora problem och trixande för få ARC funka. Har de givit mig info innan köp har jag så klart inte köpt Sony. För risken att ej få hemmabio funka...Troligen gäller det även denna modell. Tillägg fick låv köpa ny förstärkare en Sony. Nu börjar anläggningen slå på sig själv ochefter en stund slå av sig sjlv igen, i tid o otid. Enligt sony support valigt fel på många Sony anläggningar. Så ni ska veta om köper Sony skräp anläggning i detta fall. de skyller på Android som de har i TVn Skräp TV risken stor de forsätter ha problemet i framtida TNn är stor. När castar laptoppen till TV helt bedrövligt. sådan eftersläpning av musmarkören. Så denna funktion vill ingen använda. När cast en film från datorn funkar bra för då behöver man ej använda musen. Hoppas Sony läser och förbättrar bilden vid användning av olika appar. Hoppas får den underbara bild som Youtube kan visa även under andra app Netflix. Tack för att du kontaktar Sony Support.
*Redigerades 2 månader sedan
K
Kristoffersson

11 omdömen

ett år sedan*
En bra tv med det mesta man behöver.
*Redigerades 9 månader sedan
a
amyhrman

35 omdömen

ett år sedan*
Köpte för 8600 kr. Ruskigt bra ljus, kontrast och färg - så länge en sitter typ rakt framifrån. Inte mycket blooming alls heller. Allt detta blir dock betydligt sämre vid runt 30 graders vinkel. Det märks även skillnad i väldigt liten vinkel. Som förväntat av VA utan vidvinkelbehandling typ Samsung Q80, som jag förstått. Tyckte även att årets XG9-modell hade bra betraktningsvinkel i butik och utgick dumt nog från det. Den dåliga betraktningsvinkeln funkade inte med vårt vardagsrum. Detta, tillsammans med att jag är ljuskänslig kvällstid och det är och ska vara ett jäkla tryck i ljuset, gjorde att jag valde att returnera. För övrigt inga fel alls på Android TV enligt mig. Efter uppdatering flöt det på bra. Ful, kantig och obekväm fjärrkontroll dock. Inbyggd mic i den, så man förväntas kanske röststyra mycket, men känns meckigt. Hade gärna även sett att Sony lägger in någon typ av kalibreringsbild likt LG. Svårt att göra det on the fly så att säga då inställningsmenyn tar upp mycket av bilden.
*Redigerades ett år sedan
M
Mathias92

3 omdömen

ett år sedan
Väldigt bra tv! Fick den för 8600 kr hos Hifiklubben under black friday. Bilden är väldigt bra, alla appar man vill ha finns och den kopplar ihop med mina SONOS-högtalare utan problem. De enda nackdelarna är att Android TV är ganska segt samt att vit undertext kan upplevas som väldigt stark. Men för priset är det en fullträff!
a
altair4

48 omdömen

ett år sedan
Hade denna hemma i några dagar men valde att sälja den vidare trots ett grymt pris. Riktigt bra TV för den som inte stör sig på blooming. Synd de är så snåla med zoner, behövs mer än 60st zoner för att dölja blooming tillräckligt bra. Positivt: - Mycket bra bild i ett ljust rum. - Väldigt bra chip X1 Extreme även för material med lägre upplösning än 4k. - Prisvärd under 10 000:- - Blooming syns väldigt lite i fullskärmsmaterial. - Väldigt bra i rörelse och inte mycket dirty screen effect på mitt exemplar. Negativt: - I filmer med svart uppe och nere så syns blooming väldigt tydligt då det är ljusa saker i närheten av dem. Framförallt i mörkare rum, men syns även i ljusa rum. - Android-TV är väl lite sisådär. Men egentligen fungerar det dugligt efter senaste uppdateringen.
B
Baxtex

13 omdömen

ett år sedan*
OBS: Köp inte denna tv:n för mer än 13k. HIfi klubben hade den för 12990kr ett bra tag för att sedan chockhöja till 17999kr för att kunna sätta en rabatt till BF. Vet inte varför men tvn gick ner till 8600kr under BF på Hifiklubben och jag slog till. Väldigt bra tv för pengarna! Något seg programvara men går att leva med, använder bara Chromecasten ändå!
*Redigerades ett år sedan
M
Mauno_Mato

26 omdömen

ett år sedan
Best bang for the buck fortfarande? Kanske, se bara upp för fulhöjningar innan Black Friday som redan skett, den ska ligga på 13k ordinarie sedan långt tillbaka.
g
gustavn

1 omdöme

ett år sedan
Fantastisk tv. Som Sony brukar är rörelsehanteringen sanslös, med fantastiska naturtrogna färger. Mitt exemplar har även mycket bättre svärta än vad jag någonsin kunnat drömma, alla skräckrapporter om blooming till trots. Det syns väldigt svagt i extrema förhållanden, men stör aldrig vid vanligt tittande, och då är jag vara väldigt petig med bild. Dolby Vision fungerar också fantastiskt bra med riktigt hög ljusstyrka (klart mäktigare än vad OLEDs kan pumpa ur sig) och riktig punch i bilden. Enda minuset är att det är lite black crushing I skuggorna, men inget jag inte kan leva med. Sammanfattningsvis är denna tv mycket bättre än vad jag hade vågat hoppats på. Helt otroligt att den går att få tag på för 13k. (Använder varken ljud eller smart-tv då jag har annan utrustning för det)
b
bjornsva

15 omdömen

ett år sedan*
Använt tv'n i en dryg månad, för priset (12990 kr) är den oslagbar. Enda minuset är att Android TV upplevs som långsamt och laggigt men har annan utrustning för detta ändamål så det påverkar inte mig i mitt användande utav tv'n.
*Redigerades ett år sedan
Flash A
Flash A

128 omdömen

ett år sedan
Grym för priset
Sida 1