Kategorier
Prisjakt

Netgear Orbi RBK23 Kit (3-pack)

Netgear Orbi RBK23 Kit (3-pack)

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Netgear

Netgear Orbi RBK23 Kit (3-pack)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(21 omdömen)
5
(14)4
(2)3
(2)2
(2)1
(1)
Sorterat efter datum
superken
superken

118 omdömen

7 månader sedan
Tidigare kört med Netgear r8000 nighthawk, centralt placerad i villa 2 vån på 210 kvm. Mestadels betongvägg och stor tomt. 5 i familjen, 4 spelkonsoler massor med streaming, mobiler osv. Funkade utmärkt men hade ändå vissa rum med betydligt sämre täckning. Köpte RBK23 för att helgardera med en extra satellit men det har visat sig helt onödigt, mäter längst bort på uteplats 75 Mbit/s på 100/100 lina. Har haft dem 7 mån och uppdaterat 2 ggr, inga som helst problem med att de skulle tappa kontakt sinsemellan. Kan absolut rekommendera produkten.
M
Mike

1 omdöme

ett år sedan
Jag misstänker att min router-enhet var ett måndagsexemplar då jag tappade uppkoppling mot den via Wi-Fi varje minut. Testat allt, fabriksåterställning, alla firmwares som funnits till produkten. Med div. inställningar av/på. Samma fel. Så länge du inte behöver strula - ja, grattis. I annat fall? Undermåligt gränssnitt och om router-enheten är knas kan du inte nyttja satelliterna (till skillnad från andra Mesh-system). Det blir egentligen inget rättvist betyg men det här var min erfarenhet av Orbi Micro RBK23.
2 år sedan
Jätte bra trådlös wi-fi system. Vi bor i 165 kvadrat, har aldrig varit några problem med mottagningen. Dessutom liten och fin!
V
Vaniljfamilj

1 omdöme

2 år sedan
Vi är super nöjda! Vi bor i ett stort hus med två våningar och så starkt wifi som vi har nu har vi aldrig tidigare haft. Nu har vi wifi även i garaget och trädgård! Enkel installation och manualen var lätt att förstå! Tumme upp från mig och familjen
2 år sedan
Lite svårt att installera och få igång, men annars har det fungerat felfritt :) skönt med wi-fi som räcker hela huset runt!
a
azrasinsta

6 omdömen

2 år sedan
Dålig och knapphändig installationsinfo. Känns som att det borde gå att göra fler inställningar men det går inte att göra det via appen vad jag har sett. Routern kopplar inte upp satelliterna och internet funkar inte som det ska (vill inte öppna sidorna). Produkten funkar säkert om allt är uppkopplat rätt men då måste det finnas en tydlig instruktion för installationen.
S
SteffiB

6 omdömen

2 år sedan
Stilren design och lätt att installera! Många plus till att vi har fått bättre mottagning i huset! Perfekt om man har ett stort hus som vi. Rekommenderas varmt!
J
J0nka

3 omdömen

2 år sedan
Hade lite svårt att koppla in men när de väl är inkopplade funkar det kanon! Det enda negativa är att man behöver logga in alla enheter, ex apple tv och sonos, på dem för att det ska funka att styra med mobilen Bor i en lägenhet på cirka 80m2 men vårt vanliga internet har inte funkat inne i sovrummet. Nu tack vare dessa funkar det kanon även där!
N
Nino T

1 omdöme

2 år sedan
Första tanken var att de var väldig stilrena och enkla! Jag hade en hel del problem med installationen av dem, då routern inte hittade satelliterna till en början. Då jag gjorde installationen via mobilen så hade min mobil internet via WiFi men ingen av de andra anslutna enheterna. Det tog ett bra tag innan jag förstod att man var tvungen att logga in på routern via en dator för att kunna "öppna" nätverket för övriga enheter. Kanske gjorde något fel under installation, men fick igång det tillslut. Gränssnittet är extremt begränsat och finns som en separat app. Det finns endast ett fåtal saker man kan styra om man inte vill betala för andra funktioner, som tex tidscheman etc. Vilket jag personligen tycker är lite dåligt. Nu när allting är igång så har jag inte direkt något att klaga på! Iaf inte när det gäller hastigheter. Mitt WiFi är snabbare än någonsin och jag har nu full WiFi mottagning i hela huset!
2 år sedan
Den är toppen och har grym mottagning men vi har vissa gånger märkt att tex telefonen är kvar på routerna där nere istället för att hoppa på satelliten på övervåningen, dock handlar det bara om några sekunder innan den hoppar över. Vi har stort hus på över 200kvadrat och den funkar i övrigt toppen trots storlek.
Sida 1