Kategorier
Prisjakt

SteelSeries Rival 600

SteelSeries Rival 600

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Justerbar vikt, Ergonomisk design, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
  • Antal knappar: 7
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

SteelSeries Rival 600

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.3 / 5
(13 omdömen)
5
(5)4
(2)3
(2)2
(2)1
(2)
Sorterat efter datum
K
Karolina

2 omdömen

3 dagar sedan
Köpte musen för över ett år sedan och är fortfarande lika nöjd med den. Skön att hålla mig för mig som är tjej med mindre händer, älskar att man kan ställa in vikten och Steelseries engine fungerar fantastiskt när det gäller inställningar. Har inte haft några som helst problem med att gummit släpper som vissa här beskriver, ni måste ha händer gjorda av eld eller något.
f
fabbekabbe

2 omdömen

2 månader sedan
Helt okej mus, det enda problemet som jag haft är att gummidelarna glider runt när fingrarna blir varma. De satt riktigt dåligt efter något år och då tog jag bort dem, vilket fungerar ganska bra då man knappt tänker på det. Förutom det är musen skön att använda och jag gillar att man kan ändra vikten.
M
Mitzor

1 omdöme

4 månader sedan
Gillar de tre klapparna har haft en nu i ca 2 år väldigt bra men den börjar knaka lite i skrollhjulet och silikonen på sidan lossnar när den blir lite varm men annars väldigt bra mus
v
viggopiggo2008

5 omdömen

10 månader sedan*
Skitbra mus! Och till alla som skriver att limmet smälter på musen, vet jag inte vad ni har fått för mus för min funkar jättebra! Plus: Snygg belysning Sköna gummigrejer att lägga fingrarna på Minus: Ingenting
*Redigerades 10 månader sedan
A
Adam

1 omdöme

ett år sedan
Usel byggkvalité. Som många andra skriver så glider gummigreppen väldigt lätt då limmet smälter så fort det blir lite varmt under fingrarna. Haft flera andra steelseries-möss förut som jag fått lämna in på garantin pga gått sönder. Välj ett annat företag.
L
Lindisco

3 omdömen

ett år sedan*
Skön att spela med och bra att kunna ändra vikten på den. Det som drar ner betyget är att efter ett tags spelande så börjar greppen i gummi glida då limmet verkar smälta. Tredje tumknappen sitter för långt bort och är svår att använda.
*Redigerades ett år sedan
S
SeymourGlass

4 omdömen

ett år sedan
Som någon skrivit här tidigare. Limmet till gummipadsen där man håller fingrarna smälter, och själva padsen åker runt på musen likt en tvålad fot i en dusch och det blir otroligt kladdigt. En minst sagt helt otroligt dum konstruktion som gör att jag nu får sitta här och försöka superlimma padsen. Som om inte det vore nog så är sladden gjord av spaghetti-liknande gummi så den fastnar och korvar sig om du spelar spel som kräver snabba rörelser. Kommer att byta ut den så snart jag orkar.
R
Rotkiv26

5 omdömen

2 år sedan
Nästintill perfekt fast hade den haft vibration också och dessutom varit trådlös så hade man fått konsol känsla
r
racktoar

1 omdöme

2 år sedan*
Limmet som håller fast gummi vilopaddarna för tumme och ringfinger smälter i hettan. Så, bor du där temperaturen inte når 30 C funkar den utmärkt, men annars, håll dig borta, blir en kletig upplevelse. Kan dock vara min som är lite skev, ska kolla om jag får en utbytes mus av Steelseries, och får see ifall samma händer den.
*Redigerades 2 år sedan
I
IMPANI

36 omdömen

2 år sedan
LOD kan uppfattas som onödig. Bra sensor, passformen och 3e sidoknappen drar ned betyget.
Sida 1