JBL Link 20

JBL Link 20

 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 34 i Mobilhögtalare
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Link 20

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)

4 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-02
  u
  untalkative(1 omdöme)
  Haft den i ca 10 månader. Rekommenderas! + mycket bra ljud + bra batteritid + Google assistent som är rapp och lyhörd + vattentät. Föll i havet utanför Dubrovnik idag. Fiskades upp, torkades av och funkar som vanligt. Lovade att skriva en recension därför. - lite stor och otymplig. - cylinderformad. Rullar lätt av båtdäck.
  2019-06-25
   D
   Delta99(11 omdömen)
   Mycket bra Google Assistant-högtalare. Mycket bra ljud och så smidigt att kunna ta den med runt till olika ställen i hushållet. Jag har ett stort och dyrt system med nätverkskopplade högtalare i hemmet, men det är denna som vinner på att den både har Google Assistant och är portabel. Jag har även ett system med Amazon Alexa, men Google Assistant är mycket mycket bättre. För det första talar hon svenska och för det andra förstår hon bättre. För att lyckas tala med Alexa måste man tala lite som man programmerar, man måste följa en striktare syntax. Assistant är mycket smartare i slutledningen och enklare att sätta upp. Alexa's app är en mardröm av snurrig och dålig usability. Och när man ändå köper en Google Assistant-högtalare så är det mycket användbart att den dessutom har batterimöjligheter. Så mycket mer användbart. Köp denna.
   2019-04-06
    -SH-(337 omdömen)
    Mycket trevlig BT-högtalare med inbyggd Google Assistent. Ljudet är bra sett till storleken och högtalaren känns gedigen. Trist att medföljande laddare och sladd är orangea. Föredrar mer diskreta kablar. Mikrofonen lyssnar bra men spelas det musik på lite högre volym kan den ha svårt att höra.
    2019-02-03
     a
     ad72(13 omdömen)
     Jag köpte min för 1290 på black friday & det kan väl den vara värd. 1690-1990 tveksamt, men om man verkligen behöver en högtalare med batteridrift finns inte så många bra alternativ. Alla som hört skillnaden mellan 20 & google home säger att ljudet är så mycket bättre på 20, då undrar jag verkligen hur pass dålig home är. Visst det är väl ganska ok ljud i 20 men absolut inte mer, ingen vidare bas heller, men den är ju trots allt inte så stor. Micen hör ganska bra tycker jag men med en hel del människor som pratar med varandra samtidigt så har den svårt att urskilja ok google, är det lugnare inga problem alls. Bra med fysiska knappar på ovansidan, valfrihet är bra :) Känns som hygglig kvalitet & den gör sig bra på bänken i köket, har en svart.
     2019-01-15
      m
      mhsverige(6 omdömen)
      Riktigt nöjd med min JBL Link 20. Har den i köket för att spela musik och radio i köket. För att vara så liten så levererar den riktigt fint ljud. Inget man har på högsta volym för att ha fest men som bakgrundsmusik duger den väl. I början hade assistenten svårt att höra mig men nu har den börjat skärpt till sig och fått bra hörsel.
      Sida 1