Kategorier
Prisjakt

Deltaco GAM-021 (Nordisk)

Deltaco GAM-021 (Nordisk)

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Typ av tangentteknik: Membran
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Deltaco GAM-021 (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(7 omdömen)
5
(4)4
(1)3
(1)2
(1)1
(0)
Sorterat efter datum
c
chrasp

3 omdömen

5 månader sedan*
"Fejkmekaniskt" tangentbord. Använt det i drygt 1 år, köptes provisoriskt sedan mitt tidigare mekaniska tangentbord ej klarade av det, för oss båda, oförberedda läsktestet, men fått hänga med ett tag i jakten på det perfekta mekaniska tangentbordet. Jag baserar inte omdömet efter priset utan på produkten i sig. - Sega tangenter med ojämn svarsrespons. - ABS tangenter vilket resulterar i att dom tappar färg. - Testat med en 45 g vikt, med olika respons på alla tangenter, vissa bara glider ner, vissa hackar lätt och vissa tangenter rör sig ingenting alls. Detta gör att det är hemskt att skriva på längre tider eftersom man måste trycka onödigt hårt för att vara säker att tryckningen registreras. - Anti-Ghostingen fungerar... sådär. + Helt okej byggkvalitet i övrig konstruktion dock. Väldigt lite flex vid ett böjtest. + Behaglig bakrundsbelysning, reglerbar i 3 steg. Dock endast i en färg. 2/5 Rekommenderar att antingen köpa ett ordentligt membrantangentbord eller att lägga till någon hundralapp och köpa ett billigare äkta mekaniskt tangentbord från utlandet.
*Redigerades 5 månader sedan
d
doniazade

18 omdömen

2 år sedan*
e: 6 mån: Vänster shift har börjat bli lite smått opålitlig, vilket är det första funktionella problemet. e: Uppdatering 5 mån: Har nu nött genom färgen på flera tangenter. Det är lite snabbare än tidigare tangentbord. De nötta områdena släpper genom backlighten så det kan vara lite störande om man har den på Gillar verkligen detta tangentbord. + Bra pris. + Välkonstruerat med aluminiumplatta, plasten känns inte lika billig som på vissa andra tangentbord. Lagom längd på sladd. + Backlight för de som gillar det, går enkelt att stänga av (Fn+Scroll Lock, inga drivers krävs). + Standard layout förutom att höger Win-tangent bytts ut mot en Fn-tangent som kan användas för extrafunktioner såsom volym och play/pause samt reglering av backlight. Bra plats eftersom man nästan alltid använder vänster Win. + Lagom respons i tangenterna, lite mer högljutt än andra membrantangentbord jag använt men inte störande. + Tangenterna har lite djupare välvning än vanligt för bättre 'grepp'. - Personligen inga nackdelar, men designen är lite av en smaksak.
*Redigerades ett år sedan
S
ScoobyBear

722 omdömen

2 år sedan
Gillar detta tangentbord. Bra känsla i knapparna. Bra, enfärgad belysning. Mycket bra pris! Vad som är mindre bra är att färgen börjar försvinna på en del tangenter efter bara några månader! Ingen katastrof (än) men det avslöjar varför det är så billigt som det är...
K
KlartDeDen

8 omdömen

2 år sedan*
+ metall av hög kvalitet på ovansidan + knappar känns alla rätt dugliga + skön avslappnad bakgrundsbelysning + bra kvalitet anti glid material under samt på höjbara benen. + 150kr(rea) - trycker jag ner spacebar från vänster sida gnisslar det något extremt, kan inte ha som extra tangentbord blir nog retur för mig - bryr mig inte men lite färg lossnat från en del tangenter rakt ur lådan, dock bara sidan av dem inte ovanpå. Utan gnissel på det priset nästan 10/10
*Redigerades 2 år sedan
b
bubaha

1 omdöme

2 år sedan
Helt perfekt för priset (149:- Inet)
m
metaflum

4 omdömen

2 år sedan*
Köpte det på Inets rea för 100:- Jag hade förväntat mig en plastbit som skulle hålla ett par månader och som jag skulle ha som reservtangentbord. När jag väl öppnar upp och tittar på det så är det en solid tung pjäs med en platta av borstad aluminium. Vem hade trott det??? Har nu använt det en dag och blir mer och mer förvånad över hur bra byggkvalitén är. Den bästa hundralappen jag spenderat på länge. Lätt värt runt 300-400:- i mina ögon om inte ännu mer.
*Redigerades 2 år sedan
The Dead Echo
The Dead Echo

5 omdömen

2 år sedan*
Har använt Deltaco Gaming GAM-021 under en tid nu specifikt i det syfte som det konstruerades för – det vill säga spel. Det bestående intrycket efter att ha spenderat åtskilliga timmar i Counter-Strike: Global Offensive, World of Warcraft: Battle for Azeroth och diverse blandade Steam-spel är att det känns allmänt robust, gediget och funktionellt för denna – i sammanhanget – blygsamma prislapp. Tangenterna, som är av membrantyp, har ett tillfredsställande motstånd i sig, responsen är utmärkt från knapptryck till handling och layouten ergonomiskt planerad. Det tar inte lång tid att vänja sig från sitt tidigare tangentbord, vare sig man kommer från ett utpräglat gaming-tangentbord eller inte. Det känns naturligt att använda från första stund. Det skadar förstås inte heller att designen är stilrent sober, med en mattsvart finish där de upphöjda tangenterna matchar den underliggande ”borstade” plattan på ett smakfullt sätt. Materialvalen känns kvalitativa med en övertygande tyngd i konstruktionen, och undersidans fotstöd samt gummibeklädda plattor garanterar att det står stabilt och bra vinklat. Pricken över i:t är den justerbara, orangefärgade belysningen som både ramar in tangentbordet samt lyser upp själva bokstäverna för bästa användarvänlighet i mörker. En del gamingtangentbord kan vara rätt vräkiga och överdesignade, men Deltaco Gaming GAM-021 ådrar sig helt enkelt ingen oönskad uppmärksamhet av fel sort – utan passar i princip lika bra på kontoret som i gamerhörnan. För den som sällan spelar eller är ute efter lägsta möjliga ljudvolym i tangenterna finns bättre lämpade alternativ där ute, men för gamingändamål är det svårt att föreställa sig ett mycket bättre val i prisklassen.
*Redigerades 2 år sedan