Ghost of Tsushima (PS4)

Ghost of Tsushima (PS4)

  • Genre: Äventyr, Krig, Fighting, Plattform, Öppen värld, Action
  • Lanseringsår: 2020
  • Rek. åldersgräns: 18 år
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Ghost of Tsushima (PS4)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(13 omdömen)
5
(8)4
(2)3
(2)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
Z
Zahltag87

29 omdömen

22 dagar sedan
Har nu alla trophies. Ganska underhållande spel, bra story, rolig combat. Största svagheten är att det blir väldigt repetitivt, tyvärr.
J
Jelly-fish

2 omdömen

2 månader sedan
Jävligt bra spel men med en del brister. Pros: -Combat system -Makalöst snyggt -Storyn -Sidemissions som inte känns repetitive Cons: -Kameran är störig ibland -Störig bugg som gör att analoga sticks blir weird (vet inte vad som triggar det men det är väldigt irriterande) -Texturer som ibland fattas (väldigt sällan dock) Även om vissa saker är irriterande så väger fördelarna upp nackdelarna med råge i mitt tycke. Fantastiskt spel som alla som gillar samurai-filmer kommer uppskatta.
FettAnka
FettAnka

44 omdömen

2 månader sedan*
Segt första 5 timmarna och man måste lära sig fight kontrollerna samt alla nivåer av skills osv. Men det är ett grymt spel och blir bara roligare och roligare! Makalöst snyggt i 4K + HDR. Edit: bland det vackraste och bästa spelet jag spelat. Storyn plus sidoaktiviteterna är svinbra! KÖP KÖP KÖP!
*Redigerades 2 månader sedan
S
Stegaru Alex

2 omdömen

2 månader sedan
Lätt en av det bästa öppen värld spel till ps4, ganska lätt med fängslade story. Här har de verkligen fått till den t.o.m sido uppdragen är riktig bra. Otroligt snyggt grafik och annorlunda samurai spel i japansk anda. Ett måste!
a
acandell

56 omdömen

2 månader sedan*
Köpte det pga hype, men lite "meh" för mig. + Rätt kul fajtingmekanik, i början i alla fall. + Kul att det går att ha japanskt tal med undertexter. Rekommenderas starkt. + Bra känsla i styrningen. - Blir rätt repetitivt - Hade personligen svårt att engagera mig i storyn särskilt mycket, men det kan ju variera. På det hela så känns det som det ligger mest nära att jämföra det med Witcher 3, både när det gäller grafiken och spelmässigt. Vilket väl är lite ömkligt då W3 är fem år gammalt. (H:ZD och W3 är några av mina favoritspel men detta har varken storyn eller känslan enligt mig)
*Redigerades 2 månader sedan
Elmstedt
Elmstedt

77 omdömen

2 månader sedan
🤩🤩🤩🤩🤩
d
dj_of_life

36 omdömen

3 månader sedan
Min sammanfattning av spelet är enligt följande: Pros: - Kan vara det snyggaste spelet som släppts till PS4, jag har kommit på mig själv flera gånger med att bara stanna upp för att ta in miljön. - Enligt många professionella reviews så skall fighting systemet ha sina brister. Jag har personligen inte upplevt det alls utan tycker att det är högst rättvist. Jag skulle snarare lyfta fram just combat som något av det bästa i Ghost of Tsushima. - Main questen är schysst, likaså de sidouppdrag som är kopplade till karaktärer som följer storyn. - Musiken. Musiken bygger atmosfär och ger tydliga ques om vad som håller på att hända i spelet. Sammantaget så håller musiken bra nivå. - GUI. Upplever att den informationen som visas på skärmen är alldeles lagom för att man skall kunna fokusera på det man gör där och då. Det är lätt att förstå uppgraderingar och skills med mera. Cons: - När spelutvecklarna tog fram NPCs till det här spelet så var de rent utsagt lata. Jag kanske är ensam om att tycka att det här är en hyfsat stor con för att sänka spelet från 5 till 4 stjärnor, men skins och dialoger används om och om och om och om igen.... Det här blir snabbt uttröttande och tillslut irriterande. - Kameravinklar. Jag tycker att spelet i sig fungerar rätt bra, men det finns rätt många tillfällen då du börjar slåss i motsatt riktning då du inte kan låsa kameran eller "sikta in dig" eller låsa ett specifikt target på ett övertygande sätt. Detta blir i vissa specifika scenarion rätt så irriterande då du dör snabbt om du gör bort dig. - Uppgraderingar och hoarding gör alldeles för liten skillnad late game. Sammanfattning: Ett av de snyggaste spelen till PS4 som levererar en helt ok story med en skarpt combat system. Om du har lirat liknande typer av spel tidigare så kommer du säkerligen uppskatta även det här. Räkna inte med att spelet rakt igenom känns unikt eller att du märker någon skillnad på om du avklarat mycket eller lite i spelet, impact på hur mycket du har klarat i spelet ger väldigt lite belöning. Dialoger med NPCs som inte är direkt kopplade till storyn blir snabbt repetitiva men det kan man leva med. Helt klart värt att spela igenom en gång, replay value skulle jag säga är låg. Men som med många singel player spel så är det första resan som skall fånga en, och det gör spelet i sin helhet.
ErikSvensson
ErikSvensson

62 omdömen

3 månader sedan
Inget spel jag vanligtvis hade spelat men detta var riktigt bra. Tight gameplay, snygga miljöer och ett grymt kameraläge.
s
shmoopy

26 omdömen

3 månader sedan
Bästa spelet jag spelat på länge! Grafiken är grym, storyn, fightingen, ja allt! Köp och njut!
InfiniteTias
InfiniteTias

18 omdömen

3 månader sedan*
Bästa öppna världen på länge! Inte spelet ett sånt här bra open world spel sedan RDR2 kom ut 2018. Underbar grafik, bra story med intressanta karaktärer, open world designen är fantastiskt och man kan förlora sig helt in i världen och bara rida runt i flera timmar och utforska och ta bilder med det fantastiska fotoläget. Sedan är combaten helt underbar. Man känner sig verkligen som en samuraj. Jag var kass i början av spelet och dog några gånger men ju mer man lär sig och Jin (huvudpersonen) utvecklas med färdigheter, bättre vapen och rustningar längs med vägen vilket får en att känna sig riktigt badass. Är nog mitt favoritspel i år.
*Redigerades 3 månader sedan
Sida 1