Kategorier
Prisjakt

Netgear Orbi RBK20 Kit (2-pack)

Netgear Orbi RBK20 Kit (2-pack)

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Netgear

Netgear Orbi RBK20 Kit (2-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(23 omdömen)
5
(11)4
(9)3
(1)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
F
Fredrixon

33 omdömen

2 år sedan*
Fungerar utmärkt, klarar 100/100 utan problem. Har tidigare prövat nätverk via vägguttaget, diverse antenner via usb, d-link routrar för under 500kr, netgear routrar för under 1000kr, internetslev nonameroutrar. + Snyggt gränssnitt + Enkel installation (plugandplay) + Stilren + Det är helt enkelt, man får vad man betalar för. Detta fungerar utmärkt. - Dyr - Klipper dock internet med jämna mellanrum om man använder föräldrakollsgrejen via disney som följer med (circle). Har aldrig varit problem med uppkopplingen sen jag slog av det.
*Redigerades 2 år sedan
L
Linn_FK

1 omdöme

2 år sedan
Väldigt snygg design. Tyvärr tycker jag att priset är för högt och den levererade inte den typ av hastighet jag var ute efter. Tappade även nätverket då och då.
2 år sedan
Är helt galet nöjd! Snygg design, lättanvändöven för mig som inte är särskilt kunnig i området, fantastisk räckvidd och fyller absolut sitt syfte!
2 år sedan
har banhoff som internetleverantör i vår brf och deras wifi, som är 1000/1000 levererar enligt bredbandskollen 77/82 mbit/s. installerade denna orbi och ligger nu på 501 mbits i uppladdning och 274,98 i nedladdning, märkbar skillnad? JA! många kanske får huvudvärk när det kommer till att installera routrar, jag är en av dom, men den här fungerade klockrent. kollade en film på youtube och gjorde precis så och det fungerade direkt. har haft taskig täckning på mitt wifi i sovrummet så där ställde jag min satellit och nu har jag enligt Bredbandskollens senaste mätning 455/340 där inne och det är helt vansinnigt bra. kommer helt klart ta med denna till sommarstugan nästa sommar för att få wifi över hela huset. prisvärd? JA!
2 månader sedan
Det här är ett bluff. Beställde den här produkten online. Fick ett SMS idag om att köpet hade annullerats. Eftersom produkten inte finns. Ingen kraft, det här är inte tillräckligt bra.

Google

2 år sedan*
Jag är väldigt nöjd med den här produkten! Både jag som tittar på en del på YouTube-filmer och streamer-serier, och min medarbetare som en spelare online. Vi har tidigare inte kunnat göra det på samma gång, nu är det som en dröm! En underbar produkt som har hjälpt oss i otaliga frustrationer om dålig nätverksanslutning
*Redigerades 2 år sedan

Google

2 år sedan
Arbetade bra i vårt hus för ett stabilt nätverk. Ändå in och ut, men det är mycket bättre att ladda upp videor och filmer nu även om nätverket är avstängt ibland. Var lite besviken över installationen när vi var tvungna att logga in flera gånger innan det fungerade, men totalt sett en bra produkt! :-)

Google

2 år sedan
Mycket bättre täckning i huset, Steaming fungrer mycket bra i 2etg när vi gick upp Orbi. Trevlig design som inte behöver och "dold" :-) Mycket nöjd

Google

2 år sedan
Har definitivt fått bättre inomhus täckning, vi har stora hus med mycket betong - och har tidigare haft problem med att få nätverk i vissa rum. Orbi distribuerar även nätverk till garaget. Fungerar inte riktigt bra utanför husets fyra väggar, men det kommer troligen att vara en enhet som kanske löser sig. Kan rekommenderas.

Google

Sida 1