Netgear Arlo Pro 2 VMS4230P

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Övervakningskameror (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag måste lovprisa nya Arlo Pro 2.

  (Jag har haft Arlos första system i snart två år och den har haft sina fördelar men några stora nackdelar; drar batteri och de är inte uppladdningsbara. Rent ut sagt dålig/usel rörelsedetektion. )

  Nu gjorde jag slag i saken och köpte Arlo Pro 2 och VILKEN SKILLNAD !
  *Grymt bra bild med full HD.
  *Grymt bra rörelsedetektion
  *Jättebra funktion med mikrofon och högtalare i kameran - ljudet från mikrofonen är bra och ljudet ut är också helt ok (finns dom som klagar på det på nätet, men håller inte med) - prata bara nära mikrofonen på din telefon, så blir ut-ljudet helt ok.
  Sirenen i basstationen är väldigt högljudd, tänk om man kunde fått det ljudet från själva kameran också - Det är väl det enda jag saknar. Med den hade det blivit 10 stjärnor.
  Appen har också en hel del nya funktioner när man aktiverar nya basstationen, som att välja ut endast vissa delar av bilden som ska detektera rörelse.
  *Kameran kan också sättas på att identifiera ljud och börja filma/skicka alert
  *Uppladdningsbara batterier
  *Kan köras på el (finns också ett tillbehör med el-adapter för utomhusbruk på e-bay/nätet, den som följer med är endast för inomhusbruk)

  Ja, köpte dom igår och satte igång dom på 5 minuter och är som sagt mycket, mycket nöjd.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 månad sedan
  Arlo är en smidig och lättinstallerad produkt som snabbt går att komma igång med. MEN, mjukvaran till produkten har flera allvarliga buggar & brister vilket drar ner betyget rejält.

  - Funktionen geofencing där tanken är att övervakningen automatiskt ska aktiveras när ingen av de registrerade mobiltelefonerna befinner sig hemma var en av de funktioner jag såg mest fram emot. Men denna funktion är så buggig att den inte går att använda. Man skulle kunna tänka sig att det ibland kan gå fel i kontakten mellan telefonen och mjukvaran för Arlo och att detta gör att larmet aktiveras. Men larmet kan aktiveras även fast mjukvaran tydligt visar att den registrerat att en telefon är hemma. Funktionen är helt oanvändbar.

  - Funktionen för att välja mellan övervakningstyperna (schema, aktiverat larm, avaktiverat, geofencing) försvinner ibland ifrån appen vilket gör att man inte kan ändra övervakningsläge.

  - När övervakningen aktiveras så börjar kameran att spela in. Ibland kan man av misstag råka aktivera inspelningen (t ex pga buggen med geofencing). Det går då att i appen ta bort de inspelade videoklippen. Men när man gör detta i appen så är det väldigt lätt att man istället för att klicka på alternativet "Ta bort" väljer alternativet "Donera", vilket innebär att videon "doneras" i forskningssyfte till Arlo. Denna donation görs utan att man har möjlighet att bekräfta sitt val och kan få mycket otäcka konsekvenser om man hade för avsikt att ta bort en olämplig inspelning och istället av misstag råkar "ge bort" inspelningen.

  Dessa buggar och brister gör att jag sammantaget inte kan rekommendera denna produkt.
 • Bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Funkar precis så bra man kan hoppas på. MEN, oron kring batterierna har dessvärre besannats. Mindre än en månad efter att jag installerade systemet larmade Arlo om att batteriet i en av kamerorna nu var nere på 15%... Känns inte som en långsiktigt hållbar övervakningslösning om man ska ladda kameror en gång i månaden de kommande åren. Då är det nog bättre att invänta teknikutvecklingen och köpa ett enklare system i väntan på att netgear löser detta.

  Jag anar att den korta batteritiden orsakas av två faktorer: kyla och distans från basstation. (Kan ju inte utesluta ev felaktig produkt heller. Men av de två kamerorna jag har utomhus är det den som ligger längst från basstationen som tappat batteri mest dramatiskt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har använt netgear arlo pro kameror i några veckor och är väldigt nöjd. Den var lätt att installera och är lätt att använda. Bilderna syns väldigt tydligt även när det är mörkt. Det är bara att installera arlos app och där ser man bilderna, följer live video, kan starta larmet eller tala i mikrofon funktionen. Allt fungerar väldigt fint. Man får ett meddelande då kamerorna känner rörelse i rummet och man väljer själv om larmet ska startas automatiskt eller om man själv ska starta det. Enda nackdelen är att ljudet är väldigt lågt när man pratar i mikrofonen, men larmet fungerar precis som det ska, det låter högt vilket är bra. Rekommenderar starkt arlo pro, tryggt att kunna se och följa sitt hem när man är bortrest.