Prisjakt

Lian Li PC-Q07 (Svart)

Lian Li PC-Q07 (Svart)

  • Typ av chassi: Cube
  • Moderkort som stöds: Mini-ITX
  • Max moderkortsstorlek: Mini-ITX
Bevaka
Jämför

Lian Li PC-Q07 (Svart)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
R
Robur15

94 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Härlig liten låda. Bra kvalitet för pengarna och inte så bökig att montera. Har monterat atx chassin som varit mycket mer problematiska. Ska du trycka in ett nätaggregat av vanlig storlek så tänk på att det inte blir mycket kvar i plats för luftflödet. En bra, liten och bred cpu-kylare rekommenderas. Jag kör med en i3 2120 och håller den vid 33c i idle. Finns plats för grafikkort men då ett low-profile och helst ska du undvika att använda 3,5 tums hårddisk då den troligen kommer vara i vägen för kortets kylare. Enkel montering för 2,5 hårddiskar. Max längd på kortet runt 18-19 cm beroende på var och om du har ström-kontakt i den. Onödigt stor om du tänker köra på enbart moderkortet med processor och ett pico-psu eller liknande. Chassit är gjort för att kunna användas med ett normalstort aggregat. Men tar du bort det finns möjligheten att köra på en stor fläktlös cpu-kylare så har du en knäpptyst dator. Skruvar du åt ordentligt eller använder gummiklädda skruvar i psu:n så slipper du oljud. Den låter inte speciellt mycket även fast den är i aluminium. Plastfötterna under är guld värda antar jag.
*Redigerades 8 år sedan
damst
damst

387 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Snygg liten låda. Bökigt att montera i men det får man räkna med i en sådan liten låda. Som tidigare omdöme säger så finns det lite vibrationsbenägenhet, men det kirrar man med lite gummiringar och ett nätagg utan fläktar eller bra kullager i fläktar.
*Redigerades 10 år sedan
ErikNorlin
ErikNorlin

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Enkelt, snyggt, billigt men knappast perfekt. Lite vibrationsbenäget - tunna aluminiumplåtar rakt igenom. Ganska lite plats för processorkylare, jag har ett Zotac IONITX-F moderkort med inbyggd kylare + en 25mm tjock fläkt på, går preciiis in under nätaggregatet. Jobbigt stark blå lysdiod som powerindikator. Jag klistrade fast lite bitumenplattor och kopplade om den röda HD-lysdioden som powerindikator och är efter detta mycket nöjd.
*Redigerades 12 år sedan