Sony Bravia KD-65XF9005

Sony Bravia KD-65XF9005

 • Pris/tum: 213.83 kr/tum
 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 14 i TV
Jämför pris på alla Sony TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Bravia KD-65XF9005

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/tum: 213.83 kr/tum
 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-04
  -SH-(337 omdömen)
  Med avseende på pris (15k) kontra prestanda har jag svårt att ge annat än full pott. Detta är en riktigt bra tv med tillräcklig ljusstyrka för de flesta samtidigt som svärtan är bättre än vad jag vågade hoppas på från en LCD. Rörelsehanteringen är även den helt suverän och likaså färgerna. Det är förhållandevis enkelt att få till en bra bild med naturliga färger. Android på tv då? Nja, det är väl inget som får mig att jubla. Nu har jag köpt denna mest som skärm, alla "smarta" funktioner får väl vara där men jag använder dem inte. Ljudet då? Det är säkerligen uselt. Men jag har ingen aning. Har aldrig använt tvns egna högtalare. Betraktningsvinkeln är inget vidare, men det visste jag före köp. Hade en 65" OLED legat betydligt närmare denna i pris hade jag köpt en sådan men i slutändan är jag väldigt nöjd med denna tv.
  2019-01-16
   b
   bikedude(12 omdömen)
   Januar 2019. Sony säljer en produkt som inte stödjer gigabit ethernet, men som ändå försöker visa 4k filmer från min NAS. Resultatet blir inte bra. Det går inte. 100 Mbps hör 90-talet till. Freesync saknas. Ej häller eARC stöd. Något som är rimligt, för med 100 Mbps ethernet så er pipen alldeles för trång. Synd. Topp bild. Responsen verkar okej. Men man slopar alltså på nätvärkssidan. Man undrar jo när de inte spanderar $10 extra på gigabit ethernet. Vilka andra moduler körs med dåliga komponenter? Man får ju hoppats att den surround receiver man har köpt har gigabit ethernet. Då löser det sig i så fall.
   2019-01-01
    g
    gustafssontore(5 omdömen)
    Köpte på mellandagsrean 2018 för ca 15 kkr. * Bildkvalitet: Har inte så mycket erfarenhet av blooming och andra effekter och har tyckt att det funkat bara bra med att se HD-film på enheten via Android TV. Så för mig som inte är särskilt extra kunnig men ändå kräsen så funkar tv:n väldigt bra. * Android TV. Har hört mycket dåligt om detta men blev väldigt positivt överraskad. Det flyter på bra i systemet i vad som går att vänta sig av ett operativsystem på tv. För den som gillar google-ekosystemet (google music, google appar, etc) så funkar det över förväntan. Det påstås komma en uppdatering av operativet som gör det snabbare. För min del så behövs det inte. Det funkar bra redan nu. * Fjärrkontrollen. Inget speciellt. Det finns en knapp som när du håller in den funkar som en mikrofon för google assistant. Så till skillnad från t.ex. Google Home så behöver du hålla in en knapp för att använda mikrofonen. * Integration med Google Home. Out of the box så går det att koppla tv:n till Google Home-appen på din mobil. Men det går inte att t.ex. sätta på tv:n genom att prata till en google home mini. Den typen av integration verkar inte finnas. Stort minus för min del. Har läst på en reddit-post att det ska gå att få att funka men kräver lite mekande (sök på: "Managed to get Google Assistant to control TV by doing a reset") * Ställ. Det kommer med två fötter som går att ställa så att de pekar "inåt" eller "utåt" vilket gör att det går att styra lite beroende på hur stort bord/hylla som tv:n står på.
    2018-12-02
    Redigerades 2018-12-21
     c
     cardazio(22 omdömen)
     Uppdatering: Genom att starta utvecklarläget kan man stänga av animationer samt begränsa antalet appar som får köras simultant på tvn - så att den upplevs något snabbare. Riktigt bra överlag men kräver att man finjusterar en del själv för rött rörelsehantering mm. - Blooming finns och stör i vissa fall, menpå det stora hela en bra tv. - vissa menyer är långsamma och det bör eg finnas en dialog som frågar om man vill lämna netflix etc pga det om man trycker fel. LGs webos är mycket bättre. - inbyggda chromecasten fungerar med alla appar jag testat men inte ett program som jag kör via desktop (måste då ändå ha extern chromecast) - input lag i 1080p gör det faktiskt svårt att köra wipeout på ps3, vilket inte var fallet på lg c7. När ps5 kommer ut så får man soel med låg input lag i 4k så då löser det sig (2020 alltså) + Uppskalning av 1080p ser mycket bättre ut än lg c7, och slipper black crush. Dessutom bfi. Inte den premiumkänslan jag trodde man kunde köpa för 16k men tillräckligt på alla fronter utom 1080 input lag, vissa sega menyer, dålig fjärrkontrollslayout och blooming. Synd att xe93 var slut flr den är bättre avs blooming. Skulle jag tittat på något mer hade det varit qled men hade min förra samsung inne på reparation två gånger pga underdimensionerade kondensatorer (designfel) och gillar sonys färghantering och kontrastinställning som är mer neutral.
     2018-12-15
     Redigerades 2018-12-18
      nnike(63 omdömen)
      Uppgradera från Sony KDL-55W905a till denna och jag är väldigt imponerade av denna TV. Uppackning och installation gick väldigt smidigt. Jag instämmer med föregående inlägg om att menyerna upplevs som lite sega eller långa svarstider. Det enda som jag tycker är negativt med denna TV är funktionen SCENER inte finns, där man konfigurerar ingång + bildinställningar så med en knapp så har du rätt bildinställningar för t.ex. spel, film, vanlig TV. Jag har inte hittat detta, så det någon som vet dela gärna med mig. För att få till bra bild så krävs det att man tittar igenom bildinställningar och inte bara köra default. Nedan är mina inställningar för HDR film (Ej Dolby Vision) Picture Mode - Cinema Pro Brightness - max Contrast - 90 Gamma - (-2) Black Level - 50 Black Adjust - Off Adv. Contrast Enhancer - Off Auto Local Dimming - High Xtended Dynamic Range - Low (for SDR) High (for HDR) _____________________________________________ Color - 55 HUE - 0 Color Temp - Expert 1 Live Color - Off Adv. Color Temperature --2 Pt-- R-Gain -1 G-Gain -2 B-Gain -8 R-Bias 0 G-Bias 0 B-Bias +2 --10 Pt-- (R,G,B) 1 0,0,0 2 0,0,-3 3 0,0,0 4 0,0,0 5 0,0,-2 6 0,0,-1 7 -1,0,-2 8 0,0,+1 9 0,0,-1 10 0,0,0 ______________________________ Sharpness - 52 Reality Creation - Manual, 10 Random Noise - Off Digital Noise - Off Smooth Gradation - Low ______________________________ Motionflow - Cinema CineMotion - High ______________________________ Video Options - All Auto
      Sida 1