Kategorier
Prisjakt

Huawei MediaPad M5 10.8 64GB

Huawei MediaPad M5 10.8 64GB

  • Skärmstorlek: 10.8 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • Internt lagringsutrymme: 64 GB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei MediaPad M5 10.8 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(15 omdömen)
5
(9)4
(4)3
(1)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
whiteshadow
whiteshadow

748 omdömen

4 månader sedan
Bästa surfplattan utan tvekan
ett år sedan
Sålde min iPad Pro som kostade runt 12 tusen och bytte till den här och tycker den ersätter iPaden hur bra som helst. Den är bättre på allt, jag kan installera i stort sett de jag vill, jag kan designa skrivbordet SOM JAG VILL HA DE och inte hur Apple vill att de ska se ut och jag kan koppla in externa usb diskar utan problem. Och som någon nämnde att den hänger sig nu och då stämmer inte alls, har haft min i snart 1 år och aldrig en enda gång har den laggat eller hackat, har funkat perfekt.
FlatOskar
FlatOskar

20 omdömen

2 år sedan*
Valde denna framför senaste ipad på grund av bättre skärm, mera minne, bättre högtalare, snabbare laddning, bättre batteri tid, lägre pris. Köptes på påskrea för 3190:-, ipad 6 med hälften så mycket minne och ingen SD minnesslot kostade då 3560:-. Finnes dock begränsningar, wifi + bluetooth ger dålig hastighet på grund av gemensam antenn. Att ladda plattan och använda fasta lurar går ej, detta då plattan saknar hörlursutgång och får använda en adapter i stället. Svårt val, men köpte främst för kvalitetskänslan och otroligt bra skärm. Edit 190528: Fortfarande mycket nöjd med plattan, mycket snabb sak, snabbare än min i7 bärbara dator. Känner inte igen mig från Kent Jakobsson's omdöme nedan. Godkänt ljud i mina Momentum lurar med, fick dock ändra inställningarna till full storlek lurar under "ljud". Omdömerna gäller efter senaste uppdateringen. Sammanfattningsvis en snabb, välljudande platta med fantastisk skärm.
*Redigerades ett år sedan
Ramius
Ramius

82 omdömen

2 år sedan*
Imponerad! Kommer från en gammal ipad mini 2 så detta var ett lyft. Har en Huawei Mate p10 pro (mobiltelefon) redan så gränssnittet kändes igen (Emui 9 på både mobilen och plattan) och jag gillar det. Köpte min på Netonnet för 2600:- (returex från Huawei, så helt ny med fulla garantier) så det var ju ett fynd. + Klar och fin display + Klarar av Netflix och HBO mfl utan problem + Bra ljud + Desktop mode + Snabb fingerläsare + Gillar Huaweis teman-butik. Hittade en gratis så jag får klockan i "mitten-ovankant" (i stället för original nere till vänster. Tycker det är snyggare - något stor kanske (jag kommer från "lilla" ipad mini) - man kanske saknar lite en 3.5mm ljudutgång men det fungerar ändå (Finns ju Bluetooth eller medföljande USB-C till 3.mm omvandlare) Så jag rekommenderar den. Kanske lite stor, men inte ett problem för mig.
*Redigerades 2 år sedan
Techmech6
Techmech6

