Prisjakt

Urbanears Plattan II Wireless

Urbanears Plattan II Wireless

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: On-ear
  • Trådlös
Bevaka
Jämför

Urbanears Plattan II Wireless

Omdömen

Produktbetyg

2.8
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
18 omdömen
5
(1)4
(8)3
(1)2
(4)1
(4)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
T
TheGrab

26 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
16 dagar sedan

Galet prisvärt trådlöst headset. Använt dagligen på jobbet sedan 2018 för både samtal och musik och kan egentligen endast klaga på att basen är något ljus i vissa avseenden. Men! För detta pris är det ingenting reellt att klaga på.

R
Ronnie Sollien

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
25 dagar sedan

Helt ok till priset. Skaplig BT räckvidd, hela lägenheten. Knastrar ibland med mobilen om jag tar emot på WiFi men inte annars (tror det beror på mobilen). Bra batteritid. Mikrofonen sitter illa så cykla och ringa ger en massa vindbrus. Kontroll-joysticken sitter så att en jacka med luva kan t.ex. byta låt.

o
oliverastrom

10 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Tyvärr extremt dåliga hörlurar, håller ingen kvalitet överhuvudtaget. Är du van vid något bättre lurar eller ljud i vanliga fall så kommer dessa ej falla dig i smaken. Plastiga, låter dåligt...

M
Martin

1 omdöme

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*

Sämst material och hållbarhet. Plasten blir bara smulor efter ett års användning. Om de hade gjort alla delarna utbytbara och givit kunden valmöjlighet för material hade jag kunnat ge högre betyg.

*Redigerades 4 månader sedan
f
fat64

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Basen är totalt värdelös, kan bara lyssna på podd/ljudböcker med dessa. Jättebra med joysticken, förstår inte varför ljudet blev så himla mycket sämre i plattan 2 mot plattan 1.

K
Kentpigment

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Knastrar och har sig, gissar på dålig kontakt med mobilen. Har en huawei.

t
thereshegoes

5 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Försämrad och helt hopplös nyare variant av Plattan. Köpte dessa på BF. De skulle vara nya, ha Bluetooth 3.0 och vara förbättrad. Absolut inte. Det knastrar som bara den. Trodde först att jag hade fått en defekt version så jag reklamerade men problemet fortsatte med knaster. Tidigare version av plattan har funkat felfritt utan smärtsam knaster. För att göra det ännu sämre har de också flyttat ALLA funktion till en och samma knapp vilket betyder att det är helt hopplöst att stänga av BT och spara batteri för råkar man trycka lite för kort eller åt ena sidan så höjer den istället volymen eller byter spår eller återställer. Retur och ingen mer Plattan!

H
Henrik_

106 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

+ Snygg design. Lätta. Sitter bra på huvudet, ingen risk att de åker av. Lätta att ansluta med Bluetooth. Har testat dem med olika telefoner, datorer, etc, och det har alltid fungerat perfekt. Känns robusta. Bra kvalitet på materialet. Bra trådlös räckvidd. Jag lägger telefonen i köket och kan gå runt i hela lägenheten utan att ljudet hackar. Helt otrolig batteritid. Räcker i evigheter. - Upplever ljudet som väldigt "burkigt" med standard EQ (EQ avslagen) på iPhone. Varje gång jag använder lurarna måste jag gå in och sätta EQ:n till "diskantförstärkning" för att jag ska tycka att det låter OK. Irriterande att behöva ändra om EQ:n hela tiden. Sitter väldigt tajt runt öronen. Öronkuddarna är alltid helt blöta av svett när man tar av sig lurarna efter en promenad. Skulle inte rekommendera dessa för fysisk träning. Den första tiden hade jag jätteproblem med att ljudet hackade. Det skedde i princip bara när man var utomhus och i rörelse (framför allt i stan). Som värst var det så illa att lurarna kändes helt obrukbara. Detta problem har dock nästan helt försvunnit nu, konstigt nog. De kanske behöver "spelas in"? Kan också ha och göra med var du har telefonen. Jackfickan verkar funka bättre än byxfickan, t.ex. Öronen blir ganska trötta efter en lång tids användning, eftersom de sitter så pass tajt. Tycker inte de känns värda över 600 kr. Kan du få dem för 400-500 kr, slå till.

*Redigerades 2 år sedan
n
niclas1983

7 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra ljud och snygg design till rimligt pris.

R
Redrumebbot

15 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Används mest vid löpning tillsammans med en Apple Watch gen4 - ok ljud men vind fortplantar sig mycket i bygeln - bluetooth glappar ofta och ibland stänger den helt av sig. Otroligt störande. - lätta och skön fit på huvudet Sammanfattat inte nöjd med lurarna. Hade tidigare ett par Sony lurar för 199kr i 4år som funkade felfritt. Och dom var inte ens gjorda för sport/fuktsäkra

Sida 1