Razer Naga Trinity

Razer Naga Trinity

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Funktioner: Ergonomisk design, Lämplig för gaming, RGB LED-belysning (flerfärgad), LED-belysning (enkelfärgad)
  • Antal knappar: 19
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Razer Naga Trinity

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.9 / 5
(6 omdömen)
5
(2)4
(1)3
(0)2
(2)1
(1)
Sorterat efter datum
m
marcusrcj

2 omdömen

2 år sedan
Musen är säkert helt okej, men drivrutinerna lirar inte alls med min dator, har haft konstant strul med hög cpu användning, den blockar interrupt så att ljud och video hackar. Alla workarounds jag hittar är tillfälliga. Om det inte var för det hade jag gett den 8/10. Sensorn känns varken bättre eller sämre än min gamla G502, upplever inga problem där. Utbytbar sidopanel funkar väldigt bra, men känns lite meningslöst när man väl har provat vilken man gillar bäst. Har inte haft den tillräckligt länge för att uttala mig om hårdvarukvalité i övrigt.
2 år sedan
Något dyr för en mus ( i mitt tycke) men den känns välbyggd och är riktigt skön att använda.
2 år sedan
Håll er borta från denna mus. Den första jag köpte var högerknappen halvt lös på. Hämtade ut en ny och på den var både vänster och höger musknapp dåliga. Makalöst dålig kvalitet för så pass mycket pengar. Ett annat minus om man jämför mot föregångaren som jag ägde, är att man inte längre kan justera storleken på musen. Jag har ganska stora händer och denna är mycket mindre sett till vad föregångaren kunde anpassas till. Sedan är dessutom knappsatsen 1-12 flyttad, till det sämre. Har verkligen inte gott att säga om denna mus.
3 månader sedan
Köpte för mindre än ett år sedan, handlades 2 gånger, 2 gånger samma vänsterklickproblem som inte längre upprätthåller klicket och de borttagbara sidorna som inte erkänns direkt.
Inköpt 2019-11-20

Google

2 år sedan*
Perfektion! Har haft en av de tidigare versionerna Naga Hex i några år. Växlas över till detta eftersom texturen på ytan snabbt blev plaguing. Naga Trinity är klart bättre på alla områden. Mycket bekväm att hålla in. Ger mycket bättre på muspekaren än någon annan spelmus som jag tidigare haft. Den här passar också bättre för oss med lite större händer. Det finns också ett stort plus att du kan välja vilka sidoknappar du föredrar.
*Redigerades 2 år sedan

Google