25 omdömen

2 år sedan*
Svårt att hitta en Android platta, som har bra skärm, och bra prestanda. Letade länge innan jag kom över denna. Huawei telefoner har jag haft tidigare, så jag känner mig van vid emui gränssnittet. +2560x1600 ips panel, med bra ljusstyrka +4gb ram, 64gb minne, kan utökas med micro sd kort +Fantastisk byggkvalitet +Riktigt bra ljud från Högtalarna och när jag kopplar in mina htc usb c lurar Sen så finns det i inställningar Huawei histen equalizer, där man kan använda förinstallerade ljud lägen. Men du kan ställa in personlig inställning och spara dessa. +Kommer med Android 8.0, Emui 8.0, och fick en säkerhets uppdatering 1 Augusti + Formatet 10.8 tum funkar bra för film och Youtube, däremot inte lika bra med vissa appar, som Aftonbladet, eller Gmail. Priset då, ja betydligt billigare än Samsung galaxy tab s4, jämför bara med Android plattor. Finns billigare Android plattor än denna, men sämre prestanda. Uppdatering 2019 April: Nu har äntligen Android 9.0 pie kommit till mediapad m5 och emui 9.0 +Mars säkerhet uppdatering, från Google Lite skillnad på utseendet, när man drar ner för att komma åt wifi, Bluetooth, ljud, inställningar. Annars så är mycket sig likt. Hoppas Huawei fortsätter att uppdatera mediapad m5. - Enda minus, är att volym och strömknappen sitter felplacerade, svåra att komma åt. Vill du ha en riktigt bra Android platta, så köp Huawei Mediapad M5
*Redigerades 2 år sedan
K
Kent Jakobsson

7 omdömen

2 år sedan
Jag valde att prova denna som en uppgradering/ ersättning av iPad 2017 eftersom jag vill lämna iOS. I min jakt på lämplig platta har jag läst många resentioner och tittat på Youtube klipp, alla är positivt inställda till mediapad M5. Jag köpte en. Först positivt överraskad av skärmen och ljudet men blev ganska snabbt besviken. När jag märker att det laggar i hemskärmens bläddringar väldigt ofta. Det sker också i olika applikationer samt i Chrome och då blir man ju besviken. Ingen verkar ju nämna det, men som oneplus 6 användare hatar jag lagg i gränssnittet och borde vara ett utrottat problem i dagens näst bästa android platta på marknaden för 4000kr. Eller är det fel på min enhet? Det blir reklamations på detta imorgon. Hoppas att det är fel på den. Annars undrar man ju hur många det är som har fått sina exemplar från Huawei för att ge positiva omdömen. Rätt besviken faktiskt. Önskade verkligen att den skulle vara bra. + Skärm 2K fungerade med Netflix mm + Benchmark test bra!? + Byggkvalitet bra! - laggar oavbrutet trotts bra prestanda.
s
snickeliding

8 omdömen

2 år sedan
En riktigt bra surfplatta med betydligt mindre sorgkanter än en Ipad t.ex. Välbyggd och snygg. Har två stycken. Köp denna istället för Ipad. Får så mycket mer med öppna Android mot stängda Ios. T. ex. kan hela familjen dela på plattorna men med egna profiler så att varje familjemedlem får de inställningar och utseende de vill och automatiskt loggas in på rätt mailkonto, Facebook-konto, Instagram-konto. En killer feature som otroligt nog inte existerar på Ios men finns inbyggt i Android.
l
looc

16 omdömen

2 år sedan
En mycket trevlig android-platta. Känns mycket rapp i jämförelse med min gamla Nexus 9. Batteritiden är mycket bra, vid ganska sparsam användning håller den i flera dagar. Jag skulle gärna att en lite mindre modell , kanske 9-10" då denna känns lite stor att slösurfa med framför TVn.
Kapten83
Kapten83

1 omdöme

2 år sedan*
Prestandamässigt en bra padda. Den är snabb, har en högupplöst display och helt ok ljud. Det man ska tänka på innan köp är att 16:10 inte passar så bra alls för surf. Man lockas till att vända paddan till stående läge, men det blir inte bra det heller. Ska man primärt kolla film så är det ju naturligtvis kanon med en 16:10 skärm. Ogillar skarpt deras Android Emui, känns som en dålig kopia på IOS. Hade gärna sett en ren Android version. Volymknapparna ogenomtänkta, faktiskt svårt att ändra volym åt rätt håll utan att sätta paddan i viloläge.
*Redigerades 2 år sedan
d
danilo2001

19 omdömen

2 år sedan
Har precis köpt den så jag skriver mer senare men ville bara påpeka att om den är uppdaterad så fungerar Bank-ID nu.
Sida 1