Kategorier
Prisjakt

DJI Mavic Air Fly More Combo RTF

DJI Mavic Air Fly More Combo RTF

  • Inbyggd kamera
  • Primärt användningsområde: Professionell filmproduktion
  • Medföljande batteri
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

DJI Mavic Air Fly More Combo RTF

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(6 omdömen)
5
(2)4
(2)3
(1)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
B
Blixxten01

10 omdömen

5 månader sedan
Hittade en sådan drönare borttappad i en kanal när jag var ute och magnetfiskade. Vattenskadad som aldrig förr, vet ej vem ägaren är fortfarande då minneskortet i också var förstört!
o
oliverastrom

6 omdömen

9 månader sedan
Tidigare ägt Mavic pro, Spark och Phantom 4 pro. Denna är den drönaren jag flugit överlägset mest med. Smidig och lätt att ta med sig, och i dagsljus producerar den film och bild på ett makalöst bra sätt. Enda stället den tappar på är i lågt ljus, vilket är förståeligt pga den lilla sensorn. Men, detta är en solklar 5/5.
2 år sedan
Amazing product. Jag älskar att flyga med det här. Det är stabilt och lätt att flyga. Range kunde bli bättre på den. You're gonna have great fun with it at least!
e
eriksjos

9 omdömen

3 år sedan
Klart trevlig drönare. Filmar och fotograferar bra. Gillar att det går att fotografera i råformat. FlyMoreCombon med extrabatterier är perfekt. Det behövs extrabatterier. Det hopfällbara och kompakta formatet gör att den kan få följa med både i kajak, på cykeln i ryggsäcken osv. Räckvidden kunde varit bättre men man kan kanske inte få allt.
S
Sunrazor

68 omdömen

3 år sedan
Fotar och filmar bra men räckvidden i Sverige är ett skämt. Den ställer sig i EC läge och får då räckvidd på 200-300m. Problemet är att den börjar klippa i bilden på de avstånden och den syns fortfarande! Skamligt. Är den värd 10k? Om du vill filma på kortare avstånd är den inte prisvärd men ok för den pengen. Tar bilder i raw format för den som vill fotografera vilket är smidigt och just den här drönarens räddning.
2 år sedan
Bra drone som är lätt att bära var som helst

Google