Kategorier
Prisjakt

Ghost of Tsushima (PS4)

Ghost of Tsushima (PS4)

  • Genre: Äventyr, Krig, Fighting, Plattform, Öppen värld, Action
  • Lanseringsår: 2020
  • Rek. åldersgräns: 18 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ghost of Tsushima (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
c
cyc

27 omdömen

2 månader sedan
Mycket snyggt spel! Mycket coolt med samuraieri! Eftersom det fanns side-quests så gick min pseudo-completionisthjärna efter dem. Efter ett tag de fick mig att tröttna, för ingen karaktär spelade längre någon roll. Jag slutade bry mig. Slutade spela efter kapitel 1, ca 12h för det blev enformigt. Jag orkade helt enkelt inte. Skulle nog bara gått på main quest...men jag har redan sålt spelet! :)
E
Eliasmesso

7 omdömen

4 månader sedan
Nog ett av dem bästa Playstation exclusives någonsin!
Weman
Weman

4 omdömen

4 månader sedan
2020 bästa spel och hela denna generationens bästa spel. + Grafiken får en att stanna upp och bara njuta av över hur otroligt vackert det är. + Stridssystemet är väldigt roligt och bitvis utmanande om man spelar på en av dem svårare svårighetsgraderna. + Den öppna världen och allt man kan utforska och göra.
m
mebbe

14 omdömen

4 månader sedan
Riktigt bra spel. Bra story, grafik och musik. Köp!
s
stalstalle

15 omdömen

5 månader sedan
Nice!
H
Hovsta72

20 omdömen

5 månader sedan
Grymt snyggt spel och jag gillar fighting mekanismen, grymt kul att spela stealth när man levlat upp ordentligt. Enda nackdelen är att det är lite för många sidouppdrag så man tappar fokus på huvuduppdraget.
Z
Zahltag87

30 omdömen

7 månader sedan
Har nu alla trophies. Ganska underhållande spel, bra story, rolig combat. Största svagheten är att det blir väldigt repetitivt, tyvärr.
J
Jelly-fish

2 omdömen

8 månader sedan
Jävligt bra spel men med en del brister. Pros: -Combat system -Makalöst snyggt -Storyn -Sidemissions som inte känns repetitive Cons: -Kameran är störig ibland -Störig bugg som gör att analoga sticks blir weird (vet inte vad som triggar det men det är väldigt irriterande) -Texturer som ibland fattas (väldigt sällan dock) Även om vissa saker är irriterande så väger fördelarna upp nackdelarna med råge i mitt tycke. Fantastiskt spel som alla som gillar samurai-filmer kommer uppskatta.
FettAnka
FettAnka

55 omdömen

9 månader sedan*
Segt första 5 timmarna och man måste lära sig fight kontrollerna samt alla nivåer av skills osv. Men det är ett grymt spel och blir bara roligare och roligare! Makalöst snyggt i 4K + HDR. Edit: bland det vackraste och bästa spelet jag spelat. Storyn plus sidoaktiviteterna är svinbra! KÖP KÖP KÖP!
*Redigerades 8 månader sedan
S
Stegaru Alex

4 omdömen

8 månader sedan
Lätt en av det bästa öppen värld spel till ps4, ganska lätt med fängslade story. Här har de verkligen fått till den t.o.m sido uppdragen är riktig bra. Otroligt snyggt grafik och annorlunda samurai spel i japansk anda. Ett måste!
Sida 1