Kategorier
Prisjakt

Brother DCP-L2530DW

Brother DCP-L2530DW

  • Skrivartyp: Laserskrivare
  • Gränssnitt: USB, Nätverk (RJ45), Trådlöst nätverk
  • Automatisk duplex
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Brother DCP-L2530DW

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
dirtpop
dirtpop

324 omdömen

3 månader sedan
Instämmer med övriga, en mycket bra scanner/skrivare helt enkelt. Det enda jag kanske saknar är uttag för nätverkskabel.
O
Olpo01

6 omdömen

4 månader sedan
Kör denna via WiFi, kan printa ut PDF direkt från iPhone och MacBook via WiFi, hur smidigt som helst. Bra pris, det enda negativa är väl storleken.
C
Casal

10 omdömen

2 år sedan
Köpte den till mormor och morfar som behövde något som bara fungerar. Inget krav på nätverkskabel där. Allt fungerar direkt via tänkt installationssätt. Installerade på stationär Windows 7 och en Macbook, Air tror jag det var. Den hämtade senaste drivrutinen när man stoppade i skivan och allt funkade perfekt. Bara och skriva ut utan att tänka eller byta nätverk. Skärmen är två rader svartvit, lite för trång så den blir otydlig. Köpte L2730DW till mig själv, lite fler knappar som syns, men den har en bra skärm och touch som funkar kanon. Extra faxfunktion, nätverksuttag och kopieringsmagasin utöver vad denna L2530DW kan. Så en stjärna i betyg fattas för skärmen och inte så stort tonermagasin levereras alla olika original som passar.