ViewSonic PX747-4K

ViewSonic PX747-4K

  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
  • Skärmteknik: DLP
  • Ljusstyrka: 3500 ANSI
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

ViewSonic PX747-4K

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(5 omdömen)
5
(4)4
(0)3
(1)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
F
Faketastic

2 omdömen

2 år sedan
Provade projektorn i ett par veckor i ett normalt vardagsrum: *Akta er för "Rainbow Effect" (RBE) på denna typ av projektorer. Tjejen såg inga alls men för mig var det så störande att maskinen gick tillbaka *Väldigt bra skärpa- framförallt i 4K! *Maskinen låter väldigt mycket. Inget harmoniskt fläktljud då det är färghjulet som låter mest *Svärtan är kass. På vanlig duk blir allt grått. *Ingen lens-shift. Du måste matcha höjden perfekt vid infästning i tak För pengarna finns det mycket bättre val där ute.
2 år sedan
Enkel att installera och bra med anslutningar. Framförallt då jag vill koppla in en PS4 samt Apple 4K media spelaren denna vägen (för ex NetFlix och Canal Digital appen) Hör ett visst fläktljud vid full ljusstyrka med har dragit ljusstyrkan till ca 75% och då hörs väldigt lite från projektorn. Barnen uppskattar att spela spel och få upp bilden på en riktigt stor bildyta. Känns som PS4:an var rätt val före XBox med tanke på speltitlarna som gäller. Ville ha en vit projektor då den sitter monterad i ett vitt tak med stativ
2 år sedan*
Ett riktigt nice beslut, att skaffa en 4K projektor Otrolig detaljrikedom i bilden Bra med ljusstark projektor -upplever mer "Punch" i bilden Kopplar ihop denna med min nya PS4 Pro och det är såååå häftigt!
*Redigerades 2 år sedan
B
Boquetten7

16 omdömen

3 år sedan*
En riktigt häftig upplevelse att gå upp i 4K upplösning (kopplat med en Apple TV 4K) Bra ljusstyrka och knivskarp bild. Valde denna modellen framför PX727 då jag ville ha med ljus i bilden. Har inte fått min egen "biogrotta" ännu så har lite för mycket ströljus.
*Redigerades 3 år sedan
2 år sedan
Jag är briljant glad. Den här projektorn är otroligt bra! Bildkvaliteten är oklanderlig när det gäller detta prisklass, där du går till stor del Det är tydligt en investering i ökande livskvalitet i hemmet. Super ljud och bild. Lätt att använda.

Google