Kategorier
Prisjakt

Asus ROG Gladius II Origin

Asus ROG Gladius II Origin

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad), Flätad kabel
  • Antal knappar: 6
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus ROG Gladius II Origin

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(19 omdömen)
5
(15)4
(1)3
(0)2
(1)1
(2)
Sorterat efter datum
HajDeff
HajDeff

27 omdömen

4 månader sedan
Ännu en riktigt kass mus. Jag har haft två ex av denna. Den ena hann "bara" börja strula med scrollhjulet som gnisslade och förde oljud. Den andra fick det välkända problemet med "autoklick", dubbelklick samt att den ibland inte svarar på klick alls. Ni kan tänka problemen som kan uppstå i snabba FPS-spel då. Saboterar hela spelet när det inte går som man tänkt sig, så att säga. Faktum är att jag skriver detta medan jag spelar och fick just ovan nämnda problem vilket gjorde att jag svor en del eftersom det sket sig i spelet då. Vill säga till Asus: don't quit your day job. Dvs fokusera på moderkort och ev skärmar, men möss kan ni skippa att göra.
J
JeppeX

1 omdöme

9 månader sedan
Skön mus men höger klick/brytare släpper lätt och när du drar så släpper den väldigt ofta utan att du släpper. Började hända efter någon vecka efter köp.
2 år sedan
Har haft många möss och den här är snygg och skön att hålla i men min mus började dubbelklicka titt som tätt, vid en mjukvaruppdatering som kom för nån vecka sen vart den lite bättre, men fortfarande dubbel klickar den ibland av sig själv fast man bara trycker en gång på knappen, sen så har jag aldrig haft en mus som såg så sliten ut efter så kort användning, är som om det är en tunn mattlackad yta som nöts bort av fingret vid användning! Har kastat musen i sopen och ska leta efter nån bättre mus. Förstår dock folk som gett bra betyg då musen är väldigt snygg och skön och dom har sluppit mitt problem.
P
PojoImprov

3 omdömen

2 år sedan
En skön och smidig mus med snabb reaktionstid. Glider fint på musmattan och ger en grym precision.
2 år sedan
En riktigt skön mus, som handen vilar väldigt skönt på. Färgerna på musen lyser fint i alla regnbågens färger, och har även en list med ljus längst ner på musen. Enkelt att installera musen, bara att köra! Scrollhjulet har en unik design, som gör det också väldigt lätt att scrolla med. Knapparna på sidan vid tummarna är riktigt sköna, och man känner direkt vilken knapp som är vilket. Ett riktigt bra pris på en väldigt skön mus!
L
LePalme

3 omdömen

2 år sedan
En VÄLDIGT snygg mus som sitter perfekt i handflatan och väldigt behaglig att använda under ett långt tag. Scrollen är mjuk och inte jobbig att scrolla med. Musens högerklick och vänsterklick är riktigt sköna och även de sidoknappar man har på musen. Bra vikt på musen också vilket gör den enkel att röra. Generellt en väldigt bra mus!
2 år sedan
En riktigt bra datormus, helt klart värd sitt pris. Den är både snygg och behaglig att använda, även för mig som har relativt små händer. Det finns många varianter på RGBn samt diverse andra inställningar jag inte hunnit utforska ännu. Allt detta anpassas med hjälp ROG Armoury ll som förövrigt gör justeringar med musen väldigt smidiga.
Johnnie
Johnnie

3 omdömen

2 år sedan
Fick testa denna musmatta under Dreamhack Winter 2018. Har inte betalt för musmattan. En optisk mus på 12000dpi som kabelansluts till datorn. Sex skapligt tröga knappar varav två för tummen, men dessa känns placerade lite för långt bak. Det betyder att du behöver skifta grepp om musen för att använda dessa... Musen harv en lagom vikt och fungerar väldigt bra tillsammans med musmattan i samma serie :) I övrigt inget att anmärka på. OBS! Den är "hög".
Z
Zpray

3 omdömen

2 år sedan
Denna datormus skiljer sig rätt rejält från min föregående datormus. Trots den stora förändringen är jag väldigt nöjd. Den är otroligt bekväm i handen och man vänjer sig vid den väldigt fort! Precis som många andra ASUS produkter är datormusen även väldigt stilig. Den fungerar utmärkt. Den innehåller många olika inställningar så att alla användare ska kunna bli nöjda. Inte hittat något negativt att kommentera och därmed får musen högsta betyg!
L
Laserteknikern

7 omdömen

2 år sedan
10/10 Skön passform och passar perfekt i handen även för en som har större händer. Gillar att det är lite vikt i musen och ett bra grepp får man av gummeringen på sidorna. Med Asus Rog Armory så är det lätt att ställa in DPI efter önskat behag och olika profiler så det passar till olika spel vilket är riktigt nice då man spelar allt från CSGO, SC2, DOTA2, DIABLO 3. Även för att ställa in RGB till önskad profil. Rekommenderas starkt!
Sida 1