Kategorier
Prisjakt

JBL Link 20

JBL Link 20

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Link 20

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(15 omdömen)
5
(5)4
(6)3
(2)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
T
Tarik

3 omdömen

4 månader sedan*
Haft den i några dagar, utgår jag från priset 990kr är den väldigt prisvärt. Dock inget jag kan skryta om ljudmässigt, ok men inte mer...Det intressanta här är användningsområdet, hemma smart med GA och ute vid grillen funkar den som alla andra bluetooth högtalare med 10 timmars batteritid som faktiskt räcker till flera kg kött och annat med det sällskapet du umgås med. Medveten att det finns produkter med bättre ljudegenskaper och längre batteritid men inte särskilt smarta. Ljud 3/5 Användningsområde 6/5 om det är möjligt. Har även en link 500 hemma som ljudmässigt pressterar minst sagt mycket bättre om inte perfekt och är dessutom smart men tyvärr saknar möjligeten att ha ute vid grillen.
*Redigerades 13 dagar sedan
A
Alexanderbjork

1 omdöme

en månad sedan
Haft min i 2 månader nu och är grymt nöjd med den. Funktionerna överväger ljudet. Ljudet är ändå helt okej! Klockrent att kunna ansluta till Google homes högtalargrupp om jag vill lyssna på balkongen tex.
p
peterbman

20 omdömen

3 månader sedan
Bra på alla sätt och vis, 5 stjärnor i ett år drygt. Men, nu är det något som gör att den inte går och ladda. Sladden sitter i, men endast en av de fem lamporna som visar batterinivå lyser. Inte ens med sladden i funkar GA. Inget fel på sladden, usb kontakten, den får ström men battetiet laddar inte upp. Nu är den i stort sett oanvändbar
endumen
endumen

61 omdömen

5 månader sedan
Fantastisk kombo med GA och batteri! Jag skulle aldrig kunna gå tillbaka till att använda en högtalare med bara Bluetooth. 99% av alla kommandon sköts med GA. Jag hade hoppats på lite bättre ljudkvalitet, att den höll jämna steg med en Sonos One t ex. Ljudet är godkänt, inte mer. Därav en stjärnas avdrag. Men man kan inte få allt. 🙂 Har inte märkt av några konstigheter som tidigare skrivits här. Funkar att ladda med vilken laddare som helst t ex.
E
Easterlily

32 omdömen

5 månader sedan
Mycket bra högtalare som krossar Google Home på alla plan. Använder denna tillsammans med ett par Google Homes för multiroom och röststyrning. Ljudet är bra mycket bättre än den större GH, den har ett bra inbyggt batteri och går därmed att bära med sig. Har märkt att det stundvis kommer lite artefakter i ljudet, vet inte om det är högtalarens fel eller mjukvaran som google kör. Hur som helst inget som är allt för frekvent för att vara störande.
D
Daniel Käll

5 omdömen

6 månader sedan
Har haft den i ca ett år. Högtalaren i sig och funktionen är bra, men laddkretsen har något problem som gör att det sprakar/knäpper då den är inkopplad för laddning. Har använt den en del utan laddare och dessutom haft den inkopplad som stationär (tråkigt med knäppen). Vore det inte för detta tråkiga problem som många andra rapporterat skulle betyget blivit 5!
N
Nimi84

16 omdömen

10 månader sedan
Har haft högtalaren i över ett år. Bra ljud och fungerar perfekt med googleassistant. Bra högtalare att kunna flytta runt i hemmet och fungerar bättre då ljudet är betydligt bättre än med googlehome högtalaren i min mening.
m
medborgare

32 omdömen

ett år sedan
Har precis som surkål problem med att ljudet knäpper. I övrigt tycker jag att den funkar bra på popmusik men bara OK för tal. Ska vänta lite på ny firmware men annars så blir det att lämna tillbaka. Skulle vara bra med magnetfäste för laddkabeln, det har hänt att jag har försökt flytta högtalare för att sen fatta att den sitter fast i vägguttaget.
s
surkål

7 omdömen

ett år sedan
Varning för denna högtalare. Jättebra ljud om man bortser från den lilla detaljen att högtalaren sprakar och knastrar vid ojämna mellanrum. Lämnade tillbaka till butik som skickade till jbl-service. De hittade inget fel(?!?). Tog hem högtalaren igen men problemen var kvar. Fick ett nytt ex av butiken men även det nya exet knastrade. Ska tillägga att jag har andra bluetooth och wifi högtalare som fungerar perfekt så inget fel på miljön här hemma. Efter efterforskningar på nätet kan jag konstatera att det finns ett stort antal jbl 20 där ute med samma problem. Köp inte!
u
untalkative

1 omdöme

ett år sedan
Haft den i ca 10 månader. Rekommenderas! + mycket bra ljud + bra batteritid + Google assistent som är rapp och lyhörd + vattentät. Föll i havet utanför Dubrovnik idag. Fiskades upp, torkades av och funkar som vanligt. Lovade att skriva en recension därför. - lite stor och otymplig. - cylinderformad. Rullar lätt av båtdäck.
Sida 1