Kategorier
Prisjakt

Sony UBP-X700

Sony UBP-X700

  • Ethernet-anslutning
  • 3D-stöd (3D-ready)
  • Ultra HD Blu-ray
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony UBP-X700

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Degpojken
Degpojken

163 omdömen

en månad sedan
Oslagbar prestanda i ett plastigt format! Lyfte även ljudet och 4k uppskalningen är klokkers.
O
Onge

96 omdömen

ett år sedan
En nätt, välbyggd och snygg spelare i det kompakta formatet. Rejält med inställningar i snygga menyer. Hemskärmen hade kunnat vara snyggare dock. Bilden är hur bra som helst givetvis och dubbla HDMI-utgångar så man kan dra ljudet direkt till t.ex soundbar. Dolby Vision kompatibel också. Bästa köpet för 2k man kan göra.
L
LindmanX

32 omdömen

ett år sedan
Toppenkvalitet!
oldswede
oldswede

56 omdömen

2 år sedan*
Bilden är utmärkt och ljudet också med BluRay och 4K skivor. Problem uppstod när jag tog några vanliga DVD. På flera av dem visades ingen pekare i menyvalet och skivan hängde sig ohjälpligt. Sony support har ingen lösning och spelaren har gått tillbaka återförsäljaren. Nytt: Jag fick en ny spelare men den stannade också i en meny, Den döende detektiven av Leif GW, inte särskilt gammal inspelning.
*Redigerades 2 år sedan
Kimme
Kimme

336 omdömen

2 år sedan
När jag nyligen uppgraderade tv:en till en 4K OLED fick jag ju även nöjet att "behöva" byta ut blu-ray spelaren till en UHD spelare :-) Är mycket nöjd med bild, ljud och att den är knäpptyst. Enda jag har att klaga på är fjärren, den känns inte alls i nivå med produkten. Man känner inte riktigt om man tryckt eller inte på knapparna. Fjärren på X800 är mycket bättre men den spelaren saknar tyvärr Dolby Vision. Rekommenderar den varmt men drar av 2 stjärnor p.g.a. fjärren.
A
Alven72

41 omdömen

3 år sedan
Toppenkvalitet på själva spelaren. Startar snabbt och ger bra uppskalning till 4k. Men ska det vara så svårt att minnas var man stoppade filmen? Det kunde min DVD-spelare på 90-talet. Pinsamt, Sony!
3 år sedan
Jämför med Xbox One X med LG B6: Renare bild, man ser mer detaljer, mer tryck från ljusa partier(möjligen Dolby vision), inga artifakter eller halo. Själva spelaren känns inte alls som en plastleksak, kanske inte toppen av premium produkter men ser nice ut. Det enda kassa jag kommer på att man får manuellt toggla om man vill använda Dolby vision eller inte. Så om filmerna inte har DV...
4 månader sedan
Detta är ett skämt av en Bluray-spelare. Den värsta Sony-produkten jag någonsin haft. Allt tillverkat av billig plast, ingen skärm, fjärrkontroll så liten som möjligt men överfull med värdelösa knappar. Bildkvalitet långt efter förväntningarna, även med en 48Gbps hdmi-kabel och Panasonic-TV. När du spelar med undertexter blir bilden i bakgrunden undertexter suddig. Ljudet stängs av för en sekund eller två vid lagerövergång. Kan inte känna igen BD-R XL- eller BD-RE XL-skivor, inte ens sådana som tillverkats av Sony. Ibland kommer inte ihåg filmens position. Kan inte spela upp DolbyVision / HDR automatiskt men behöver manuell konfiguration. Menyn är en text som en av de billigaste DVD-spelarna 2008. X700 är inte ens värt 50 euro. Total besvikelse.

Google

7 månader sedan
Köpte denna rå bra 4K-spelare 2018 för 2500 NOK på Elkjøp och ångrar inte en sekund eftersom den spelar nästan alla format som finns på CD, DVD, Blu-Ray och inte minst spelar 4K i 60p och också som en nedladdningsbar uppdatering via internetanslutning får du också Dolby Vision med köpet, den stöder också HDR10. Det finns ingen bättre 4K-spelare till det priset, varken Samsung, LG eller Panasonic kan matcha någonting i prisklassen när det gäller kvalitet som denna spelare erbjuder. Kommer antagligen att användas tills det finns 8K-spelare på marknaden och det kan ta ett tag innan det ser ut som om TV-företag har börjat producera 8K-TV-apparater, det finns varken spelare eller filmer i motsvarande 8K-upplösning. Då tar det ett tag tills vi behöver 2.1 HDMI på filmfronten men det kommer förmodligen att vara framtiden så du bör köpa TV idag slösa inte pengarna på dyra 8K-TV-apparater som garanterat blir en standard i framtiden men då bör de först börja producera filmer och spelare som använder 8K-upplösning så att det blir möjligt att dra nytta av denna helt nya TV-teknik.

Google